Nya tider

Nu är semestern slut och sommaren börjar lida mot sitt slut även den. Men jag är så nöjd med den här sommaren! Hade kanon väder under mina tre semesterveckor och har tagit vara på solen och värmen! Legat på klipporna, solat, badat och riktigt vilat upp mig! Spenderat tid med mina nära och kära. Sista veckan drog vi (jag, Jimmy, Tessa och Dennis) iväg till Göteborg och bodde där i två nätter. Har även blivit många härliga promenader med vår underbara Isidor, vår egen lilla solstråle!

Man tackar för en härlig sommar som nu gör det lättare att ta emot hösten med öppna armar. Det trodde ni inte att ni skulle få höra från mig va? Ser faktiskt fram emot höst, lite kyla, mörker, tända ljus och mys hemma i soffan.

Om en vecka imorgon flyttar vi. EN VECKA! Vart tar tiden vägen?! Lägenheten är en enda röra just nu och det står flyttkartonger överallt. Kunde aldrig tro att jag hade så mycket grejer! Får nog ta och packa lite smått varje dag nu fram till flytten om vi ska hinna med allt. Tar en veckas semester efter flytten också så jag har all tid i världen att gå hemma och fixa och dona i vårt nya hem. Vårt egna, fina och mysiga radhus. Det känns tokbra!!!!!

Nu blir det en liten promenix i regnet med Isidor innan vi unnar oss lite soffmys och True Blood!

 












RSS 2.0