Trött!


Ja, skojja inte.. sitter och försöker hejda gäsp efter gäsp, och ögonen svider. Skulle vara så himla skönt att lägga sig på sängen och bara blunda en liten stund... men, en liten stund blir lätt en lång stund så.. nej - det går inte. Har nämligen lite saker att göra innan jag kan tillåta mig själv att kurra upp mig bland kuddarna i soffan.
Håller nämligen på att plugga. Idag är jag duktig. Men gud så tråkigt det är...

Ska bli jätte skönt att vara ledig imorrn! Ska verkligen vila upp mig innan helgen, som endast (typ) kommer att bestå av jobb. Eftersom att darling är upptagen med att vara flytthjälp imorrn (tyvärr), har jag bjudit hit mina päron. Det gör jag nämligen inte allt för ofta. Tänkte köpa upp lite god mat, titta på Let´s Dance finalen och bara ha en myskväll.
Hur härligt låter inte det?

Hann med att ta en liten promenad idag efter jobbet. Det var välbehövligt, man mår så mycket bättre efteråt. Ska ta mig i kragen och börja gå lite mer.

Nej, nu tänkte jag återgå till pluggandet här. Plikten kallar.


Nybörjarbloggare.


Tänkte se om det är så roligt som alla säger - att blogga. Tänkte ge det en chans iaf :)
Inte för att jag är typen som älskar att skriva miltals långa romaner om mitt liv (sorry folks, så kul ska vi inte ha det), däremot kan det vara skönt att få skriva av sig lite ibland.
Så vafan - i will give it av try!

Ni kan nu börja kalla mig för bloggare, men ha inte för höga förväntningar.. tänk på att jag faktiskt bara är en nybörjare.





RSS 2.0