Söndagkväll, yeeey!

Äntligen är helgen över och vi går en härlig och ledig måndag till mötes. Det kan jag behöva, känner mig lite småtrött efter helgen. Trots att jag fick dra tillbaka klockan en timme igår innan jag kröp ner i sängen så blev det lite för sent för mig. Jag och Jimmy var hemma hos svärmor och hennes sambo (de har just blivit sambos) och tittade på deras fina lägenhet och blev bjudna på älggryta. Jag som aldrig har ätit älgkött förut tyckte att det smakade mycket bra! Sen satte vi oss i soffan och babblade så timmarna rann iväg.. fick smaka liiite lite (jag var chaffis) på en jätte god "drink" som bestod av smultronvin blandat med sprite. Måste inhandlas! :)

Eftersom att jag och Tessa är lediga imorrn + att jag får min efterlängtade löööön tänkte vi ta på oss spenderarbyxorna och ge oss ut på stan! Nja, så mycket shopping blir det kanske inte..ska åka till sthlm snart och sparar nog den mesta shoppingen tills dess, men lite kul kanske man han inhandla iaf. Är ni inte med i hm-klubb så gå med på en gång - tycker jag får hem rabattcheckar både nu och då. Passar mig perfekt, jag som älskar hm's kläder!

 

Imorrn ska även jag och Jimsan planera lite roliga saker :) ♥
Sov gott alla gulliga läsare, själv stannar jag nog uppe i ett antal timmar till ^^

Glögg, pepparkakor och ädelost

Idag har det varit full rulle nästan hela dagen. Har haft personalmöte på dagen, sen var det bara direkt hem och starta tvättmaskiner och sedan åka och storhandla. Har haft lite pannknack hela dagen, kan kanske bero på matbrist... fick ingen mat idag förrns kl var över 19 (!), vilket blir alldeles för lång väntan på maaaat...

.. men desto bättre smakade det. Medans jag var nere och donade i tvättstugan fixade systeryster tacos! Hade nog kunnat äta hur många tacoskal som helst, så gott var det. Efter den goda maten och lite tjejsnack tog vi fram glögg, pepparkakor och ädelost. Det var första glöggen för i år och då smakar det ju alltid tokbra! Längtar ännu mer efter julen nu! Vill plocka fram mina ljusstakar, mina tomtar, mina julgardiner... Har ni testat pepparkakor med ädelost på förresten? Passar jätte bra och speciellt till glögg! :)


Nu ska jag bara njuta resten av kvällen och se fram emot min lediga dag imorrn!












Göteborg

Nu är vi på hemmaplan igen, har visserligen varit det sedan i söndags. I fredags bar det alltså iväg till den härliga staden Göteborg. Jag och Jimmy åkte ner med mamma och pappa som skulle hälsa på vänner där, Tessa och Niclas startade lite senare men var oss snart hack i häl.

Jag, Jimmy, Tessa och Niclas bodde tillsammans i ett litet krypin, trångt men mysigt :) Måste dock säga att jag inte förstår mig på folk som pallar sova två st i en 90 säng för jämnan, det blir liiiiite för trångt för min smak. Antar att jag bara är lite bortskämd med min supersköna säng som utan problem har plats för två :)

Hur som helst, helgen har varit väldigt trevlig. Vi har ätit god mat, shoppat och provat på festlivet på avenyn. Skrattat en massa har vi också gjort. Tillsammans med dem här människorna kan man inte ha annat än roligt, de är ju helt enkelt bäst ♥ Tyvärr knäppte jag inte så mycket kort, har blivit lite dålig på det.

Ni får istället se min nya snygga Kann Dee t-shirt som kom förra veckan!

Hoppas att eran helg har varit bra också!











Höst

Imorse när jag steg upp på tok för tidigt (hade inget val, jag skulle j o b b a !) stod regnet som spön i backen. Bladen på träden har gulnat och många av dem har trillat bort och ligger huller om buller på marken. Det är ruggigt och kallt, man måste ha på sig vantar för att inte fingrarna ska bli som isbitar. Vissa mornar tvingas man ta fram isskrapan för att det är is på bilrutorna. Med andra ord - hösten är här.

I vanliga fall brukar jag känna stor ångest inför detta och bara önska att det var sommar jämt, men det gör jag inte. Tvärtom - det känns riktigt mysigt och bra! Att få ligga inne och mysa med tända ljus utan att känna ångesten över att man inte är ute i solen istället. Nej, den här gången är hösten välkommen och den får gärna stanna ett tag till faktiskt. Det dröjer inte länge till advent heller och då kan vi börja snacka mys på hög nivå :)

Att det känns förbannat jobbigt att ta sig ur sängen när det spöregnar ute är ju däremot en rätt negativ sak med hösten......

Såhär såg det ut på spåret idag när Tessa och jag tog vår promenad.
Gult och fint. Härlig frisk luft.


Nu är jag för övrigt ledig till onsdagkväll och det känns oförskämt bra. Men det är jag värd efter helgen som enbart bestod av jobb (och inte att glömma - god mat hos mamma och pappa, tack :)). Nu återstår bara två arbetsdagar kvar av den här veckan och sen ska jag, Jimmy, Tessa och Niclas ut på äventyr. JAG LÄNGTAR! :)

 

 

 

 

 

 

 


Kan Dee Drawings

Ni har väl inte missat den superduktiga konstnären Kandee´s blogg? Jag är verkligen avundsjuk på hennes sätt att teckna, vilken talang! Nu har hon även fått en egen webbshop www.kandeeshop.se där det finns en hel del olika tröjvarianter med några av hennes coola tryck på!

Har suktat efter hennes tröjor ett bra tag nu så idag bestämde jag mig för att skicka efter en av dem!

Har en känsla av att den kommer att användas flitigt... :)

Såhär ser teckningen ut, "My heart is not for sale"


 









Jul i mitt hus

Efter att ha jobbat hela dagen bestämde jag mig för att ta det riktigt lugnt och bara ha en mysig hemmakväll för mig själv. Tackar vändergudarna för allt regn vi har fått ikväll också, det höjde mysfaktorn lite extra!

I vanliga fall brukar mina egna "myskvällar" sluta med att jag suttit i timmar framför datorn och börjar få fyrkantiga ögon, men idag kände jag för något lite annorlunda och letade fram mitt gamla broderi som jag började med förra året, och jisses - vad roligt det var! Avslappnande och skönt att bara sitta framför tvn, brodera och titta på gamla inspelade program som man annars aldrig hinner titta på (för att man spenderar alldeles för mkt tid framför datorn, kanske?). Det var iallafall så roligt att jag hann klart med tavlan ikväll.

Nu får det bli jul när som helst!
Eller okej, jag måste bara göra klart den andra tavlan också..
(som jag faktiskt påbörjat och kommit en bit på ikväll!)


Imorgon är det fredag och de flesta är antagligen superglada för att helgen snart är här. Själv får jag väl passa på att njuta av min lediga dag imorrn istället, eftersom jag jobbar hela helgen (stackars mig..). Det blir myskväll imorrn med tror jag men dock inte ensam.. för i slutändan är det ändå mysigast att vara två

 









Tvättstugebråk

Efter en dag fylld av "måsten" som jobb, träning, storhandling och städning är det bra skönt att sätta sig ner och mumsa i sig... bullens pilsnerkorv! :) Det är just precis vad jag tänker göra nu nämligen.

Igår var en ganska irriterande dag.. jag och syrran tog en promenad vilket gjorde att jag kom ca 45 min senare än när min tvättid startade.. "bara inte någon idiot tar min tvättid nu bara".. och det skulle jag aldrig ha sagt. När jag kom hem, samlade ihop min tvätt och släpade ner 2 st tunga ikea-kassar är självklart tvättstugenyckeln borta och jag hör hur maskinen står och går där inne. Då blev jag fan pissed off - det finns faktiskt folk som har ett jobb att sköta och kanske inte kan komma hem prick i tid! Ringde hyresvärden och fick låna hennes nyckel så att jag kunde slänga ut hans kläder. HA! :p skrattar bäst som skrattar sist...

Det komiska är att precis samma sak hände Jimmy idag. Hur fungerar folk egentligen?

Visste ni förresten att de flesta bråk bland grannar handlar om just tvättstugan? Nu förstår jag varför.











Förkylning på gång? no way!

Börjar känna mig lite smått förkyld.. näsan rinner lite och känner mig allmänt hängig. Inte bra! Speciellt inte nu eftersom jag just påbörjat min underbara ledighet fram till måndag. Då vill jag defiitivt inte ligga hemma och snora, har roligare planer än så nämligen :)



Imorgon planerar jag och Jimsan att åka till Heron City (börjar bli dags igen;)) för att gå på bio. Verkar ju som att det är rätt mycket bra filmer som går nu, så det är bäst att passa på. Men innan det ska jag och syrran ta en sväng på stan och se om vi hittar någonting roligt att shoppa. Finns ju så himla mycket snygga höstkläder ute i affärerna nu ju så man blir ju helt tokig!

På lördag har Jenny. L bjudit hem tjejligan på middag. Ska bli jätte mysigt :) Dricka lite gott och sen drar vi nog ut och dansar någonstans. En typisk tjejkväll med andra ord!

Nej, nu funderar jag på att lägga mig på sängen en stund och kurera mig i väntan på att min lilla gubbe kommer hem från jobbet. Det regnar ju ute lite till och från, så vad kan bli bättre än en myskväll hemma med hemmagjord hamburgare, idoltittande mm mm :P Ja, så får det nog bli! Kul förresten att Erik och Rabih gick vidare igår, men det kändes ganska självklart! :)











RSS 2.0