Fotboll

Hör och häpna - här sitter jag i soffan och tittar på FOTBOLL! Det trodde ni inte om mig va?!

Det är faktiskt Sverige - Ukraina som spelar så då känns det lite som ett måste att titta. Men utan min älskade iPad i knät skulle jag nog ärligt talat aldrig stå ut ;)


Färgglad sommar!

Tycker det är så fint med alla dessa fina färger man kan se ute i affärerna nu till sommaren! Jag som typ alltid har klätt mig i svart, grått och vitt har äntligen vågat testa lite nya färger :) bland annat ett par snygga rosa brallor.

Idag var jag och syrran nere på stan så passade på att köpa ett nagellack i en somrig kulör, like it! Hittade dessutom ett par solbrillor för ynka 29 spänn, det är kul att fynda!

Skriver det här inlägget från mobilen så återstår att se hur det blir. Hoppas ni har en härlig helg!


Vårterminens sista tenta - check!

Eller snarare sista tentan ever i Medicinsk terminologi - cheeeeck!

Nu ska jag inte säga för mycket för då sitter jag väl snart där och gör omtenta. Men om allt går som det ska kan jag i princip bränna upp min terminologibok nu, för den behöver jag inte mer. Fast så kul ska vi väl inte ha det, men tanken känns lite lockande ;)

F
ör er som har missat det läser jag en YH-utbildning till Medicinsk sekreterare på 2 år. Tiden går så fort, känns som jag började igår men nu är halva utbildningen gjord. 1 litet fjuttigt år, sen är jag färdigutbildad! :)

Imorgon är sista skoldagen sen börjar jag jobba på onsdag. Kan väl ångra lite såhär i efterhand att jag inte tog ledigt veckan ut men men...får tänka peengar! Nu blir det jobb juni och hela juli ut sen väntar lite härlig ledighet och utlandsvärme (Turkiet) i augusti.

Sommaren har bara börjat, härligt!!

Turkiet, september 2011 ♥

 



Det var inte igår...

Gick av någon händelse in på min blogg igen och kände att jag faktiskt saknar den lite, har inte varit inne här på vääääldigt länge.. över ett år sedan senaste inlägget.

Ibland stannar liksom livet upp av olika anledningar och då min lust till att blogga inte var så stor redan innan jag förlorade min mamma så försvann den helt den dagen hon försvann. Kändes för jobbigt och sorgligt att vistas här då jag visste att hon var en av mina trognaste läsare..

Men det kan ju vara kul att få skriva av sig ibland sååå... orkar man ta upp bloggen igen eller?!

Det hinner ju hända en jäkla massa på ett år så vart ska man börja liksom? Får fundera lite på det tror jag..

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0