Brrr!

Ska försöka att inte slinta på tangenterna nu.. sitter nämligen med fingervantar på mig! Mina fingrar känns som istappar, huaa.

Igår tog jag och mamma en promenad genom svalsta och jag kan inte sluta förvånas över hur j*vla mycket snö vi har fått alltså. Det är ju meterstora vallar överallt. Och högre kommer dem bli, i veckan kommer mer snö säger dem som vet.

 

Tråkigt nog fick en hel massa kaniner sätta livet till i helgen på grund av att taket på tennishallen inte klarade av all snö. En kaninutställning med ca 1 600 kaniner, som tur var kunde de flesta räddas. Jätte sorgligt verkligen, en tanke till alla dem som miste sina fina kaniner där ♥ Synd att massa oskyldiga djur skulle behöva sätta livet till innan det händer något. Tur var det väl iallafall att inte lokalen var full av människor!

 

För att överleva det som är kvar av den här vintern (verkar ju som att det kan bli långdraget) har jag bokat in en del att se fram emot. En tripp till halmstad nästnästa helg (förhoppningsvis iaf!), en kryssning och en vecka i sälen över påsk. Lär ju knappast få mindre snö i sälen men där kan vi iaf åka slalom, umgås och bara njuta en vecka :) Slippa gräva fram bilen ur snön är nog så bra det. Till midsommar har vi en riktigt fin stuga bokad i Västervik, 9 st är vi än så länge. Kan ju tyckas långt fram, men som det ser ut nu undrar man ju om inte snön kommer ligga kvar tills dess, hihi!

 

Hade ju tänkt ta en sista minuten till Thailand nästa vecka också men eftersom att jag inte vann en spänn på bingolotto igår så sprack mina planer. Vann inte ens en bil. Inte Tessa och Madde heller. Illa ;) Nu ska jag göra dillstuvad potatis (för första gången) med isterband till. Mmmm! Har jag nog inte ätit sen jag flyttade hemifrån! Hejsvejs!

 

 

 

 

 

 


Orphan

Äntligen är helgen här igen! :) Har jobbat ett kort pass och fick åka hem redan kl 12. Är så jävla glad att jag är ledig den här helgen, med tanke på vad väderprognosen visar... ska tydligen blåsa storm imorgon + snö på det. Härligt. Har hållt på att köra fast flera gånger bara idag, måste säga att snöröjningen är under all kritik!

Har precis städat lägenheten och skottat bort typ 100 kg snö på mitt balkongbord (att jag inte tog in det innan snön kom fattar jag inte, snacka om att man lär av sina misstag!) så nu känner jag mig värd en ledig och förhoppningvis rolig helg!

Tänkte passa på att tipsa alla er skräckisälskare om en film som jag och Jimmy såg här om dagen. Orphan heter den och den var riktigt bra faktiskt, och läskig. Tyckte iallafall vi ;) Det handlar om en minst sagt scary flicka.. har alltid haft svårt för psykopatbarn. haha.. ja, ni får helt enkelt se själva!

 

 

 

 

 

 

 


Segaste dagen ever...

Idag gick jag upp vid kl 16, satte mig vid datorn och gick sedan och lade mig igen efter 5 min och låg kvar där till ca 17.30....... ja, vad säger man... undrar om jag nånsinn legat kvar i sängen så länge? Man får ju lite smått ångest när man förstör en hel helgdag sådär. Vi får säga att det var värt det, för jag hade grymt kul tillsammans med mina tjejer igår! ♥ För första gången lyckades vi ha en kväll med bara tjejer från början till slut. Avslutade det hela på rockbaren där Dennis band spelade. Sen fnittrade jag, Tessa och Jenny vidare hem till mig och käkade pasta och snackade strunt. Tack för en toppenkväll tjejer :)

Har sett fram emot att spendera helgen tillsammans med min fina pojkvän. Vi brukar ha otur med Alla hjärtans dag, det brukar alltid vara något som kommer i vägen.. tror att vi varit tillsammans typ 1 av 5 st Alla ♥s dagar och tänkte att den här gången får inget stoppa oss. Vad händer? Jimmy ligger hemma i magsjuka förstås, jätte tråkigt! Får se om han blir bättre tills imorgon.. men även om han blir det är man väl smittsam 24 timmar efter att man är symtomfri. Så vi får se. Skulle ju gå på visning imorrn också... husvisning..  får se hur det blir.

Som ni kanske förstår har jag inte hunnit med så mycket den här dagen. Men jag bestämde mig för att i min ensamhet poppa lite popcorn, sodastreama lite cola och sätta mig och titta på Melodifestivalen. Sagt och gjort! Kul att för en gångs skulle dem jag tyckte skulle gå vidare till final gjorde det! Yeey!

 

Med tanke på hur länge jag sov idag lär jag väl inte somna i första taget. Satte därför precis en film jag länge velat se, men inte hittat, på nedladdning... Jag tror den är grymt bra, titta på bilden så behöver jag nog inte förklara varför... ;)

ASHTON! ASHTON! ASHTON!

 








Min helg

Då var det tisdag igen, ännu en helg har susat förbi fortare än kvickt.. tvivlar inte på att det kommer susa lika fort till nästa helg dock, hinner inte riktigt med.. Har iallafall haft en långledig och bra helg så jag är nöjd. Fick ledigt kl 14 i fredags och har sedan dess inte satt min fot på jobbet. Idag kl 16 är det dags igen.

I fredags åkte Jimmy iväg på kryssning med sitt gamla jobb så jag passade på att umgås lite med Tessa och Niclas. Tessa och jag vålgästade Niclas lite och som tur var hade han inget emot det. Sen drog vi vidare till Nisses replokal och sjöng. Vill inte höra hur det lät..

På lördagen blev jag våldgästad av tre fulla och glada killar som kom från kryssningen. Åt pizza med dem och sen gick vi till Madde och Jonas som hade sin inflyttningsfest. Dom har fått det såå fint och nu längtar jag mer än nånsinn tills jag och Jimmy hittar vårt drömboende! Håller stenkoll på hemnet... :)

S
öndagen var en riktig slappardag.. god mat hos mammsen och pappsen, precis som en söndag ska vara!


N
i har väl inte missat den nya serien "Solsidan" kl 21.30 på fredagarna?! En humorserie precis i min smak :) Check it out!












Vargavinter

Nu måste jag bara få klaga lite, för jag är så himla trött på snön som aldrig slutar falla. Vet att det är dumt att klaga och att det ibland kan verka som att man aldrig är nöjd eftersom man klagar när man inte får någon snö heller. Men herregud, kan det inte komma i måttliga mängder?! De som stör sig på att jag klagar nu har förmodligen ett helt annat yrke än vad jag har. Visst, snön är jätte vacker, det är mysigt, barnen har roligt och bla bla... men det är inte lika roligt längre när man måste jobba en stor del ute, i snöstorm, av och på med blöööta kläder, tvingas åka runt varv på varv för att hitta parkeringar (eftersom de flesta är igensnöade), och när man väl lyckas hitta en.. så kör man såklart fast. Om man ens lyckas ta sig till jobbet vill säga. Sorry, kan inte bara finna det roliga i det.

Som tur är blir vi väldigt uppskattade. Vi är viktiga och vi behövs!

Tycker jag har lite rätt att klaga då jag inte valt själv att födas i detta vinterland, hade jag fått välja hade jag nog bott på någon paradisö ;) Nej, skämtosido.. gillar våra årstider, i måttliga mängder.

En fin vinterkväll i Nyköping. Alldeles lagom mycket snö :)

 

Ska ta tag i städningen nu, det är välbehövligt.. Imorrn är det fredag, hurraa! Tittade på mitt schema och blev glatt överraskad, är ledig lörd, sön, mån och börjar jobba igen tisdagkväll. I'm lovin' it!













Min tatuering

JAG GJORDE DET!! Jag övervann min rädsla för smärta och satte mig i tatueringsstolen. Jag känner mig stolt över mig själv men ännu mer stolt över min nya natuering, jag älskar den ♥

Tror nog aldrig att jag varit så nervös som jag var när jag satt och väntade på att tatueraren skulle fixa med nålar och grejer. Blev inte bättre av att Tessa och Hanna stod och tittade på direkt ;) Men allt gick bra, var inte så farligt som jag trodde men då hade jag visserligen ställt in mig på värsta möjliga. Ångrar mig iaf inte en sekund, kommer lätt kunna leva med den här tatueringen hela livet! Den får mig att tänka på något väldigt fint :)

Precis nygjord.

"Two lives, two hearts
joined together in friendship
united forever in love"

 

Säger bara en sak, går ni och funderar på att göra en tatuering så tveka inte... känns så jäkla bra efteråt :) Kan lätt tänka mig att göra någon mer i framtiden (nej mamma, jag lovar att jag inte ska se ut som en serietidning)!

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0