:TGIM:

Eller Thank God It's Monday.. Okej, jag vet, nu säger jag emot mig själv.. Nåra inlägg nedan skrev jag att måndagen var den värsta dagen i veckan. Men ni förstår, när man har ett jobb som jag (med väldigt varierande arbetsdagar/tider) så kan faktiskt även måndagar vara underbara.. den här veckan är det ju min lördag :) Jag insåg plötsligt att jag till och med har två lördagar denna vecka, woho!

Faktum är att jag har en väldigt lindrig vecka framför mig. Jobbar endast till kl 13 på onsdag, och sen skola på torsdag. Fredagen har jag tagit semester för då åker ju jag och Jimmy till Göteborg. Fyfan vad najs!

Har fått massa gjort idag också, vilket gör att jag lättare kan slappna av nu framåt kvällskvisten.. och verkligen unna mig att göra det för en gångs skull! Har städat OCH skurat golv, har även fått mycket gjort på min filmanalys. Det känns väääldigt skönt. Visst att det hänger lite över mig hur jag nu ska framföra allt i gruppen på torsdag. Men den dagen den sorgen.

I feel good.
Puss ♥ /Emm


Hittade en gammal flumbild..

Buhuu..

Är hemma nu mellan jobbpassen.. delad tur 7-11 och 16-21. Så jävla roligt *not*

Dessutom orkar jag inte ta mig för någonting.
Borde plugga - orkar inte!
Borde städa - orkar inte!
Borde sova - orkar inte ens det!
Ingen lust att lägga mig och sova och vakna och bara ha en halvtimme kvar tills jag ska jobba. För det är så det brukar bli, och så har man sovit bort den enda lediga stunden på dagen som man har..

Dessutom börjar jag få ångest över en filmresention som skall göras tills på torsdag.
Vet inte vad jag ska skriva om den och vet inte vad jag ska disskutera om den - dålig på sånt!

Men nu ska jag inte vara sån, allt ordnar sig. Kan ju börja med att titta klart på resten av filmen. Det ska göras ikväll efter jobbet, med älskling

Vilket tråkigt inlägg. Man kan inte va på topp jämt..

Mamma Mia!

Igår direkt efter jobbet kom mamma och hämtade upp mig, för vi skulle ha en såndär riktigt mysig "familjekväll". Det fick vi också! Hela familjen (tyvärr inte Jimmy dock) gick först och käkade skräpmat eftersom att vi inte skulle hinna med att gå på Rhodos som det var tänkt. Efter maten blev det bio och filmen vi såg var Mamma Mia. Har hört så mycket gott om den så kände att det var dags att se den själv också.. och den var jätte bra! Härlig miljö (grekland, mitt utlandssug blev inte alls större. nej inte alls) och massa bra sång och dans! Så ni som inte sett sen ännu - se den! Ni kommer att gå därifrån med ett leende på läpparna.


Ladda även hem skivan med filmmusiken.. you´re gonna love it!

Idag har jag varit i skolan och där har vi jobbat i grupp heela dagen. Det är ganska soft att gå i skolan och få betalt ändå.. Måste skryta med att jag fick MVG- och VG+ på mina två arbeten iaf. Varför fick jag aldrig så bra betyg när jag gick i skolan på riktigt för?! Hade behövt det mer då...

Kände att min tvättpåse började svämma över och att det började sina i byrålådan = dags att tvätta? Gick ner och tittade om tvättstugan var ledig, och det var den. Problemet var bara att idioten som tvättade innan hade glömt hänga tillbaka nyckeln.. tack så jävla mycket! Nu får jag tvätta på en fredag bara för det.. jippi! Hoppas i***ten hänger tebax nyckeln till imorrn nu..!

Annars är det lugnt, har tagit en promenad i Strandstuviken med systeryster, och om en stund ska vi åka och handla lite.. och förmodligen göra det vi är bäst på - åka bil och dunka musik!
Puss ♥/Emm

Ny vecka ~ Nya tag

Åh så skönt det känns att måndagen äntligen är förbi.. för är inte det lite av den jobbigaste dagen i veckan? Har jobbat 7-16 idag, var rätt lugnt på jobbet. Det värsta är att jag tror att min förkylning smyger sig på mig igen.. Det är väl typiskt, har hållt mig borta från älskling i flera dagar för att slippa bli smittad.. och så träffades man igår, och av gammal vana blir det självklart en puss hit och en puss dit.. och *poff* - dagen efter känner man de där små symptomen igen. Satt och pratade med en pensionär idag, och just när han berättade om hur hans fru låg i hans famn när hon dog började halsen klia som aldrig förr = tårarna sprutar! Han måste tro att jag är väldigt känslosam.

Helgen har varit allt annat än lugn, men så himla rolig! Jag är en lyckans ost som har sådana härliga människor att umgås med. Det slår aldrig fel, man har alltid lika kul med er. Har skrattat så jag fått ont i magen! Av allt från att ha hört Humla beställa en pizza med apa på (som tydligen pizzabagare tycker är helt normalt?!) till att ha sett Jonas imitera en ledsen säl som tappat bort sin familj. Ja alltså.. det kan vara lite svårt att förklara - hade ni varit med hade ni definitivt förståt!


Tessa och Jag, syskon och bästa vänner!

Söts-Madde och sötis-Tessa!

Humla som ska ringa och beställa pizza med apa på.

Andreas med sin standard min och så säle..ehum, Jonas!

Lennart var också med på ett hörn.

Man ber om ett shotglas och får in detta.. lysande!

Dessutom träffade jag mina underbara bejbs Surri och Jenny med vänner på krogen.. lika söta som vanligt :)

IMORRN ÄR JAG LEDIG! Gud så skönt, då ska jag sova till 9-10 iaf! Jag är skadad, för några år sedan hade jag sagt tidigast 12. Men nu är jag jätte glad om jag får sova till 9 :p Ska dock spendera dagen bland mina skolböcker, men det får väl gå. På kvällen kommer ju älskling hit och jag har lagt en fläskfilé på tining samt satt en skräckfilm på nedladdning, så man har ju något att se fram emot! Ska även ringa min chef och försöka få semester på fredag nästa vecka.. jag och älskling ska ha en helhelg tillsammans i Göteborg.. bo på hotell, besöka liseberg (i kylan), äta gott, mysa... ja ni vet, längtar!

Nu ska jag inte återgå till mina skolböcker för det har jag redan varit så duktig med idag, stolt!
Puss ♥


Godmorgon!

Vilken härlig dag att vakna upp till, eller hur?! Solen skiner utanför fönstret, något jag verkligen saknat. Dessutom är det fredag och vi går med stora steg mot helgen. Har bara 4 små ynka timmar att jobba i eftermiddag så det ska jag nog klara av utan problem. Okej att jag vaknade av att jag hörde att Henry la av en stor spya brevid sängen.. men det är sånt man får ta!

Jag tänkte göra som alla andra och se hur mina och Jimmys framtida barn kommer se ut, resultatet skrämde mig lite..




Tyckte att våran lilla tös var väldigt lik Clara och Pellens.. hah. Visst att jag och Clara alltid fick höra under våra skolår hur lika vi var osv, men detta var lite väääl ;P

Nu ska jag sätta på bra musik och göra mig iordning för dagen!
Puss ♥/ Glad-Emm

En lång dag..

Känns skönt att äntligen få sätta sig ner efter en lång dag.. fortfarande sjukt trött. Men det ska det snart ändras på för imorrn jobbar jag bara 4 ynka små timmar mellan 16-20, vilket betyder att imorrn får jag sooova! Och sen ännu bättre - HELG! som man längtat. Jag är inte gjord för att jobba 7 dagar i sträck, helt klart!

Dagen började iaf i skolan.. hade tänkt strunta i skolan idag eftersom vi skulle ha APT-möte på jobbet idag mellan 12-16 men det var visst inte så enkelt. Så jag gick dit och var med den första tiden.. gick ganska fort ändå. Efter det rusade jag till systemet för att inhlanda lite dricka till helgen och sen gick jag hem och slängde i mig ett par äggmackor. Sen var det som sagt bara att sätta sig på ett APT i flera timmar.. finns det något bättre sömnmedel mån tro? Vi gick iaf igenom våra scheman idag.. vi har nämligen önskeschema på mitt nya jobb vilket jag tycker är väldigt bra! Så vet ni, jag lyckades fixa bara var tredje helg! Hur skönt är inte det.. det kan jag leva med!

Jaja, nu har jag iaf precis lagat mat och även lyckats äta upp den.. inte illa. Det var så skönt att få sätta sig här en stund :) Tänkte städa lägenheten och eventuellt hinna plugga lite ikväll också. Ska ta vara på den här kvällen och göra så mycket nytta som möjligt när jag ändå är ensam. Älskling är sjuk :( bli frisk snart! *pussa* (med munskydd såklart!)

Ska nog lägga mig en stund på sängen innan jag tar fram snabeldraken..!
Puss ♥

Jag fryser!!

Är det för mycket begärt att få lite värme i lägenheten? Tydligen... Är trött på detta ständiga fryseri. På vintern är det snorkallt, och på sommarn svettas man ihjäl istället. Det verkar inte finnas något mellanting i min lya. Men ska väl inte klaga nu, har ju trots allt 19 grader.. vänta bara tills det blir minus ute - då sitter jag här med jackan och mössan på!

För övrigt är jag så himla trött! Det är femte dagen i rad jag jobbar idag och gått upp omänskligt tidigt.. nu åkerstår 2 dagar till helgen. Orkar jag med dem? Antar att jag är så illa tvungen. Men dessa 5 dagar har gått väldigt tungt och jag har knappt fått nån sömn alls..där har jag väl mig själv att skylla iofs. Att jag till råga på allt måste sitta här och både frysa och plugga just nu gör inte att saken känns bättre. Kände att jag behövde en paus så jag tänkte uppdatera denna väldigt ouppdaterade blogg för en gångs skull. Vet att det inte sker allt för ofta, men jag tänker inte tvinga mig själv till att sätta mig här och skriva bara för att.. jag skriver när jag vill, har tid och känner lust... annars blir det till ett tvång = börda! Och dem har jag för mycket av, haha.

Jobbade ju hela helgen men klämde ju in en partykväll där iaf. Blev lite övertid på jobbet + att jag skulle hämta upp Jenny efteråt. Detta resulterade i att vi kom hem till mig senare än väntat och det var bara till att hinka i sig (oj, det lät inte så fint?). Nej, men man kan väl kanske säga så att man drack lite för fort. Och bättre blev det inte av att man träffade bjudar-Jonas på krogen som bjöd bjöd och bjöd på shottar osv. Tack, men inte igen! ;) Hade jätte roligt men det blev för mkt på slutet helt enkelt.. vilket gjorde att jag vaknade upp med ett antal minnesluckor. Hängde dessutom med ligan på efterfest denna helg OXÅ, men den blev inte riktigt lika sen.. vara bara hemma till kl 7 på morgonen... framsteg ;) Nej, det få bli ändring på det där med efterfester, när man heter Emelie behöver man sömn på helgen för att orka med den kommande veckan... och sömn blev det ju inte mycket av.

Men nu ska jag inte sitta här och klaga, får väl ta en red bull, lägga mig i ett varmt skumbad och sätta på andra avenyn på datorn så är problemen lösta sen? :) Låter jävligt skönt faktiskt. Ska bara plugga lite till sen så...

Bjuder på några ego- bilder från helgen som gick, innan det gick utför.. vassego!



Avslutar med en söt vänskapspuss ♥

Måndagkväll..?

Neej.. det är ju faktiskt fredagkväll! Men inte för mig inte, har varit ledig från jobbet i 3 dagar nu (gick dock i skolan en av dem...) och imorrn är det dags att börja igen. Har 7 härliga jobbdagar på raken att se fram emot. Kill me?!

Som plåster på såren blir det PARTY imorrn kväll iaf, för att trösta mig lite. Jobbar delad tur (7-11 och 16-21) och efter den sena turen blir det till att åka och hämta Jenny för att sedan åka direkt hem och börja dricka + göra sig iordning. Sen möter vi upp Andreas och co för att gå på krogen! Börjar inte förrns kl 16 på söndag, så det är lugnt för den delen :) Jag tror att vi kommer få det jätte kul! Även om det blir svårt att slå förra helgen, eller hur Tessa?

Tessa och jag vart bjudna på fest igår (på en torsdag.. jag vet!) men vi tog vårat förnuft till fånga och tackade snällt nej. Istället åkte vi massa bil, dunkade musik och snackade skit.. Vi har alltid så roligt, såå synd att hon jobbar imorrn! :(

I övrigt känns det ganska deprimerande att sitta hemma helt ensam en fredagkväll. Fy!
Puss ♥

Vilken helg..!

Ja jisses, det har varit en riktigt rolig helg faktiskt. Tessa och jag var så laddade för fest på fredagen så det kunde inte gå fel! Förfestade hemma hos mig med Tessa, Johannes, Pontus och Robin.. Spelade två olika spel, Med vilda gester och Våghals. Rekomenderar verkligen de spelen, riktiga partyspel! Ska visa några exempel på spelkort från Våghals någon dag, då kommer ni att fatta! Man måste vara en våghals!
Efter mycket skratt drog vi till den nya krogen Club Tellus strax efter 12, det var väl helt okej där (förutom att man fick vänta i hundra år i kön till toan, höll på att kissa på mig!) men Birgers i mitt hjärta! På birgers är det alltid lika kul! Så vet inte om det blir så många fler besök på Tellus. Efter krogen åkte jag, Tessa och Johannes med Lundh och Frank på efterfest i Råby och det var riktigt kul! Vi gick faktiskt inte och lade oss förrns 9 på lördagsmorgonen (tro det eller ej)! Det var den längsta efterfest jag varit på kan jag säga. Lite skumt att stå ute på altanen kl 8 på morgonkvisten när det är helt ljust och fortfarande inte ha sovit en blund. Massa sköna videoklipp i min mobil efter det, haha.

Lördagen spenderades tillsammans med familj och släkt. Har grattat lilla Emil som fyllde 3 år, så sööt :) Tessa hade fest på lördagen också, men det fick bli lugnt för min del. Var lite sugen men ännu mer sugen på att bara ta det lugnt med älsklingen ♥

Bilder från helgen:




Idag har jag jobbat min första dag "ensam" (dvs utan inskolning) på mitt nya jobb, det gick bra! Men det var skönt att komma hem efter en regning dag, hur länge ska det hålla på?
Nu måste jag öppna mina skolböcker och det känns faktiskt för jävligt...
Puss ♥/Emm

Min fina Ögonsten är sjuk.

Jag som hade hoppats på att min lilla älskling skulle må bättre idag när jag vaknade.. pyttsan. Det första jag hörde var något konstigt ljud från golvet och när jag tittade ner låg han där och såg helt... slut ut. Nosen både rann och var helt igentäppt (vilket gjorde att han endast kunde andas med öppen mun), ögonen rann och han verkade helt slut. Fanns inte mycket annat att göra än att ringa till veterinären som gav oss en tid idag. Eftersom jag jobbade ställde världens bästa mamma och syster upp och åkte dit med Henry. Tack! Det visade sig att Henry hade 41 graders feber (en katt ska ha 39). Så nu ska jag tydligen försöka få in honom pencillin morgon och kväll i 12 dagar + någon annan näringsrik mat. Sen är det bara att hoppas att han blir bättre när den kuren är slut. Detta blev som ni säkert förstår en väldigt dyr historia... men allt för min älskling!

På grund av allt detta kändes det ganska hårt att åka iväg till jobbet, en lång dag dessutom. Skönt att äntligen vara hemma nu. Men det har gått jätte bra idag också, pensionärerna är verkligen trevliga i Rosenkälla-området. Har just stoppat i mig lite mackor och dylikt - jag älskar att äta på kvällen! (säg när jag inte älskar det? tihii).
Imorrn är det skoldags. Jajemensan, 8.30 - 15.30 ska jag sitta framför skolbänken igen.... intressant.

Nu ska jag försöka få fram Henry under sängen och bjuda på lite nyttigheter. Godnatt och sov gott! Puss ♥/Emm


Kärlek.

Första dagen på nya jobbet!

Hua, vad nervös jag var imorse när jag satte mig i bilen för att åka till jobbet. Men till vilken nytta? Det gick ju jätte bra, och alla var jätte trevliga. Men sådär är jag - ska alltid oroa mig i onödan. Men iofs, det hör nog till att vara nervös när man ska börja på ett nytt jobb. Alla var som sagt jätte trevliga - både personal och vårdtagare, det jag nu oroar mig för är hur jag ska hitta hem till alla.. för det var fan en laburint det där. Vi har tre områden och jag har sett ETT AV DEM! Och detta var min enda inskolning dagtid... eftersom att jag "kan jobbet" ska jag inte behöva mer, men att hitta är ju en helt annan femma. Har inskolning imorrn igen, 13-21. Jag tror att jag kommer trivas där, bara ja får bli lite varm i kläderna så :)

Vet ni vad, en av männen i mitt liv (varför nöja sig med en ;) hihi) Henry, är sjuk.. stackarn. Han har spytt och bara legat i sängen hela dagen.. nu ligger han och älskling där och sussar så sött! Hoppas att han mår bättre imorrn.



Det blev förresten en riktig heldag från tidig förmiddag till sen kväll i Stockholm igår med Jensan, riktigt trevligt!! Shoppade inte så himla mycket, men vi ska försöka dra med oss karlarna dit snart istället och shoppa med dem + dra en utekväll i storstaden. Wiho! Köpte ett riktigt roligt fyllespel, ska visa det här framöver men inte just nu - nu har ja en hel massa avsnitt av Andra Avenyn som väntar på mig + en säng av älsklingar. Ibland är väl livet underbart?
Puss och godnatt! ♥ /Emm

RSS 2.0