Man måste få unna sig lite gott..

Idag lyxade jag och Tessa till det lite med donkenmat.. är man ledig så är man, då måste det lyxas lite.. :) Får nog bli några kilometer i spåret imorgon så man bränner bort en del av maten iaf. Slutar redan kl 11 (lyx!) och det ska bli sol, så då tillbringar jag mer än gärna min tid ute..



D
är fick ni en liiiiten sneakpeak på vårt vardagsrum... jag fullkomligt ÄLSKAR vårt nya matsalsbord.



Har suttit och kikat på massa väggtexter ikväll. Nu har jag bestämt mig för vilka det blir. Kanske skickar efter dem imorrn. Kan knappt bärga mig, vill sätta upp dem NU! :)

Nähä, dags att fälla in årorna för idag och krypa ner i sängen. Sov Gott!

 








Vackra höst

Fina gula löv som pryder marken, sval och frisk luft att andas in och några tända ljus att lysa upp kvällarna med... höstdepp, vad är det?! Jag har då inte känt av den minsta tendens till någon höstdepp iallafall. Har nog aldrig uppskattat våra olika årstider så mycket som nu, för dem har verkligen sin charm allihop! (i måttliga mängder dvs, kommer hata mig själv när jag läser det här och det är 2 meter snö utanför ;)).

 

En del har frågat varför jag aldrig bloggar längre.. har helt enkelt inte känt någon lust eller haft någon som helst skrivglöd. Funderade nästan på att lägga ner bloggen helt ett tag, men sen kom jag på att mitt intresse för att blogga helt går i perioder (som ni säkert märkt). Därför får den helt enkelt ligga kvar, och ni får stå ut med mina blogginlägg då och då :)

 

Ska försöka att inom en snar framtid lägga in lite bilder på vårt nya boende. Vi har kommit iordning men det är lite småsaker vi ska göra (fondvägg i sovrummet, lite väggtext som ska upp, lite nya möbler osv.) och är egentligen emot att lägga upp bilder förrns det känns HELT klart. Sen kom jag på att allt vi ska göra i vårt radhus (renovera källaren, lägga trädäck på baksidan osv..) kommer att ta lååång tid, så då får jag knäppa nya bilder då ist :)

 

Tills nästa gång vi hörs; gå ut och passa på att njuta av hösten! Själv ska jag ut i regn och rusk med Isse nu, men när vi kommer in igen ska vi belöna oss med en kväll i soffan framför det sista avsnittet av True Blood på säsong 3. Må säsong 4 komma ut snart!!!












Pssst...

..ska försöka komma igång här snart igen har jag tänkt ;)

RSS 2.0