22 års dagen!

Hipp hurra, nu är jag 22 år GAMMAL! Hihi nja, så gammalt kanske det inte är :) Dagen har varit seeeeg kan jag ju säga. Har legat i sängen med älsklingen i princip hela dagen innan mamma, pappa och Tessa kom hit och uppvakade mig. Fick en massa fina saker - TACK! Sen gick vi ut och åt på Rhodos, det fick bli en pizza... igen (åt en inatt också). Efter de här juldagarna kommer jag förmodligen att rulla fram.

Vill passa på att tacka alla som har uppvaktat mig med fina presenter och sms. Har plingat i mobilen nästan hela dagen. Så kul att det är så många som kommer ihåg att man fyller år, tack :)

P
assade iallafall på att fira min fördelsedag riktigt ordentligt igår, det hörde nog grannarna.. Hade en liten födelsedagsfest och vi var runt 15 st här i min lilla lya som partade loss. Sååå lyckat, kunde inte ha fått en bättre 22 års fest. Fick till och med en kram av polisen... haha. Putte *mooorr*

Imorse när jag vaknade såg jag att någon hade skrivit dit två saker på min inköpslista.. "snoppar" och "glada män". Okej okej, då vet jag exakt vad jag ska leta efter imorgon när jag ska handla!! Har haft ett berg med disk och har tillbringat mina söndagskväll med att torka kladdiga golv och bord. Men det var det lätt värt!! :)


22 jävla bast!



Mer bilder kommer att läggas in på facebook inom en snar framtid, så håll utkik!
Puss! //Emm

Min nya kärlek

Här har ni den - min nya kärlek!



Hur söt är inte den? Kan säga att det lätt var kärlek vid första ögonkastet och jag kan knappt vara utan den :)


Plötsligt kändes min 12" ganska stor..

Hoppas att ni alla hade en bra jul - min var helt underbar. Och det kunde ju inte bli mer perfekt med lite snö på självaste julatfon. Myspys! Igår firades även Juldagen hemma hos systeryster. Där sjöng vi singstar och hade roligt innan vi gick till den nya krogen Bluemoon Bar. Det var verkligen tjockt med folk där, stod knappt ut.. så det dröjde inte lönge förrna jag, Jimmy, Dennis, Patrik och Chrille gick hem till mig istället - mycket roligare! Vi snackade massa skit och käkade vörtbröd som mamma har gjort..mmmums. Lite kul att vara ensam tjej bland killar och höra deras syn på saker och ting. De fattar inte hur vi tjejer tänkter och jag fick ensam sitta och försvara alla tjejer och förklara att det faktiskt inte är vi utan dom som tänker konstigt! Men kul var det, haha!

Idag var vi bjudna till min kusin med familj och det var trevligt. Nästan alla blev lite smått onyktra förutom vi på den städade hörnan. Kände inte för att dricka så mycket såhär dagen efter.. inte för att jag mådde dåligt men iaf. Blir nämligen fest här imorrn, tror jag sparar mig tills dess.

Snart ska jag krypa ner bland mina nya lakan i min sköna säng.. nice, mkt nice!
Pussar! //Emm ♥

God Jul till er alla!

Sitter just nu hemma hos systeryster och tittar på kalle anka. I knät har jag min nya helt underbart fina dator (I'm in loove) som jag fick av min älskling igår. Fan vad han skämde bort mig igår, oj. Tack för allt du är underbar ♥
Anledningen till att jag och Jimmy bytte julklappar (+ att jag fick mina födelsedagspresenter) igår är för att jag ska fira julen med min släkt hos Tessa och Jimmy med sin släkt i trosa. Har svårt att tänka mig en jul utan min släkt!

Har jobbat 7-12 idag vilket inte gör mig något alls, jag missar ju inget för det! Ska jobba imorgon med och enda nackdelen är väl egentligen att man blir så trött till kvällen. Caschen är det inget fel på :)

J
ag hoppas nu iallafall att ni alla får en underbar kväll tillsammans med nära och kära, GOD JUL!!


Misslyckat köp

Är det något jag ska sluta med så att det att skicka efter kläder! Eller ja, tröjor och sånt funkar ju alltid.. oftast passar det. men sen när det kommer till typ klänningar och sånt misslyckas jag jämt!

I lördagskväll klickade jag hem en (på bilden) väldigt fin klänning från nelly och tänkte att det blir perfekt till nyår. Blev skit glad idag när jag såg att packet redan kommit men superbesviken när jag väl kom hem och tog på mig den. Där stod jag framför spegeln iförd en klänning som fick mig mer att likna en strandad säl än en nyårsglittrande partytjej. Besviken var ordet, nu är jag 400 kr fattigare och ännu mer förrvirrad över nyårskläder. Det får väl bli det gamla vanliga....

Kan ni svara mig på detta, hur kommer det sig att man har en överfull garderob men aldrig någonting att ha på sig?

by the way, ska till tandläkaren om en halvtimme... oh no!

Julklappar

Oops, la mig i sängen för att sova en halvtimme men det råkade visst bli lite längre. Är ni förvånade?! Inte jag, gud vad det är skönt att sova :)

Jobbar delad tur idag, 7-11 och 16-20.. liiite kortare än mina vanliga delade turer, slutar ju redan 20 ikväll. Skönt, då hinner man varvar ner en stund framför TVn och datorn innan det är dax att sova. Imorrn är det 7-14 som gäller, sen ska jag och Jimmy hem till hans mamma och äta lite god mat.

Igår var jag och älsklingen ute och inhandlade en sista julklapp till syrran - så nu är jag helt klar (förutom en klapp som jag och Tessa ska dela på till pappa) med alla julklappsköp. Känner mig riktigt nöjd med det jag köpt i år, fast att jag aldrig nånsinn tidigare handlat julklappar för så mycket pengar. Men julklappshandeln slår ju rekord för varje år, så inte ska väl jag vara sämre. Nej, men nu är det faktiskt så att jag tycker det är så himla roligt att ge bort julklappar... så kul att se nära och kära bli glada över det de får. Det är till och med så att det är roligare än att julklappar. Ja, nästan iallafall :)

V
ad tycker ni är roligast - att ge eller att få? :)


Har ni testat att slå in julklappar med två busiga katter i närheten? Jätte roligt!

Mysdag med finaste

Kan meddela er att jag mår bra mycket bättre igår än vad jag gjorde vid mitt förra inlägg.. gud så skönt och jag visste det. Sånna där svarta depp perioder har faktiskt en tendens att gå över rätt fort. Men det är inte kul när man är mitt i dem.

Håller på att plugga nu, imorrn ska jag berätta om stroke i skolan... inget kul alls! Jag är inte typen som brinner för att hålla föredrag - men jag får väl helt enkelt tänka på att det är sista dagen i skolan föralltid. Eller iaf tills jag börjar plugga nåt annat, om jag nu gör det. Det betyder inte att jag är helt klar imorrn tyvärr, har en del kvar att göra... men det kommer jag att skicka in till min lärare via mejl när jag är klar!

Min fina pojke bjöd mig på både restaurang och bio igår. Först gick vi och käkade på den nyöppnade grekrestaurangen, mycket gott (känns dock som att jag luktar vitlök fortfarande, gah), sen när vi passerade bion blev Jimmy så grymt sugen när han såg att Twilight gick. Han är mycket för vampyrer, min lilla vampyr.. ♥ Så så fick det bli! Bion slutade inte förrns kl 23.10 så det blev sent i säng, inte allt för bra när man ska upp och jobba tidigt dagen efter. Just därför passade jag på att sova 1 timme innan jag började plugga . Skönt att man slutade tidigt idag! Filmen var iallafall bra, absolut sevärd!



Ikväll är man bjuden på Julfest av jobbet.. kl 20.00, känns rätt sent för att vara mitt i veckan - men gott ska det bli med julmat iaf! Blir första julmaten för i år så jag antar att man kommer äta som en riktig (jul)GRIS!

För övrigt blir jag så arg på idioterna som bränner ner våra krogar här i stan. Imorse när jag åkte till jobbet såg jag att det var avspärrat runt den nyöppnade krogen BlueMoon och det stod poliser där. De hade tydligen slagit sönder fönstret och ställt in två dunkar med bensin. Fyfan, snart brinner det igen. tur att man har en hel gata emellan, hm.

Puss ♥ //Emm

Helt off..

Idag har jag känt mig så otroligt nere och stressad av någon anledning, allt snurrar i huvudet på mig... därför orkar jag inte med något längre skrivande nu inte. Glömmer saker, sätter på tvättmaskinen på alldeles för hög värme så att kläderna krymper osv osv. Som sagt - idag är jag inte mig själv! tankarna är någon helt annanstans än där de borde vara.

Idag är jag aggro, idag ska ni hålla er borta.

Min underbara tredagars ledighet som jag längtat så mycket efter är över, snyyft. Men hann med ett biobesök i fredags tillsammans med min Jimmy, hans arbetskamrat och hans flickvän. Filmen vi såg var Vi hade i alla fall tur med vädret igen och trots dålig kritik fick vi skratta mycket. Med andra ord - lita inte på tidningarnas filmkritik! Smaken är som baken vet ni väl. På lördagen blev det bowling och sedan fest. Trevligt :)

Något som är positivt är i alla fall att jag nästan är klar med alla julklappar nu. Ett stressmoment mindre.. Men iallafall, så är det jävligt synd om mig idag. Jag känner mig långt nere i det svarta idag.....och jag skiter i att det finns dem som har det värre.

..men imorgon är en annan dag..

Lite tidsfördriv..

Brukar du komma i tid: oftast..
Vad hade du i din mun senast: mammas köttbullar och makaroner, jammi ;)
När mår du bra: när jag är bland folk jag tycker om :) ♥
När blev du fotad senast: förra helgen.
Hur känner du dig nu: uttråkad!
Kan du laga mat: njae.. jag lär mig !
Vad pluggar du: till undersköterska.
Vad tycker du om fötter: dom är ju rätt äckliga.
Är du smart: när jag vill!
Vad har du på dig: myskläder is the shit :D
Är du aktiv i skolan: nej, men de går bra ändå.
Vad saknar du: Jimmy ♥
När och varför grät du senast: det minns jag inte.
Var det pinsamt att svara på det: kan jag inte påstå.
Hade du en bra kväll igår: den dög.
Din favoritdryck på morgonen: OBOY!!
Vad ska du göra i sommar: förhoppningsvis åka till mallis :)
Är du nöjd med ditt liv: absolut.
Vad vill du jobba som: med djur, typ veterinärassistent.
Har du tråkigt just nu: skojja inte!
Vad gör livet värt att leva: Jimmy, min familj och mina vänner..ni är bäst!
Vad i livet ångrar du: finns ingen anledning att grubbla över sånt man ångrar.
Är du musikalisk: ja, på fyllan när jag sjunger singstar!
Vad lyssnar du på för musik: allt möjligt
Kategoriserar du dig själv i någon stil: nej
Är du bortskämd: Oh yeah..
Är du trött: lite
Vad gör du imorgon: sover länge, pluggar och jobbar kväll.

Din första:
Operation: har jag inte genomgått ännu :p
Första piercingen: öronen
Första bästa vän: Malin
Första priset: hmm.. minns inte.
Första sporten du började på: ridning
Första husdjuret: hamster
Första semestern: ute med båten nånstans
Första konserten: Arvingarna.. haha ;)
Första kärleken: det du!

Favoriter:

Filmer: skräckisar!
Tvprogram: One tree hill och Andra avenyn!
Musik: många favvisar
Drink: mamma muuuu
Kroppsdel (på kille): ;)
Sport: ridning
Plagg: det är la olika beroende på tillfälle
Skola: ingen!
Bok: Camille Läckbergs

Just nu:
Äter du: inget, men funderar på't..
Dricker du: cola light
Ska du: kolla på tv snart
Lyssnar du på: tvn
Väntar du : helgen!! :D
Tittar du på: skärmen?

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller kyssar: både och
Kortare eller längre: längre
Snygg mage eller snygga armar: snygg mage
Busig eller lydig: busig :)

märks det att jag är ganska uttråkad?! och typ alla andra sover. bläh!

Effektiv

Just det, idag är jag effektiv.

Hade satt kl på 9, men (hör och häpna) snoozade till kl 10, då gick jag upp och duschade. Rätt tidigt ändå för att vara jag på en ledig dag :) Känner mig lite småförkyld, usch. Bestämde jag mig för att vara duktig och ta vara på den här dagen vilket resulterade i att snabeldraken åkte fram. Välbehövligt, lägenheten var full med katthår och ibland känns det som att det skulle behövas en dammsugepåse till varje gång jag ska dammsuga... dax att raka av Henryplutten pälsen igen minsann!

Har just tagit en paus från mitt pluggande, hoppas nu bara att det håller sig till en paus och att ja inte bestämmer mig för att jag är klar med plugget för dagen... återstår att se!

Ska åka och köpa ännu en julklapp till älsklingen sen! Kan det inte bli julafton snart? ;)


This is me. Jag kommer att dö framför den här dumburken.
Någon som känner igen sig?!

Julpyntat.

Tjing!

Vilket härligt vinterväder vi har, eller vad säger ni? Känns ju mer som höst.. När jag gick och la mig igår spöregnade det, när jag vaknade till två gånger inatt spöregnade det och när jag gick upp tidigt imorse - ja just, spöregn! Ville bara dra täcket över huvudet och somna om, men tyvärr gick ju inte det. Jobbar delad tur idag och sitter just nu hemma och väntar på att jobba nästa pass... Skulle behöva sova en stund, har blivit för lite sömn de senaste dagarna, men vill inte sova bort den lediga tiden jag har.

Kan ju istället passa på och visa hur julfint jag har fått i mitt vardagsrum.


Nya julgardiner, stake och en liten tomte. Har typ tusen tomtar till nedpackade
i en kartong men brukar inte ta upp dem förrns till lucia egentligen, de får helt
enkelt vänta ;)

Stjärnan och jultavlan på plats.

Klart man måste mysa till det till julen! Med tanke på vädret får man ju inte allt för mycket julstämning, men lite julpynt gör ju saken lite lättare iaf...

Vad hittar alla på en helg som denna då? Äsch, vill jag inte ens tänka på när jag tvingas jobba så.. glöm det! Ikväll öppnar tydligen Bluemoon bar på världshuskompaniet. Hoppas det inte blir allt för livat så man kan somna ikväll, kan ju vara en fördel när man börjar jobba kl 7 imorron bitti. Men nu vet ni vart för/efter festerna blir i fortsättningen - hos mig, med krypavstånd hem.. ;p

Ha en bra helg! Puss ♥/Emm

Jorå, jag lever!

Även om man kanske inte kan tro det, bloggen har varit stendöd i över en vecka. Sorry for that. Men nu är jag här igen. Sitter nerpluffsad i soffan framför TV'n. Älskar sånna här kvällar, när man bara kan ta det lugnt och när man vet att man får sova ut dagen efter. Härligt.

Så vad har hänt sen senast då?
Minnet sviker mig för tillfället men jag hade iaf en riktigt rolig helg.
Fredagen
spenderades hos Tessa. Vi köpte med oss Natchos Lyx hem till henne, såå gottit! Sen ramlade det in mer och mer folk - festen var i full gång igen. Blev en riktigt rolig kväll som avslutades på Birgers. Fick med mig älsklingen ut på krogen också och det är alltid lika roligt!
Lördagen mådde man som man förtjänade. Usch, låg i sängen till kl 18 typ och bara kände hur min lediga lördag försvann.. Jimmy köpte upp kinamat till sig (jag var inte i form för att äta) och det är en plåga att känna den lukten när man inte ska äta det själv. Jaja, mådde bättre framåt kvällen och det var ju tur det, eftersom vi hade bestämt med Elin sedan långt tillbaka att ha glöggkväll. Så fick det bli, jag, Jimmy och PJ tog bilen till Stigtomta för att dricka glögg och äta pepparkakor! Det var jätte mysigt, tack Elin! :) Vi stannade där en bra stund innan vi åkte in till nyköping igen, då åkte vi förbi Madde som hade fest hos sig. Där var de i full gång med att sjunga Singstar. Jag hängde med dem ut på krogen men lilla Jimmy gick hem och somnade i soffan med popcornskålen i knät.. gulle.

Fick en sak sagd till en viss person på krogen i lördags som jag velat säga i 3 år nu. Haha, got ya biiitch!


Ett glatt gäng! :p

Ser ni mitt lång hår?
Nej, det har inte växt så mycket sedan jag skrev sist. Det är en hårförlängning! Men istället för att lägga ut dyra pengar på att gå till en frisör och sätta dit hår som endast sitter i i ca 3 månader och som dessutom sliter en massa på håret valde jag att köra med clip on set. Ett jätte smart alternativ till den som vill ha lite längre hår fort. Håret består av trens i olika storlekar med små spännen på som man bara sätter fast under håret. Det blir jätte fint och sitter riktigt bra, det vet jag efter två danskvällar på krogen!

Man kan välja mellan äkta och syntet hår och trots att det äkta håret är dyrare är det att rekomendera! Köpte först syntethår men har inte använt det någon gång då jag bara tycker att det trasslar och har sig.. äkta vara är bäst ;) Finns iaf att köpa på alla hårsidor för runt tusenlappen. Men är man smart så gör man som jag och budar på tradera. Fick mitt för ca 300 kr med frakten inräknad och det var ett riktigt kap!

Nu ska jag fortsätta att njuta av min lediga kväll och ladda inför lite julklappshandel imorrn. Och jag ska verkligen försöka bättra mig på det här med bloggskrivandet!
Puss sötnosar! ♥/Emm

RSS 2.0