Hur överlever man tråkiga jobbhelger?

Har just tittat på Svensson Svensson efter ett kvällspass på jobbet. Det här är min jobbhelg, det är bara lördag och jag känner mig redan halvdöd... Hur klarar man av att jobba långa, jobbiga arbetspass på en HELG när alla kompisar är ute och svänger sina lurviga? Jag vet inte, men det brukar funka. Man tänker bort allt roligt, ser lördagkvällen som vilken annan kväll som helst i veckan och sen bara kämpar på... det brukar gå rätt bra och helgerna brukar faktiskt gå sjukt fort. Som de alltid gör! Jobbat delad tur idag och imorrn väntar ett 7-16 pass.. vilket betyder att det snart är dags att krypa ner under det varma sköna täcket.

Hann iallafall med något roligt idag på min 5 timmars "håltimme" - följde med mamma och pappa på kattutställning! Gosh vilka underbart fina katter, en hel massa sötnosar samlade på ett och samma ställe. Där kunde man gå hur länge som helst och bara titta på hårbollarna. Sött :)

Bara för det ska mina hårbollar få pryda detta blogginlägg, gosisar!



Älskar min Y-skara - CurrY, HenrY och JimmY!!
Puss & Godnatt! ♥/Emm

Snööö!

Hej hopp i snöovädret!

Satt på APT i 3 timmar idag och när jag tittade ut såg jag stora snöflingor falla från himlen. Det är mys. Jag får julkänsla och vill bara spela en massa julmusik. Men jag ska vänta ett tag till med det!
Vi gick igenom våra scheman på mötet och jag får jobba precis som jag hade planerat det över jul och nyår - yees! Jag älskar önskescheman. Har valt att jobba dag på jul och nyår iallafall, bra med ob och man missar inget av det skojsiga.

Såå mysigt..


Var och åt på fazana med Tessa och mamma idag, det blev en stor fet calzone... känner mig lagom nyttig. Men gott var det!

Nu ska jag fortsätta titta på Efterlyst.. en riktig TV-kväll idag. Ensam dock.. fast jag har ju Curry och Henry som ligger här och sussar... inte helt fel det heller :)
Puss ♥/Emm

Vilken helg..!

Detta var helt klart den roligaste helgen på länge!

Fredagen.
Jobbade till kl 14, fixade lite grejer och åkte hem och gjorde mig iordning inför kvällens festligheter. Tessa och jag lyxade till det och köpte lite Nachos Lyx, mums! Slängde i oss maten och drog till Jocke där alla väntade på oss. Två bowlingbanor var bokade till kl 20 så Jimmys kompis Joel skjutsade dit halva gänget, resten åkte med Jenny och Freddan. På bowlinghallen mötte vi upp söta Elin också som hade fått stå och vänta på oss ett tag, vi blev ju lite sena.. oväntat? nja.
Vi delade upp oss i två lag. Mitt lag bestod av mig, Tessa, Jimmy, Elin och Jonas. Så roligt att Jimmy var så extremt självsäker innan vi började spela, heeelt säker på att han skulle slå mig. Haha, fan vad jag garvade när han kom sist av alla.. han var bra på att pricka rännan..hihi, sweet ;)

Efter bowlingen åkte vi först hem till Tessa och tog en varsinn glögg.. sen bar det av hem till Jocke igen. Rätt kul att vi ringde på skjuts från ockle för att åka typ 200 meter.. ibland är man lat :p Blev Birgers sen och därifrån är allt ganska svart. Vet bara att jag hade väldigt kul och att jag bytte in mitt körkort istället för att betala inträde. Väldigt smart gjort, jätte kul att behöva hämta ut det dagen efter och betala inträdet då istället!
Dansade mycket gjorde vi iallafall och dagen efter fick jag veta att jag var inte den enda som hade minnesluckor från kvällen. Tack för det.

Lördagen. Vaknade upp med smink + stora örhängen på och konstaterade att det nog blev en eller två drinkar för mycket kvällen innan. Dock inte alls bakis, skönt! Jimmy och jag låg kvar i sängen till typ kl 15 innan vi tvingade oss upp.. vi hade ju nämligen trevliga planer för kvällen! Tog min bil med nya vinterdäck och allt och åkte till Heron City. Där käkade vi på Pizza Hut och gick på bio. Såg Patrik 1,5 och den var riktigt rolig. Helt klart en sevärd film! När vi åkte hem stannade vi till hos Jocke eftersom jag glömt mitt kamerafodral där kvällen innan.. där var de i full gång med att festa... igen :p vi stannade där ett tag och hängde sedan med dem när de gick till krogen för att hämta ut mitt körkort. Fick stå och vänta i baren innan jag fick det och usch vad jag hatar att umgås med fulla människor när man själv är nykter. De är jobbiga, tjatiga, klängiga, närgånga och... otäcka helt enkelt. Att man ens utsätter sig för att bli sådär, hua. Gick fort därifrån när jag fick körkortet och åkte hem och somnade i Jimmys trygga famn istället.

Idag åkte vi hem och käkade god mat hos mamma och pappa. Är ledig imorrn, skönt.. ska bara till arbetsförmedlingen på någon informations grej, men det går nog rätt fort. Sen är det bara hem och pluggapluggaplugga. Ja, jag har två kurser att läsa nu fram tills den 18 dec. Två kurser att läsa på typ 6 veckor + 75% jobb, detta är tortyr och nej, jag kommer inte ha något liv den närmsta framtiden.
Det är bara att gilla läget!


Bowlingproffsen i de snygga gyllene skorna..

En nerspilld, aspackad pojkvän på krogen.

Läggdags snart. Tror det blir ett avsnitt One Tree Hill innan :) sov gott, Puss ♥/Emm

Jag och bilar.....

..är ingen bra kombination över huvud taget.

Eftersom att Jimmys bil är inlämnad på verkstaden lånade han min igår för att åka en snabbis till Ockle. När han kom tillbaka sa han att det lyste en lampa i bilen och att motorn pajat. "Nej du skooojar?!", flög det ur mig.. och ja, han skojade. Jag pustade ut och sa att det hade ju annars varit typsikt nu lagom tills man ska börja köpa en massa julklappar och dylikt.

Imorse när jag satte mig i bilen för att köra i väg till jobbet var det något som inte riktigt stämde... ratten drog åt höger. Det störde mig men tänkte inte så mkt mer på det, tills jag kom till östra storgatan och bilen började skaka.. Ja, nu kan jag erkänna att paniken började komma smygande... Har alltid varit livrädd för att få stopp på bilen, värsta mardrömmen typ. Men jag kämpade på i min lilla Renault Clio, var ju bara några hundra meter kvar till jobbet.. Men när bilen började hacka ännu mera, låta och dra till sig folks blickar var paniken verkligen framme. Vart ska jag staaaanna, parkering i sikte?! Nej, jag fick snällt köra in till kanten vid Fågelbovägen och just som jag tog det beslutet började jag känna lite bränd lukt...

Ni kan säga att jag är dum i huvet, blond, fattar noll, iq fiskmås....you name it.... och när det kommer till att förstå sig på och fixa (inte köra!!!) bilar så kan jag faktiskt hålla med om det. Men man kan inte vara bra på allt, eller hur?!

Som sagt, jag kör gärna från A till B (älskar att köra bil) men när det kommer till att fixa med bilen överlåter jag det till någon annan.. det är ett karljobb! ;)

Fick som ni kanske förstår lämna bilen där vid vägkanten och knata iväg till jobbet istället, det gick ju det med. Har just nu kommit tillbaka därifrån, min kära pappa ♥ som alltid ställer upp i vått och torrt bytte hjulet. Kan säga att det var inte mycket kvar av det, det såg för jävligt ut... Nu har han tagit bilen till svalsta för att byta nya däck. Det blir bara att köpa nya vinterdäck.. ja, nya vinterdäck.. inte bara ett däck inte. Självklart måste alla fyra bytas.

Jag hatar bilar. Det svider i plånboken att ha bil. Usch. 


Ändå klarar jag mig inte utan min lilla "pärla"..

Brodera mera!

Nu ni kära vänner ska jag visa er vad jag har kämpat med ett bra tag. Jag ville ha den färdig till förra julen, trodde jag ja.. Men denna julen får jag nog hänga upp detta fiiiina handarbete på väggen hoppas jag! Den är inte riktigt färdig ännu, har lite kvar att göra + att det sedan väntar en massa efterstygn. Men nu ser man iaf vad den föreställer :)


Anledningen till att det ligger en banan i hörnet är att ni ska ha något att
jämföra med för att se att tavlan verkligen är stor och att jag kämpat! *puh*

Är riktigt nöjd själv måste jag säga. Ska snart sätta mig och fortsätta och börja med efterstygnen, kul kul! För kul är det verkligen, men man hamnar i perioder. Det kan gå flera månader/år utan att man ens orkar titta på broderiet.. men sen kommer de där perioderna då man inte får nog.

Eftersom det här broderiet snart är klart har jag önskat mig ett nytt i julklapp. Önska ett broderi du också och och gör det här, för där finns en hel djungel med underbart fina motiv!

Förresten, vad skönt det har varit att va ledig idag... efter en slitsam jobbhelg. Har fått en hel del gjort dessutom trots att jag sov ända till kl 11. Har både städat och pluggat och det känns så skönt att inte ha allt kvar att göra tills imorrn, för då är jag också ledig :) Och visst är det helt underbart skönt att slippa gå ut när det regnar?!
Puss ♥/Emm

Liten blir stor...

...eller ja, större.

Grattis Henry 2 år!


Mattes underbara solstråle ♥
Puss!

3 år honey.

Idag är det den ♥ 7 november ♥ vilket betyder att jag och Jimmy har varit tillsammans i 3 år (och många fler ska det förhoppningsvis bli). Det är ganska mycket, men ändå känns det som jag känt honom ännu längre, i hela mitt liv. strange! Härligt är det iallafall att vi håller ihop i vått och torrt, trivs så jävla bra ihop med min plutt och framtiden ser för tillfället ljus ut! Du och Jag älskling! :)


Turkiet 2oo6

Eftersom jag jobbar kväll idag och Jimmy jobbar dag kommer vi inte att träffas någonting, vi firade lite igår istället och gick ut och åt god mat på Rhodos. Dessutom tänkte vi åka till Heron City nästa helg och hitta på lite skoj, eftersom jag jobbar den här helgen. Längtar!

Älskar Dig Jimmy Högberg!

Pusss ♥/Emm

Pics från Halloweenhelgen

Som vanligt förgyller ni mina helger!






Gissa om jag höll på att bli galen när jag just lagt in alla dessa bilder och råkade ta bort dem igen. Fyfan, det var nära att datorn åkte in i väggen kan jag säga. Sen kom jag på att det ju sparas i min blogg så det gick fort att lägga in dem igen.. Tur det, annars hade jag nog aldrig lagt in en enda bild till i den här bloggen. Det där var iaf några av bilderna... ingen halloween utstyrsel men roligt ändå :)

Imorrn har jag sovmorgon eftersom jag jobbar kväll, då får jag göra det jag är bäst på/älskar - sooova!  Vet inte vad som hänt med mig, men det känns som jag skulle kunna sova hur länge som helst om mornarna. Jag uppskattar verkligen när jag får sova ut på morgonen, jag blir så mycket gladare av det.

Vet ni att det finns en jävligt schysst utbildning man kan gå på ett år i stockholm, man blir en sån som testar olika hotell och restauranger utomlands och sätter betyg på dem. Fan vad najs det vore, som att ha semester jämt?! Skulle jag någon gång bli arbetslös är det den som gäller ;)

Snart är det sängen som hägrar, jag är sömnig.
Puss och godnatt ♥/Emm


Sminktips!

Det är inte ofta jag skriver inlägg om smink, men någon gång ska väl vara den första?! Jag är ju trots allt helt beroende av just smink/parfym/hårprodukter och dylikt.

Har iallafall fastnat starkt för Lóreals nya "Made for me Naturals" som finns som olika produkter. Det finns bland annat läppstift och ögonskuggor, och alla är gjorda för att passa just dig beroende på vad du har för hårfärg och hudton - ljushårig, mörkhårig eller kanske mörkhyad?

Kul är det iaf att man kan hitta smink som är gjort för att matcha till speciella hårfärger. Jag har köpt både läppstift och ögonskugga, passar utmärkt till vardags då man kanske vill ha en diskretare makeup. Testa!


Läs mer här

Måndag - ja fyfan

Känner mig sädär jobbigt trött och lite små putt dessutom. Har jobbat 7-16 idag och det första jag möttes av när jag kom hem var ett jobbigt brev från arbetsförmedlingen. Tycker verkligen synd om folk som är helt arbetslösa idag. Folk trampar på dem som redan ligger ned kan man ibland känna.. jaja, skit samma.

Hade en mycket bra helg iaf! Vi var ett gäng som firade Halloween hos Tessa för att sedan gå ut på birgers. Blev en hel del bilder tagna så kanske lägger ut några senare eller imorrn eller nåt, känner inte att jag har någon ork för det just nu. Måste ta tag i mitt pluggandet snart men vet inte vart jag ska finna orken till det heller..? Usch, vad jag klagar. Sorry - jag ska göra pluggandet roooooligt genom att tända ljus och fixa värsta mysstämningen, ja för det funkar ju säkerligen! *hmm*

Måste bara nämna en pinsam sak som hände igår.. Jag och Jimmy var lite sega efter halloween festen så vi låg kvar i sängen till typ kl 14.. sen hade han lite saker att uträtta så han åkte härifrån, och jag låg kvar i sängen en stund till. Plötsligt hörde jag hur Curry höll på vid dörren och höga röster hördes från trappuppgången som om dörren vore öppen. "Vafaaan" tänkte jag och i ren panik sprang jag upp endast iförd en liten t-shirt och trosor + ruffsigt hår. I dörrhålet stod min granne och sa att dörren stod öppen, han tittade lite diskret bort när han såg lättkläda mig komma springandes.. Tack Jimmy, tack!


Iblaaaaand vill man ta fram yxan...!

Hoppas det dröjer länge innan man stöter på sina grannar igen...

Puss ♥/Emm

Bowlingen

God Morgon!

Idag har jag unnat mig en välförtjänt sovmorgon. Kan inte riktigt beskriva hur skönt det var, men skönt var det! Har just käkat en suuupergod ostfralla från City Gross, jag är helt beroende av dem! Mmmmm, bara lukten *mums*

Gårdagen var jätte trevlig! Arbetskamraterna möttes upp kl 19 utanför bowlinghallen och så delade vi upp oss på fyra banor. Jag fick spela med Helena och Lisa vilket nog var tur.. för vi var väldigt jämlika (läs; inte så duktiga). jaja, jag förlorade ändå med några poäng. Men det gör inget, var inte där för att vinna, var där för att ha kul - och det hade jag! :) Dessutom lyckades jag med 2 strikar! Trots att jag fick offra min tumnagel på köpet, men det bjuder jag på.. haha. Hade inte bowlat på flera år, men det ska fasiken inte dröja år till nästa gång! Efter bowlingen käkade vi och vi blev kvar till stängningen kl 22. Det var bara ett par stycken som skulle gå ut efteråt så jag hoppade det, bättre att ta det lugnt och satsa på den här kvällen istället ;) Dessutom har jag ingen lust att betala för all dricka under hela kvällen, kostade mig 200 spänn för cidern ja drack på bowlinghallen.. that´s enought! Okej, nu lät jag snål.. det får man vara ibland ;)



Ångrar lite att jag inte hängde med mamma och Tessa till norrköping nu på morgonen, kunde kanske ha hittat någon trevlig outfit för kvällen. Men har saker som behöver göras här hemma, som att städa tex... bäst att ta tag i det.
See Ya! Puss ♥

RSS 2.0