En lyckad helg :)

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men har varken haft tid eller lust. Så är det ibland :-P I fredags åkte jag, Jimmy, mamma och pappa till Tessa och käkade god mat, drack lite vin/cider/öl och spelade lite nintendo Wii. Mysigt att spenadera en helkväll tillsammans med familjen då och då, det behöver man :) ni är dom absolut bästa som finns!

Gick upp skapligt igår och passade på att sola lite när solen kikade fram. Behövde bättra på brännan (som försvinner alldeles för fort) lite. Sen åkte jag och Jimmy upp till Kungens kurva och gick på IKEA. Där köpte jag 2 par tofflor som jag är helt beroende av. Mina förra har gått sönder så var bara tvungen att köpa ett par nya ;) Köpte även en ljuslyckta, doftljus och två vasar. Senare under kvällen drog vi till Heron City för att checka lite bio. Filmen vi såg hette The Happening, och den var sådär. Hade hoppats på att få bli lite uppskrämd men blev tyvärr bara rädd en gång, haha. Kanske inget att rekomendera. Jag ville ju helst se Sex and the City - The movie, men hur lätt är det att få en kille att gå på en sån film? Ibland får man helt enkelt kompromissa. Och dessutom så har ändåså jag och Jenny bestämt att vi ska gå och se den inom en snar framtid :)

Idag åkte jag och mamma till Factory Outlet i Vingåker för att shoppa lite. Gick inte helt lottlös hem iaf!


Ett par jeans från favoritmärket fornarina och en jätte söt klänning med avtagbara axelband från SWE. Och det hela gick på strax under tusenlappen, så jag är nöjd (hade blivit betydligt mycket dyrare i en annan affär).
Har settat och tittat igenom Elloskatalogen ikväll, eftersom det är sista dagen för mig att skicka efter kläder för 50% imorrn. Hittat en hel del fint, I like.

Jag hatar idioter.



Vi är hurtiga!

Jag och Jimmy har bestämmt oss för en lite sundare livsstil.. Har kommit fram till att det är svårt att sluta med alla sötsaker och all god mat, sånt måste man bara få unna sig ibland. Däremot har vi försökt ta tag i saken att gå ut och gå och röra på oss mera. Och vi har kommit fram till att det faktiskt är riktigt skönt! En härlig långpromenad i vår vackra natur - det är bra för hälsan det! Mysigt att gå runt och prata om allt mellan himmel och jord... det här ska vi fortsätta med!

Börjar däremot oroa mig lite för min älskade Henrys hälsa.. han kräks nästan dagligen. Oftast hårbollar men nu ikväll kom det en spya som mer liknade en människas... stackarn. Han blev helt förtvivlad. Dessutom börjar pälsen att tova. Ett besök hos Hund och kattvården för rakning och ett veterinärbesök kanske skulle sitta på sin plats. Aw, Henry ♥

Sitter framför tv:n nu och tittar på fotboll. Ryssland - Spanien. Självklart hejar jag på Ryssland. Hade jag aldrig trott för några veckor sedan men de spelar ju så jäkla bra så man kan ju inte annat än att älska dem! Hoppas att de vinner ikväll!

En jobbdag kvar sen är det helg... härligt!
Puss ♥

Pricksäker katt?



Varför väljer alltid katterna att spy mitt på mattan eller i soffan?


Tisdag

Idag började Allsång på Skansen, vilket betyder att sommaren faktiskt verkligen är här. Hoppas på att kanske åka upp till Stockholm och titta på det någon gång i sommar, kan va kul att testa på det med :-P

Har ätit god mat (tacos) hos mamma och pappa som firade 31-årig bröllopsdag idag. Hur härligt är det inte med sådan livslång kärlek? :)

Puss ♥

Midsommar på Öland

Älsklingen gick just och lade sig men jag passar på att vara uppe en stund till eftersom jag är ledig imorrn, skönt. Vi har tittat på en rolig film, What happens in Vegas. Den var bra, och den blev ju inte sämre av att Aschton Kutcher hade en av huvudrollerna ;)

Nog om det. Kom hem från Öland igår, och vi har haft en jätte trevlig liten road trip! Detta bevisade att trots att en camping är heldöd kan man ha hur roligt som helst iallafall, så länge man är i rätt sällskap. Ja, det var inget vidare ös på campingen, men i vår lilla söta stuga var feststämningen på topp!




Lägg märke till Jimmys enorma frilla som jag hjälpte till att skapa, haha. Öland är mysigt men nästa midsommar blir det nog kanske Gotland. Jimmys jobb har en stuga där som han får hyra billigt... kalas! Hoppas att ni hade en lika skojig midsommar som vi!

Natten som var va nog den värsta på mycket länge. Vaknade upp ur en riktigt läskig mardröm av att åskan dundrade utanför. Och regnet bara öste ner. Finns bättre sätt att vakna upp ur en mardröm... det är vid sådana tillfällen man saknar att tryggt krypa ner mellan mamma och pappa, som man gjorde när man var liten...

Pricken över i:et var att jag försov mig en halvtimme imorse. Må denna natt bli bättre (det blir den, älskling ligger brevid).
Puss ♥

Packning på G!

Jobbade till kl 16 idag, stressigt på jobbet! Var och handlade åt pensionärerna och det är ju inte det roligaste såhär dagen innan midsommar, det var fler som hade samma tanke nämligen. Då är det inte kul att ha flera stycken att handla/betala/packa åt, kan ju säga att människorna i kön bakom börjar sucka en del. Och när man väl kom hem var det bara att ge sig ut och handla åt sig själv också. Tessa och jag har nu inhandlat allt vi behöver tills imorrn, engångsgrillar, grillkött och massa andra godsaker.. Ska bli så satans kul! :)

Från början hyrde vi en stooor stuga på Öland eftersom vi skulle bli ett stort gäng, men efter ett par avhopp bestämde vi oss för att boka om till en mindre stuga och bara åka jag, Jimmy, Tessa och Dennis istället. Men vad gör det, vi är ett fridens gäng (som Dennis alltid säger) och vi vet hur man festar! ;) När vi ringde och bokade stugan varnade dom oss för att en dejtingsajt också bokat en stuga där. Haha, kanske kan man få se några finna kärleken på midsommar också? :-P Vi kommer säkerligen få jätte kul och jag är lika förväntansfull som ett barn innan julafton, haha.

Har i stort sett packat klart nu. Men jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag har världens största beslutsångest! Ska jag ha på mig det, det, det eller kanske det imorrnkväll?! Självklart kan jag inte bestämma mig, vilket resulterar i att jag packar med mig alldeles för mycket. Hur nödvändigt är det lixom att ta med sig 4 par skor när man ska vara borta fredag till söndag? Jaja, sån är jag.. kan helt enkelt inte ändra på det. Förstår ni att jag hade det jobbigt när jag skulle åka till Thailand i 3 veckor?



Nu ska jag springa ner och titta på Jimmys nya bil som han köpt idag, som jag ska köra till Öland imorrn ;)
Hoppas att ni alla får en jätte härlig Midsommarafton! Vi hörs på söndag :)
Puss ♥

Kom igen nu då, Sverige!

Gah, det går verkligen inte bra för oss på fotbollen ikväll. Just nu leder Ryssland med 2-0. Vad sur man blir! Har jobbat kväll med Amila och Jenny, och båda de skulle ut på lotsen sen efter jobbet och titta på matchen. Jag blev också jätte sugen på det, kul att gå på krogen och titta fotboll. Men nåt sånt blir det inte för mig eftersom jag jobbar imorgon bitti. Men nu gör det mig ingenting, hur kul är det att titta på en sån här match på krogen? Blir ju bara sura miner! Så det är lika bra att jag jobbar imorrn :-P Men nu ska jag inte vara så pessi, matchen är inte slut ännu och mycket kan hända ;)

Funderar ändå på att byta kanal snart och istället följa Sex and the City racet som är ikväll :)

Puss ♥

Filmkväll :)

Har haft en jätte rolig eftermiddag/kväll med trevligt sällskap. Surri och André hämtade upp mig och så åkte vi till hamnen där vi mötte upp Jenny, Emilie och Fredrik. Vi satte oss på aktersnurran och köpte en varsinn glass, jummi. Romrussin och gammaldags nougat, hur gott är inte det? Kul att äntligen få träffa Surris kille också, jätte snäll!
När vi hade smällt i oss våra glassar lånade vi en film och åkte hem till mig. Gjorde iordning massa popcorn och läsk och hade en mysig filmkväll. Filmen vi tittade på hette Good Luck Chuck, och den bidrog till många härliga skratt. Absolut sevärd! :)



Imorrn jobbar jag kväll så jag får en välförtjänt sovmorgon. Och så gör det ju inte så mycket om jag är uppe ett par timmar till ikväll.. fast det vet jag inte om jag pallar, känner mig lite småsömnig.

Jag läntar till fredag. Bara två arbetsdagar kvar. Öööööland, here we come! Dom lovade visst fint väder där också, det tackar vi för.
Sov Gott! :)
Puss ♥

Simple Plan

Har laddat ner Simple Plans nya album, och jag rekomenderar DIG att göra samma sak. Den är jätte bra, precis som alla andra skivor dom har gjort. Så har ni inte de andra skivorna, se till att ladda ner dem på samma gång! De lyckas varje gång, man blir aldrig besviken. Loove!



Nu vräker regnet ner utanför, tur att jag hann hem från jobbet innan det började :) Sitter och väntar på att mammsen ska komma hit, hon tänkte vänta på pappa här medan han klipper sig. Sen senare under kvällen kommer Jenny, Surri och André hit. Får se vad vi hittar på, men som det ser ut nu blir det en innekväll.. mys det med.

Jaja, se till att ladda ner lite Simple Plan nu!
Puss ♥

Snart översvämmning i badrummet?

Hej hopp!
Idag är jag ledig, vilket känns väldigt skönt eftersom att jag slipper gå ut i det här skit vädret! Men vi behövde lite regn, får ta det här som en dag då jag kan passa på att städa lite osv. Det behövs. Fast jag saknar solen lite, känner att solbrännan börjar blekna en aning.. I don't like that!

Hade just min hyresvärd här hos mig, det är nämligen så att det droppar vatten från någon kran bakom min toalett.. varför händer sånt alltid mig? :-P Satte en hink där under inatt, och när jag vaknade var den nästan full. Jaja, under eftermiddagen kommer det komma nån rörmokare hit och fixa det där. Jag hoppas att han kommer snart, jag vill nämligen inte dra igång dammsugaren innan han har kommit för då hör jag inte när han ringer på.. Och jag behöver verkligen städa. Hmm.

Helgen då? Joo den var rätt lyckad, trots att Sverige förlorade mot Spanien. Min snygga sverigetröja fick ändå åka av ganska direkt när jag kom till krogen, kändes lite fel att gå runt med den efter vår förlust...
Men roligt hade vi iaf! :) Blev lite bilder knäppta under kvällen också, här är några av dem;


Samo, Jenny, jag och Madde. Laddade inför fotbollen!



Tessa och Samo


Jenny, Tessa och Freddan


Tessa tränar yoga...


...likaså gör Madde.


Tessa, jag och Madde


Jag, Madde och Tessa


Söta tjejer på väg till krogen!


Igår hängde jag med Jimmy, hans mamma, Linda och Johannes hem till hans mormor som var husvakt åt Jimmys moster. Där blev vi bjudna på god mat och hade det trevligt. Jag fick en jätte söt tallrik av Jimmys mamma, hon tyckte den påminde om Curry. Och det gör den ju :)



Puss ♥

Heja Sverige!

Idag spelar Sverige sin andra match mot Spanien och det får man såklart inte missa! Kl 18 kommer Tessa och Madde hit och tittar på första halvleken, efter det drar vi vidare till Jenny och Freddan och där börjar festen på allvar ;) Efter fotbollen blir det såklart utgång på Lotsen. Det kommer bli grymt!

Vi har förberett oss så alla kommer tydligt att se vilka vi hejar på! :)



Måste fixa till mig lite ny för nu kommer snart tjejerna!
Hejja Sverige!!

Puss ♥


Minnen

Slutade jobba för en liten stund sen och nu sitter jag hemma hos mamma och pappa i svalsta och väntar på maaat. Najs när man blir bjuden och slipper laga den själv :) pappas dator är så jävla seg, fattar inte hur han står ut.. Ska man göra nåt på den här datorn får man räkna med att det kan ta timmar. Men det ska jag inte säga högt, jag vet hur sur pappa blir av att höra det :-P

Hade lite tråkigt i väntan på maten så jag passade på att vara lite busig och snoka runt bland pappas bilder. Hittade en hel del roliga minnen.


Här åt vi en god köttbullsmacka på nåt gammaldags café strax utanför Norrköping.


Från vänster; mamma, jag, Tessa, svärfar, svärmor, Nathalie och Linda.
Imorrn är det två år sedan älsklingen tog studenten, självklart var vi där och väntade
på honom... (kolla in sötisen på skylten *aaww*)


Han var den snyggaste studenten...


...som JAG fick pussa på!

Ja, som sagt så hittade jag en hel del roliga bilder och det här var bara ett fåtal, men så länge jag sitter vid den här datorn orkar jag inte ladda upp en enda bild till. Och nu kan jag inte på bort centreringen på texten, så att nu vet ;) Det blir väl för mycket i hjärnkontoret på datorn, I guess!

Kan iallafall inte fatta att dessa bilder är två år gamla, det känns som det var igår. Men tiden går fort, nästan för fort.
Vad gör vi om två år framåt i tiden?

Puss ♥

Femöre.

Hm, bloggen verkar krångla en hel del just nu. Har inte kommit in på sidan, har varit krångel med kommentarer osv.. Får väl se hur länge det tänkte fungera den här gången då!

Idag gick jag upp skapligt, vilket tar emot när man har en sötnos brevid sig som sover sött. Då ligger man gärna kvar en stund till. Men jag var så illa tvungen, skulle på validering vilket innebär att jag skulle bli förhörd på den kommande kursen jag ska börja med för att se hur mycket jag redan kan. Det var lite nervöst på vägen dit eftersom jag inte hade en blekaste om vad det handlade om och vad det skulle komma för frågor. Men det gick bra iaf, klarade det mesta så det blev inte allt för mycket kvar av kursen att jobba med över sommaren. Pjuuh!

När förhöret var över åkte jag och Tessa till Femöre för att ligga och slappa på klipporna. Det var härligt :) Lite halvläbbigt när måsarna flyger strax över huvudet på en bara. När Tessa och jag satt med ryggen emot lyckades de pricka in hennes linne (som hon hade som huvudkudde) med sina skitkorvar. Det var lite kul, tur att vi satt upp just då, annars hade Tessa fått en skitkorv rätt i ansiktet. Haha!

























Tessa var rädd att få en måsskit i huvudet.


Men dom är ganska söta ändå :)

Är det jag som är mesig eller är det fler än jag som tycker det är lite småscary när det ringer på dörren och man inte har den blekaste om vem det kan vara? Jag menar, alla jag känner ringer mig innan de kommer hit. Vem är det då som har anledning att ringa på min dörr? :-P Det ringde iaf på förut och jag kände att jag inte hade någon lust alls att öppna. Plötsligt öppnas mitt brevinkast och jag hör en gubbröst som ropar "Hallå. Hallåå." Och nej, det var ingen röst jag kände till - så mycket vet jag. Man kanske skulle skaffa sig ett titthål när man är så feg som jag?

Puss ♥

Äntligen!

Jobbhelgen är över och man har en härlig kortvecka framför sig! Har precis dragit av mig mina varma jeans och tagit på mig en aning mindre och svalare kläder. Sjukt varmt idag, men jag klagar inte!

Ska bara fixa till mig lite sen ska jag åka och hämta Jimmy för vi ska till svalsta och grilla. Mysigt!

Ciao! Puss ♥

Mat och glass i Trosa

Äntligen kom jag in på bloggen, dom har fixat och donat så har haft lite svårt att blogga. Men nu verkar det ju gå bra..

Har precs kommit hem från jobbet och jag måste säga att det verkligen SUGER att jobba en kväll/helg som denna! Det är varmt, soligt och skönt och när jag åkte hem såg jag glada och småfulla människor i varenda hörn. Jag vill också, just ikväll så vill jag också. Men det kan jag ju bara glömma, jobbat kväll idag, delad tur (7.30-12 och 16-21) imorrn iiisch och 7.30-16 på söndag. Det är min helg det, jag hoppas för er skull att ni har lite roligare planer än vad jag har. Får se det från den positiva sidan, 3 st dagar med ob-tillägg.

Jag hade min lediga dag igår istället, och den spenderades med älsklingen. Vi åkte till Trosa och där bjöd han mig på mat i hamnen. Gulle ♥ Sen gick vi en liten sväng, köpte glass och tittade på lyxbåtar och lyxhus. Måste säga att Trosa är en väldigt mysig liten sommarstad. Blir nog fler besök där under sommaren.. Glömde kameran hemma, men tog lite kort med mobilen istället (därav den sämre bildkvaliteten).





När vi var klara i Trosa åkte vi en sväng förbi Hölö för att hälsa på svärfar. Vi var lite oroliga vad som väntade oss på vägen dit, han har nämligen blivit av med en tumme i en maskin på jobbet, aaj. Men det var inte så farligt som vi hade trott, den var så fint omplåstrad så. Jag och Jimmy är rätt bra på att måla upp hemska bilder i huvudet :) Vi åkte och tittade på hans och Monas nybyggda hus som de snart ska flytta in i, fan vad fint det var! Jag vill också flytta till nybyggt någon gång!

Jaja, nu hör jag massa glada röster nere på gatan och här sitter jag och måste snart hoppa i säng för att sova. Må denna helg gå fooort....
Puss ♥

Jobb-&-plugg-tröst!

Usch, just nu är jag sjukt trött i ögonen och börjar bli lite smått trött i huvudet också... Har settat och pluggat sen kl 21. Okeej, jag tog en timmes paus för att titta på Sex and the City. Men iaf, trött blir man... Har dessutom suttit på APT-möte i 2,5 timmar idag, bara det gör att man blir helt seg. Men det var iaf det sista mötet innan sommaren, skönt! Känner mig som ett riktigt fetto, har käkat både tårta och donken mat. Helt plötsligt har alla tagit med sig fikabröd till mötet, 3 st tårtor, 1 rabarberpaj och en vetekrans (på 12 pers!!). Fick ont i magen bara av att titta på allt.

Det var nog tur att man tog en shoppingrunda och sedan en rask promenad på det...


Vad jag hittade för smått och gott? Detta;



Ett par snygga sommarskor, ett väldigt rosa linne och billiga men schyssta solglajjer. Men det har man väl rätt att unna sig när man sliter med både jobb och plugg och när man dessutom just fått tillbaka 8200 kr på skatten. Jag var duktig och satte 8000 kr direkt in på sparkontot. Jag är stolt, nu gäller det bara att se till att de stannar kvar där...

Puss ♥

Stendörren är mys!

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har helt enkelt inte haft tid. Men nu så är jag här igen! :)

Jag hängde aldrig med till Madde i lördags, efter morgonens/förmiddagens extrema bakfylla var tanken på fest inte alls lockande... så jag tog en luuugn och skön kväll. Promenad med mammsen och pappsen och tjejsnack med Jenny. Det är inte helt fel det heller.

Söndagsförmiddagen spenderade jag ute i skärgården, Stendörren. Gosh vad jag har saknat att ligga och steka på dom klipporna. Äntligen kan man börja spendera lata sommardagar där igen. Juni, juli, augusti - allt känns mycket lättare då.. Vi hade turen att få se något väääldigt sött...

image114
image115

Nu har jag nästan just kommit hem från jobbet. Sitter och knaprar i mig sånt där gott naturgodis, Majs Crackers *jammi* Det är väldigt lugnt och stilla här hemma för Curry och Henry är i svalsta och älsklingen är hos sig. Men visst behöver man lite egen tid ibland?! Tänkte ta fram skolböckerna och vara lite duktig, frågan är bara hur det ska gå, kl 22 på en måndagskväll... misstänker att dom snart stängs igen.

Puss på er! ♥

RSS 2.0