Kryssningen

Nu är jag hemma på fast mark igen efter en mysig kryssning tillsammans med min fina familj ♥ Det har varit riktigt bra, vi har ätit och druckit gott, dansat lite och bara umgåtts och haft trevligt. Måste dock säga att jag är liiiite besviken på Arvingarna denna gången, de sjöng i stort sett bara covers.. vi som satt och väntade på de där "gamla godingarna" som typ aldrig kom. Men det gör inget, kul var det ändå :) Såg lite ansikten man känner igen från Färjan också. Vi var t.ex och lyssnade på Per Nyberg (det är väl så han heter?) när han sjöng, och så blev vi serverade av den här servitrisen... Antonio?!
Vi kom även att tala om igår att det var 15 år sedan Estonia sjönk. Trevligt samtalsämne när man är ute på en kryssning va?

K
öpte med mig ett par snygga solglasögon hem, såhär lagom tills sommaren är över men ändå... har letat efter sådana ett bra tag nu och där låg dem och väntade på mig.. ett par kvar, perfect ;)

 

Det blev mycket bussåkande igår, för första gången på typ flera år.. man blir ju som sagt rätt bekväm av sig när man har bil. Och ser ingen större anledning till att åka buss när jag har det heller så :) Men eftersom vi var sent ute med att boka buss till kryssningen gick det ingen förrns kl 19.30, och båten var i land kl 15.30.. Så vi tog först en buss till bussterminalen. Sen flygbuss till skavsta och till slut buss från skavsta till busstation. Men vi var hemma bra mycket tidigare för det!


Återstår att se när nästa kryssning blir av nudå, får hoppas det inte dröjer allt för länge :)

 

 

 

 

 

 

 


Winnerbäck

Har jag sagt att jag älskar hans låtar? De spelas flitigt hemma hos mig just nu. I början gillade inte jag Lars Winnerbäck men tänk vad man kan ändra åsikt. Ni som inte gillar låtarna - ge dem en chans och ni kommer att älska dem! :) I december blir vi förhoppningsvis ett gäng som åker på hans konsert, ska bli så himla kul!

Det är svårt att välja ut tre låtar när det finns hur många bra som helst, men detta är iaf några av favoriterna!






Nu ska jag ta fram dammsugaren och göra lite nytta här hemma, självklart ska jag dunka lite härliga Winnerbäcks låtar också! :) Ha en superbra lördag så kanske i hörs senare!













När jag blir stor...

..ska jag, eller snarare vi, köpa husvagn! :) Är ju uppvuxen med husvagn och jag har alltid älskat att åka iväg på sommrarna till olika ställen i Sverige, man får se så mycket olika ställen! Har massor av härliga minnen från våra husvagnssemestrar genom åren och det är jag glad för. Vill absolut bli en "husvagnsfamilj" i framtiden!


Nu har jag hittat den prefekta husvagnen för oss (det är aldrig fel med drömmar.. ;))

 

En husvagn med övervåning..det var något nytt? Har aldrig sett nåt liknande men måste säga att den är helcool! Rätt ful på utsidan men insidan är allt annat än ful... och det är ju insidan som räknas, eller hur? Har inte ens vågat kolla vad den här vagnen kostar men som sagt, drömma får man göra! ;)

 

Nu återstår det bara en (halv!) dag kvar till helgen, jippie! :) Det blir dessutom en tredagarshelg eftersom jag har tagit en semesterdag på måndag, min familj ska nämligen åka på kryssning! Det kommer bli jätte mysigt, Arvingarna ska spela också så det kommer bli dans hela natten lång! Me like!

Polarna ska till Skeppsbron på lördag och titta på The kristet utseénde som spelar där, hade varit kul att följa med men nej.. myser nog hemma och laddar inför kryssningen istället! Man måste ju vara pepp :)

 

 

 

 

 

 

 


Köpa ny soffa?

Idag har det varit en hektisk dag, kändes helt underbart att slå sig ner och andas ut ikväll. Har jobbat, motionerat, tvättat och sådana viktiga saker som tyvärr måste göras ibland. Men nu är snart tvätten torr och jag kan slappa resten av kvällen.. och imorrn har jag sovmorgon också, perfekt.

Jag går litegrann i "soff-tankar", sugen på att köpa en ny soffa. Visst tycker jag mycket om den jag har, men jag skulle gärna ha en lite större. Dessutom får jag Jimmys 50-tums TV om han får min soffa och min 32 tummare, inte helt fel :) Var och tittade på EM-möbler idag och det fanns en hel del fina soffor. Vilken skulle man välja?!

Den översta soffan är väldigt stor och skulle ta upp en stor del av mitt vardagsrum, hmm.. Jag som har katt måste även tänka lite på materialet på soffan, de älskar nämligen att klösa... :(



 

Min nuvarande soffa (och lilla Curry). Filtarna är för att förhindra katthår och klös :P

 

Nu ska jag gå ner till tvätten, trött på datorn som vägrar ta bort det kursiva och det centrerade *suck*









 


Underbara Cosmopolitan

Direkt efter jobbet idag tog Tessa och jag en rask promenad vid Ekensberg, härligt. Jag älskar att komma hem efter en lång arbetsdag+promenad, öppna dörren och mötas av en helt färsk Cosmopolitan på golvet innanför dörren. Det gjorde min dag.

Jag vet iallafall vad jag ska göra ikväll innan lampan släcks...











Har inte riktigt hunnit med..

Ursäkta för en väldigt dålig uppdatering, känns inte riktigt som jag hinner med ibland bland allt jobb och annat som måste göras.. men nu är jag iallafall här igen :p

J
a, jobb som sagt, jobbade hela helgen och hann inte med så mycket mer än en snabbvesit hos Helene med familj på kvällen för att fira födelsedagar som vi inte hunnit fira ännu. Det var trevligt, fick träffa en del av "Mallorcagänget" igen och vi tittade på kort från resan ihop!

Eftersom jag jobbade hela helgen fick jag ju såklart min alldeles egna lilla helg lite försent - har varit ledig både måndag och idag. På måndagen passade jag på att träffa Surri och hennes sjukt söta Jasmin för andra gången. Alltid så kul att träffa dig gumman, känns som man skulle kunna sitta och prata i evigheter med dig... orden tar aldrig slut. Och mysigt att få hålla i en liten bebis, nästan så man får lite barnalängtan själv ;)

Tessa tajmade in det bra och tog en lite försenad helg hon också! Därför lyxade vi till det lite och köpte en varsinn gooood pizza som vi avnjöt tillsammans med några glas vin - det får man faktiskt göra på "lördagar".

 

Imorgon är det jobbdags igen så nu är det sängen som gäller. Jobbar endast 3 dagar den här veckan, det ska jag väl klara. Sov gott sötnosar!












Mallorcabilder - del 2

Förstår att ni har längtat ;) haha. Här kommer andra delen av bilderna från resan!

Tessa och jag lekte "fotomodeller" en kväll :)

Tessa.

Tycker att vi ska ha såhär fina rondeller hemma också!

Mallorcas härliga vatten..

I väntan på maaat..

Ja inte behövde vi frysa iaf :)

Släkt :)

Jimmy och Tessa steker fläsk!

Sista kvällen beställde vi in fina och goda drinkar.

De var lite svårdrukna..

...men vi lyckades! ;)

Puss för det!

Flygplatsen i Palma, på väg hem.
Tack alla för en oförglömlig resa! ♥


Har som sagt hundratals med bilder så kan omöjligt dela med mig av alla, men detta var en liiiten del iallafall :) Det går omöjligt att visa bara med bilder hur underbart vi har haft det, man måste ha varit med för att förstå!

 

Har varit ledig idag och är ledig även imorgon, riktigt skönt. Idag har jag handlat mat, varit ute i motionsspåret och även hunnit med en sväng på stan.. behövde klacka om mina stövlar bland annat. Hittade en jätte snygg sjal också som jag inte kunde motstå, maybe I show it to you later ;)
Imorrn ska jag äntligen få träffa Surri och hennes dotter Jasmine! Ska bli sååå kul att äntligen få se hennes lilla underverk!!! :)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Väskor!

När vi åkte utomlands bestämde jag mig för att inte shoppa så mycket och inte spendera allt för mycket pengar, men lite måste man ändå få unna sig som ett minne ifrån resan!


H
ittade två väskor som jag fastnade för på en gång. Jag och väskor alltså, man kan aldrig få för många (samma sak med skor ;)). Ingen kille förstod varför jag skulle köpa väska när jag redan hade en, och två st dessutom! Tur att girlsen förstår, som vi sa - att flytta in i en ny väska är nästan som att flytta in i en ny lägenhet, lika roligt!

En liten smidig väska med många bra fack. Älskar det långa axelbandet, det gör att man kan
svänga sina lurviga utan att behöva oroa sig för att tappa väskan!
;)

Till skillnad från den lilla väskan köpte jag den här lite dyrare i en riktig väskaffär,
men man får ju vad man betalar för. Bättre kvalité och äkta skinn. Älskar även alla
snygga detaljer på den här väskan. Min nya favorit!

 

Har spenderat min tisdagskväll på jobbet. Det kändes lite surt när både Andra Avenyn och Idol hade premiär idag! Som tur var har man en inspelningsbar dvd hemma så imorgon väntar en tv-kväll i soffan tillsammans med älsklingen, lite god mat och tända ljus ♥ Det känns faktiskt helt okej att hösten är på gång, hur mysigt är det inte att sitta inomhus och mysa när mörkret faller på, tända lite ljus och lägga sig under en filt... för att inte tala om alla snygga och mysiga höstkläder som kommer - stickade tröjor, halsdukar, polosar, benvärmare... ahh! Och som pricken över i:et att alla bra program kör igång på tv:n. Hösten är underbar! :)


Del två av Mallorcabilderna kommer i veckan, håll ut!

 

 

 

 

 

 

 

 


Mallorcabilder - del 1

Har nu kommit hem från vår Mallorca resa och jag kan inte säga annat än att jag vill tillbaka! Vi har haft en helt underbar vecka tillsammans som mestadels har bestått av sol, bad och god mat. Vädret har varit kanon hela veckan förutom första dagen då det var mulet, +29 i vattnet och runt +35 i luften. Spenderade väl den mesta tiden på min luftmadrass guppandes ute på vattnet. Så kul att en stor del av släkten kunde följa med, 13 st var vi. Inte ofta man kommer iväg och gör saker tillsammans, så det var kul!

Mallorca för mig är som paradiset. Fick i en veckas tid vakna upp till sol och värme, avnjuta god frukost på balkongen med utsikt över en paradisstrand och palmer, umgås med glada människor, äta alldeles för mycket god mat och verkligen bara ha det bra!

Har flera hundra bilder inlagda i datorn från resan och det är knappt att jag hunnit kolla igenom dem själv. Tänkte lägga in några nu men det blir långt ifrån alla. Men det kommer nog att komma mer vid ett senare tillfälle ska ni se :)

Vi säger såhär, del 1 av bilder från Mallorcaresan:

Förväntansfulla och glada i väntan på flyget på Norrköpings flygplats.

Vårt mysiga hotell Ses Fotges, perfekt läge!

Pappa och Jimmy avnjuter en varsin kall öl på balkongen.

Hela gänget.

Ingen semester utan lite mys!

Familjen ♥

Jag älskar vita sandstränder!

Jimmys pappa (till höger i bild) och hans arbetskamrat hade av en slump(!)
bokat en resa till Mallroca samma vecka som vi utan att ens veta att vi skulle dit. Sammanträffande? JA!

Jag och Jimmy hittade jätte snygga tänder i en automat så vi var ju bara tvugna
att fula oss lite! Muppar
:)

Sådär, det var alla bilder för den här gången - återkommer som sagt med del 2 :) Att resa är det bästa jag vet och jag har redan börjat fundera lite smått på nästa resmål ;) Måste passa på nu så länge jag är ung och inte har några ungar!


Känner mig trött och börjar längta lite smått efter sängen. Varken jag eller Jimmy har sovit bra natten till idag, bara låg och vände och vred.. blev nog max en timmes sömn för mig vilket är aalldeles för snålt. Och som om inte det vore nog skulle man upp och jobba första dagen efter semestern, men det gick det med. Tog en promenad på spåret efter jobbet och åkte därefter hem och startade igång tvättmaskiner och dammsugaren. Ja ni ser, lite nytta har jag minsann gjort idag :)


Brukar inte vara så rädd av mig men nu ikväll när jag gick ner i den stora källaren till tvättstugan började jag ju såklart tänka på allt läskigt jag kunde komma på. Gick med mobilen krampaktigt i handen och bara väntade på att en mördare skulle hoppa fram och hugga mig med en yxa...typ. Varför är man så dum?! :p


Nu ska jag lägga mig i sängen och bara tänka på söta bumbibjörnar och annat sött, absolut inga yxmördare under sängen, nej då.. GOD NATT! :)

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0