Härlig fredagkväll vid Stendörren

Äntligen är helgen här - som jag har längtat! Vädret ser mer än lovande ut och jag är ledig i hela 3 dagar. Tycker att jag passade in det här sjukt bra!

Det blev lite stressigt på jobbet i slutet.. kände mig som en varm, svimfärdig zoombie när jag kom hem. Gissa om det var skönt att hoppa in i duschen? Då började jag känna mig som en människa igen. Sen var det bara på med kläderna igen för att ge sig ut på stan med Tessa och inhandla diverse viktiga saker som en morsdagpresent och lite alkohol :p Vi kände att vi ville hitta på nåt skoj för lilla mammsen och pappsen så vi drog med dem på en utflykt till Stendörren. Självklart fick Tessa vara chaufför (jag har fortfarande ingen bil...) för att de skulle få avnjuta lite vin på klipporna i solen, och så köpte vi med oss en varsinn kebabrulle. Så himla mysigt vi hade det, satt nog kvar till klockan blev efter 20 och inte frös man ett dugg. Precis som en härlig, varm sommarkväll ska vara.



Imorrn tänker jag unna mig en lagom lång och skön sovmorgon - precis vad jag behöver. Därefter hoppas jag på att få vistas lite i solen innan kvällen kommer. Då ska det grillas med lite vänner och förmodligen blir det även ett besök på Hamnmagasinet. Kommer att bli nice!

Älskling är i Strängnäs hela helgen med sitt jobb, bor på hotell och har det trevligt. Saknar dig plutten.. kom hem till mig snart! Puss ♥ //Emm

My heroes

Kom hem från Jimmy för en liten stund sedan, sover hemma eftersom jag jobbar kväll imorrn och har sovmorron.. Ikväll har vi tvättat, lagat vår favorit lax-rätt och tittat på Boog & Elliot. Känner mig grymt trött just nu, det har varit en lång och tuff dag. Har tvättat fönster i 2,5 timme på jobbet (aldrig att jag ska bli fönsterputsare!) och hann inte med att få någon rast så maten fick jag kasta i mig under mötet som vi hade på eftermiddagen.Efter en sån dag är det bra skönt att komma hem, slänga sig i soffan med sin älskling och bara få vara..

Något annat som ska bli grymt skönt är att om en liten - och då mena jag verkligen liten - stund lägga sig i sängen och öppna en färsk cosmos. Katterna ligger redan i sängen och väntar. På tal om mina katter måste jag bara säga att fyfan vad dom är bäst. Det spelar ingen roll hur jag mår, vad jag säger eller vad jag gör - alltid finns dom där, redo att krypa upp och gosa i ens famn. Alltid har jag två fyrbenta vänner som helt överlyckligt möter mig i dörren - alltid. ♥

När man slår upp ögonen och möts av den här synen kan väl inte dagen börja bättre?


Godnatt och Sov gott, jag vill inte låta dessa lurviga gosungar vänta på mig längre :) Puss ♥//Emm

I Love Shoes!

Igår var det löning, går väl inte att fira så mycket bättre än med lite shopping i det nya köpcentret i Norrköping? :) Tessa och jag tog en heldag - först shopping och på hemvägen köpte vi med oss donkenmat och stannade till vid en fin utsiktsplats vid vattnet och åt. Detta underbara väder - man blir ju så lycklig. Vill spendera varenda minut ute, sommaren är bäst!

När jag kom hem och slängde fram allt jag handlat kände jag mig verkligen som en riktig Carrie i Sex and the City. Skor, skor skor.. överallt. Men det finns ju så jäkla mycket snygga skor och jag lider ju av svår beslutsångest. Dessutom var det faktiskt "ta 3 betala för 2" erbjudande, då ska man passa på!


High heals.. såå snyggt till ett par jeans!

Bekvämaste sommarpjuksen man kan hitta


Snyggt tublinne/klänning

Somrig t-shirt och en kofta till varma sommarkvällar :)

Jag känner mig iallafall mycket nöjd med mina köp! Svängde förbi City Gross och handlade på hemvägen och passade på ett köpa en skön solmadrass - nu är jag redo att inta klipporna på Femöre och Stendörren!

Puss ♥ //Emm

Bästa tiden är nu!

Ja, för visst är det väl så - det blir varmare, kvällarna blir ljusare och det bästa av allt är att vi fortfarande har hela sommaren framför oss :)

Har jobbat hela helgen och den har gått fort som tusan. Kom på idag att jag nu bara har 1 helg kvar att jobba innan SEMESTERN! Och till semestern är det endast 6 veckor kvar! Ska ha 3 veckor ledigt, sen jobba några veckor till innan vi åker till Mallis. Jimmy tycker att jag är konstig som vill ta ut 3 veckor bara sådär, utan att ha något speciellt inplanerat. Själv ser jag fram emot 3 veckor av total avkoppling och tycker inte att det är det minsta onödigt!!

Som sagt, den bästa tiden är nu!



Har hunnit med att gratta Linda (Jimmys syrra) idag, hon fyller nämligen 19 år imorrn. Man känner sig lite småseg efter en lång dag.. Ska snart krypa till kojs så man orkar med morgondagen som ska bestå av strålande solsken (om man ska tro väderleksrapporten!) Ska jobba en kortis dag och sen ska jag träffa Surri en stund på dagen. Eftersom vi inte träffas så ofta ska det bli sååå roligt, och så får jag ju se hur mkt magen har växt! :p Tänk när lille bebisen kommer, då hoppas jag att du kommer och hälsar på ofta Surri :)

För övrigt går jag och väntar på min bil som jag saknar något oerhört - bli klaaar nån gång!!!
Sov Gott sötnosar Puss //Emm

Bra och Dåliga dagar..

Har känt mig lite nere de sista dagarna.. Ibland kommer verkligen allt på en gång och då känns det som en jävla käftsmäll. Den sista tiden känns det inte som det varit annat än massa dyra utgifter. Är det inte en oväntad fet restskatt så är det bilen som måste in på reperation. De tusenlappar jag lagt undan varje månad bara flyger iväg.. det tar tid att få till ett bra sparkonto men det tar fan inte lång tid att länsa hela kontot, det ska gudarna veta.

Går inte bilen som jag lagt ut ett antal jäkla tusenlappar på igenom besiktningen i juni vet jag inte vad jag gör! Har fått nog av "slänga pengar i sjön" nu.

Det är tur att jag har min älskade pojkvän som ställer upp i vått och torrt. Nu när min bil är på verkstaden (och lär stanna där den närmsta veckan) får jag låna hans bil. Hans finbil dessutom, vad skulle jag göra utan dig?!


Min bil som bogseras till verkstaden. Den lilla bilen ska då vara med om allt :(

Men nu får det vara slut på min klagosång, livet har ju självklart sina bra dagar också :) Helgen t ex som bland annat spenderades hos Niclas, som fyllde hela 27 bast. Han hade en trevlig fest hos sig, alltid lika kul!
Dagen efter vaknade jag upp till strålande solsken, drog upp Jimmy ur sängen och lyckades få med både honom och resten av familjen på en liten utflykt till söderköping för att käka glass! Mysigt och gott var det! :)


Humla, jag, Andreas och Jimmy hos Niclas

Jag hittade en rolig mössa att posa i!

Nu slutar snart darling att jobba, vilket betyder tacos och en jävla massa mys! Ha en bra dag!
Puss ♥ //Emm

Veckans shoppingfynd :)

Oj, vad tiden rusar iväg - det är ju redan torsdag! Snart helg och ledighet, det ser jag fram emot :) Har blivit ganska mycket på jobbet helt plötsligt så man känner sig lite trött. Fredagen kvar att jobba bara sen är jag allt värd lite ledighet.

Imorrn fyller Niclas år så jag och Tessa var tvugna att ge oss ut och leta reda på någon födelsedagspresent. Passade på att inhandla lite presenter i form av kläder till mig själv också!


Två st tubtopar - hur snyggt är det inte med bara axlar när sommaren kommer?

En "hög" kjol och en t-shirt.. Gult är inte fult, det är tvärtom supersnyggt speciellt
 till solbränd hy!
:)

Sådär ja, då har man ökat på sommargarderoben lite extra. Har dock inte hunnit (orkat??) rensa ur garderoben ännu så att kläderna ligger kvar i påsen. Inte okej!

Nu står älsklingen i duschen, vi tänkte snart bänka oss framför tvn och titta på andra delfinalen av Eurovision Song Contest. Riktigt kul att Sverige gick vidare i första deltävlingen! Lite synd att man missar den stora finalen på lördag, Niclas har sin födelsedagsfest då. Får väl försöka övertala alla om att ha tvn på ;)

Puss ♥ //Emm

Dagarna som gått..

Idag fyller vår kära vän Jonas år! På grund av detta bestämde vi oss i torsdags för att fixa en liten överraskningsfest år honom hemma hos Madde. Han kom dit, helt omedvetande om alla oss andra som gömde oss i köket. Han blev allt lite paff när vi alla hoppade fram och började sjunga :) Madde hade gjort en supergod tårta som vi smaskade i oss. En mycket trevlig kväll måste jag säga, och jag tror att Jonas var nöjd också!


Lite dumt att jag inte lyckades ta en enda bild på födelsedagsbarnet!

Det var nog allt ganska tur att man var ledig på fredagen - kände mig ganska seg! Tessa kom hit och gjorde en mycket bra gärning. Det är nämligen så att på huset mitt emot mig har de satt upp som burar på skorstenarna, antagligen för att förhindra att det ska flyga ner fåglar. Vad dem missade var bara att det blev ett helt gäng fåglar instängda på kuppen :( Bäst som hon är ringde hon genast deras hyresvärd och talade om vad som pågick på taket. De stackars fåglarna satt vid gallret i de små burarna med sina vänner utanför.. inget att se för en djurvän. Men det var ju lite svårt att undgå då det var det enda man såg när man tittade ut genom fönstret. Hur som helst, hyresvärden var tydligen jätte trevlig och åtgärdade problemet på en endaste gång. Härligt att se frihetskänslan då fåglarna flög iväg :)

P
å kvällen bjöd älskling ut mig på restaurang. Var riktigt gott och nu har jag för första gången (och inte sista) provat på musslor! Det var faktiskt gott, även om jag var väldigt skeptisk till en början. Gösfilé och lite musslor, det är mumma det!

Och den här dagen har mestadels bestått av jobb. Har jobbat delat tur men på min 5 timmars "rast" åkte jag och Jimmy till oxelösund för att gå på marknaden. Dum som man är tog man inte ut pengar innan man kom dit - kön till bankomaten var typ.. flera mil lång. No way säger jag! Kanske tur det, man köper så mycket onödigt annars :) Gick iaf inte tomhänt därifrån, köpte med mig lite billigt naturgodis! Vi avslutade det hela med lite onyttig donkenmat innan det var dags för mig att fara tillbaka till jobbet.

Så nu sitter jag här och ska ta mig ett ägg innan jag kryper till kojs, det börjar bli dags. Imorrn jobbar jag 7-16 och när kl slår 16 kommer jag göra ett glädjeskutt för sen är jag ledig på måndag, wohoo! Min plutt ska bo hos mig hela nästa vecka också, mys ♥

Sov gott och ha en fortsatt trevlig helg! Puss ♥ //Emm

3,5 år

Kan ni förstå att det är 3,5 år sedan idag som jag och Jimmy blev tillsammans?! Det kan inte jag.
Jag kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt fick min drömkille och att han fortfarande står där, trygg och underbar, vid min sida.. ♥



En låt på det va - till Jimmy såklart! :) En av världens finaste låtar enligt mig..





Frågor!

Älskar listor därför kunde jag inte låta bli att sno en från Clara! ;) Perfekt tidsfördriv när man har tråkigt!

1. Hur gammal är du om fem år?
27 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min syster :)
3. Hur lång är du? 165 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Marley and me, mycket sevärd!
5. Vem ringde dig senast? Tessa
6. Vem ringde du senast? Pappa
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Va göru nu då! Puss"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vem personen är!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Ikväll!
11. Vilken ögonfärg har du? Grön
12. När vaknade du i dag? 08.00 men låg kvar till 08.30
13. Vilken är din favoritjulsång? Last Christmas
14. Vilken är din favoritplats? I något varmt härligt land
15. Vilken plats föredrar du minst? jadu.. jobbet?! :p
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? det får vi se då.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? läskiga mördare under sängen.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? niclas i taxfreen på båten!
19. Hur stor är din säng? 120 cm
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på hur varmt det är :)
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Vilka städer har du bott i? Nyköping
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Beror på vilka jag umgås med
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's
28. Vilken är din favoritefterrätt? vaniljsås :p
29. Tycker du om kinamat? JAA!
30. Tycker du om kaffe? Neej, usch!
31. Vad dricker du till frukost? Oboy
32. Sover du på någon särskild sida? Längst in
33. Kan du spela poker? Nope
34. Tycker du om att mysa/kela? Självklart
35. Är du en beroendemänniska? Njaee
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, lilla Jensan :)
37. Vill du ha barn? Det ska jag ha!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och liiiiiite spanska
39. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet (om det är varmt)
40. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och resor
41. Äger du dyrbara smycken? Nej
42. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Ballar av stål och Andra Avenyn
43. Kan du rulla med tungan? Nej
44. Vem är den roligaste människan du känner? Alla mina vänner är underbart roliga!
45. Sover du med gosedjur? Njae räcker gott och väl med 2 katter och en karl!
46. Vad har du för ringsignal? Ett litet barn som sjunger "Jippie yey"
47. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja
48. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en penna
49. Flirtar du mycket? Jaa, med Jimmy
50. Kan du byta olja på bilen? Ehum..nästa fråga..
51. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej
52. Vilken var den senaste boken du läste? "Bibliotektkatten Dewey"
53. Läser du någon dagstidning? SN och kvällstidningar
54. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
55. Dansar du i bilen? Haha, nej, men trummar på ratten
56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Spotify Radio
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mitt schema
58. När var du i kyrkan senast? På farmors begravning för typ 3 år sedan
59. Vem var din favoritlärare på högstadiet? hade nog ingen speciell.
60. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En natt

Nu ska jag ner och hämta tvätten!
Puss ♥ //Emm

Cinderellakryssning nr 2.

Nu är det söndag igen och helgen är ännu en gång på väg mot sitt slut.


I
torsdags var det Valborg och Jimmys födelsedag. Vi firade Jimmy på onsdagen istället för torsdagen och tur var väl det eftersom han inte mådde helt bra på sin födelsedag, stackaren. Det var bara för honom att ligga hemma och ta det lugnt. Själv hade jag inte en aning om vad jag skulle hitta på det så jag blev glad när jag fick sms från Putte som hade tänkt att starta grillen och grilla lite. Niclas och jag gick och köpte lite korv på Hemköp och traskade sedan hem till Putte där han och hans bror Jonas höll på att starta grillen. Lagom tills vi hade ätit upp kom även Humla och Hannah förbi. Vi bestämde oss för att gå och titta på majbrasan men kom lite för sent och missade det hela. Tog en sväng förbi hamnmagasinet och tog en varsin öl/cider istället. Gjorde inte så mkt att vi missade brasan, Vallarna kryllade av fulla ungdomar som var jobbiga och odrägliga (skönt att den tiden är förbi ;)). Det blev en tidig kväll, vi ville vara pigga till kryssningen dagen efter.


Ja, på fredagen möttes vi alltså upp allihop på busstationen för att åka iväg på vår efterlängtade kryssning. Framme i Stockholm satt vi ute i solen och väntade på att få gå på båten. De flesta började dricka redan på bussen men jag fördrog att vänta tills man hade stigit på båten åtminstone. Alla fick sina hytter brevid och mittemot varann, perfekt att kunna springa emellan alla ;) En del blev riktigt runda under fötterna men jag höll mig riktigt städad hela kvällen, har lärt mig att det är bra mycket roligare att minnas sådana här roliga äventyr! Det blev en sen kväll, kom inte i säng förrns runt kl halv 6 på morgonen. Hann lagom somna då en (drägg)full Niclas började banka o slå på dörren och skrek att vi skulle komma ut. Försökte att ignorera alla störiga ljud men det var lättare sagt än gjort, halvsov från och till fram tills kl 11 då jag gav upp och gjorde mig iordning istället. Nästan alla fortsatte att festa för fullt även dagen efter, fattar inte hur ni orkar!! Putte och Niclas gick inte ens o la sig + att de fortsatte att festa hemma i Nypan när vi kom hem igen. Ni är galna! :)

 


I väntan på båten, förväntansfulla!

Buffé med supergod mat och dryck

En kryssning kan väl inte bli annat än rolig när syster är med?

 

Jag och Jimmy åkte hem till mamma o pappa och blev bjudna på mat istället, tittade på Robinson också innan vi åkte hem till mig och slängde oss i en hög i soffan. Glad för det idag då jag vaknade upp pigg och utvilad!

 

Hoppas alla ni andra hade kul ute igår, och tack för en kanonbra kryssning, hoppas  ni minns nåt av den ;)

Puss! ♥ //Emm


RSS 2.0