Giffelbak

I did it! Yes! Idag tog jag faktiskt tag i saken och bakade för första gången sedan jag flyttade hemifrån (om man bortser från allt sconesbak), Var lite skeptisk till hur det skulle gå - jag är såå dålig på det här med fingervarmt och jäst ni vet, men det gick ju alla tiders. Mina gifflar blev både goda och  fina!


GIFFLAR med skink- och ostfyllning
Portioner: 18

75 g margarin 
3/4 dl vatten (ljummet)
50 g jäst 
3 dl gräddfil
2 ägg
1 tsk salt 
1 msk socker
10 dl specialvetemjöl (ca)

FYLLNING:
9 skivor rökt skinka
2 dl riven ost

PENSLING:
1 uppvispat ägg
4 msk sesamfrö


Gör så här

Smält margarinet och blanda det med vattnet. Smula jästen i en bunke och rör ner margarinvattnet. Blanda med gräddfil, ägg, salt, socker och det mesta av mjölet. Knåda tills degen är blank och smidig. Låt jäsa övertäckt i 30 minuter.

Ta upp degen på bakbordet, knåda, dela den i 3 delar och kavla ut varje del till en rektangel. Dela varje i 3 fyrkanter. Ta ut 18 trianglar med en degsporre.

Skär skinkskivorna mitt itu, lägg en halv skiva skinka och lite riven ost på varje degbit, rulla ihop så att spetsen kommer under sist. Forma till gifflarna på en plåt och låt jäsa övertäckta i 30 minuter.

Sätt ugnen på 250°C.

Pensla med ägg och strö på sesamfrö. Grädda i 8-10 minuter. Låt svalna på galler under duk.



Sådär, bara att börja baka! :) Jag är ledig imorrn med, då ska jag försöka få lite mer gjort.. som att städa tillexempel! Både mamma och svärfar fyller år imorgon, men blir nog så att jag följer med och grattar honom istället för mamma. Har inte sett deras nybyggda hus i Hölö ännu och dessutom har mamma bjudit släkten till nästa helg. Men självklart åker vi ditt innan det och grattar - på söndag närmare bestämt :) That's all for now, nu ska jag ta mig en giffel innan det är dags för sängen! Puss ♥ //Emm

Loreal Absolute Repair

H
ar just gjort hårinpackning och sitter nu framför TVn och tittar på SATC. Nu har jag använt hårprodukterna som jag köpte för ett tag sedan i några veckor jag tro mig - jag är fast! Har aldrig riktigt trott på att dyrare frisör schampoon verkligen är bättre men där hade jag fel. Märkte faktiskt skillnad redan första dagarna, håret är bra mycket mjukare och finare. Jag är alltså jätte nöjd och tipsar er att testa de här hårprodukterna, jag kommer definitivt köpa nytt när de tar slut (lär dröja eftersom det är drygt!).

På tal om annat så är det fredag för mig idag, är ledig både torsdag och fredag! Skulle träffat min lärare imorrn för betyg (yes, jag har skickat in allt) men hon hade fullt upp så det får bli vecka 11. Istället ska jag ut på stan och köpa en present till mammsen som fyller år på fredag, hoppas man kan hitta nåt fint! Sen tänkte jag faktiskt.. hör och häpna.. BAKA! Jaja, jag ska inte säga för mycket..vi har inte sett att det blir av ännu - men tanken är ju god :)

Puss och Godnatt dear friends! ♥ //Emm

Charterhjältar

För inte så länge sedan skrev jag om ett tv program som heter Semestersvenskar som handlar om ett gäng reseledare i Thailand. Nu har det börjat ett liknande program som heter Charterhjältar. Även i det programet handlar det om reseledare, men de befinner sig inte i Thailand utan på Gran Canaria! Hur kul är inte det, nu har jag två program att titta på som handlar om ställen jag själv varit på och där känner igen mig. Vilka bra resemål de väljer ;) Har just sett ett avsnitt - det går alltså på måndagar kl 20.00 på 5an - missa inte!



I februari för 3 år sedan var vi på Gran Canaria i 2 underbara veckor.

Då blev man ännu lite mer sugen på utlandsvärme nu då. Dags att börja räkna ner till 28 augusti...
Puss ♥ //Emm

Festen igår.

Oj, vilken kväll - vilken fest. Underbara människor och härlig stämning, kan väl inte sluta annat än lyckat egentligen? Jag och Tessa käkade lite onyttig skräpmat och efter det trillade det in partyglada människor en efter en. Efter en rolig förfest drog vi till Tellus. Har aldrig tyckt om den krogen speciellt mycket och det blev knappast bättre av att vi fick stå i en lång kö som inte rörde sig en centimeter på typ en halvtimme.. ibland undrar jag varför man överger en jätte rolig förfest för att gå till krogen?!

Men men, när vi efter en lång väntan väl kom in var det iaf mycket folk där, och det var ju kul. Blev lite för mycket för en del bara...shotrace är farligt. Älsklingen mådde illa och tog min nyckel och gick hem tidigare. När jag gick hem sen sov (däckade?) han så djupt att han inte hörde när jag ringde på - GREAT. Blev jätte orolig och trodde att det hade hänt nåt, typ att han hade blivit kidnappad (killar blir faktiskrt också det nu för tiden;) eller typ låg och fryste ihjäl i nån snöhög. Mina underbara föräldrar ♥ åkte hela vägen från svalsta mitt i natten för att låsa upp åt mig. TACK! Där låg han i sängen iaf... knasboll!

Behöver kanske inte nämna att jag har haft en väldigt bakis pojkvän idag? Det har alltså inte blivit så mycket gjort förutom ett besök i svalsta vid 18-tiden då han äntligen började kvickna till. Själv har jag mått prima ballerina hela dagen, härligt!


Några av bilderna från gårdagen, fler kommer dyka upp på facebook inom kort ;)

Läggdags snart, klockan rinner iväg... Sov Gott kära vänner! Puss ♥ //Emm

Sol, Timmerhus och Party

Idag vaknade jag upp brevid världens finaste kille och de gosigaste katter man kan tänka sig av att solen sken in så härligt i rummet. Kan man annat än att le i det läget? Tror inte det va, ibland är livet underbart.

V
i gick upp och käkade en god frukost innan vi åkte ut till Strandstugeviken för att ta en promenad i det fina vädret. Gick och tittade lite på de nybyggda husen, många av dem var jätte fina men lika många ser rent ut sagt gräsliga ut! Vi kom iallafall fram till att vi skulle vilja bygga ett ryskt timmerhus i framtiden. Timmerhus blev alltså det heta disskutionsämnet under denna promenad - nu vet vi exakt hur vi ska ha det ;) Titta här så får ni se! (Verkar inte funka att länka idag - adressen http://www.ryskatimmerhus.se/bildgalleri/index.html)

Ska snart göra mig iordning inför kvällens gallej, ska käka lite skräpmat med syrran innan också! Verkar som vi blir rätt många ikväll, kommer bli kul! Har haft många vita helger nu - så jag har mycket att ta igen! :)

H
a en trevlig lördagskväll och passa på att njuuuta!
Puss ♥ //Emm


Missarna


Bad Day

Som ni säkert redan sett i inlägget nedan så brände jag mig igår, det gjorde ont. Som om inte det var nog brände jag mig idag också! Hallå lixom, jag brukar aldrig bränna mig - nu har jag lyckats fixa två brännskador på vardera hand under loppet av endast två dagar - GREAT! Dagens brännsår fick jag på jobbet av ett strykjärn - jag säger ju att det är idiotiskt att stryka! Vilket klantarsel jag är.

När jag ändå håller på att vara sådär härligt negativ kan jag ju fortsätta lite till?! Har haft huvudvärk hela dagen och det blev knappast bättre av att det var stressigt på jobbet idag. Inga tabletter hjälpte heller. När jag kom hem strax efter kl 16 lade jag mig i sägen på en gång - och somnade. 2 och en halv timme senare kämpade jag mig upp och satte mig framför TVn, nu känns det bättre :) Men som sagt, det har inte varit väldens bästa dag för mig idag.

En ljuspunkt (bokstavligt talat) är att solen har skinit hela dagen och att det är ljust när man slutar jobba kl 16 nu, hur härligt är inte det?! Jag hoppas bara att kylan håller i sig ett tag till så att snön ligger kvar där uppe i Säfsen även i mars. Längtan är stor!


Sådär, då har jag fått ur mig både lite negativ och positiv energi. Dags att återgå till TVn!
Puss ♥ //Emm



AJ FAN x 10

Tappa aldrig en 200 graders varm plattång och fånga definitivt inte upp den (av ren reflex såklart) med handen, då kommer du att känna som jag gör precis just nu. Aj aj aj, Hel*et*es j*vla fi**a!!! Fyfan, vad ont det gör. Vet snart inte vart jag ska ta vägen... har spolat kaaallt vatten på tummen i typ 10 minuter men det gör lika jävla ont för det. Känns som hela min hand snart ska svida ihjäl...

..skona mig från detta :(

Tvätta, handla och sånt "skoj"

Den här veckan inleder jag med lite tråkiga måsten som att tvätta och att handla mat. Kanske ska säga motion också, så som jag pustar och stönar nu efter att ha sprungit alla trappor upp från tvättstugan. Puh, det är rena rama träningspasset så där kör jag två flugor i en smäll! Lediga måndagar brukar oftast betyda vara effektiv för mig. Då får man mycket gjort och man kan pusta ut sen resten av veckan.. Städa måste jag visserligen göra innan helgen också, men men.

De senaste dagarna har jag haft en sjö i badrummet efter att jag duschat, vattnet sjunker inte ner som det ska. Det är nog det tråkigaste med att bo i ett gammalt hus - de där förbaskade stammarna! Vet inte hur många gånger jag har behövt ringa till min hyresvärd pga att det blir stopp i något jäkla rör. Jag hoppas på ett stambyte snarast! När jag ändå ringer henne ska jag passa på att ställa upp mig i kö på en större lägenhet. Inte för att jag vantrivs i min lägenhet - älskar den trivs som fisken i vattnet här - men vill inte leva särbo i hela mitt liv och i det långa loppet kan nog min lägenhet bli lite liten.. Men en sak i taget, ställa upp sig i kö för det första - man ska inte ha för brått har jag fått lära mig!

Dax att springa ner till tvätten snart igen.. *samlar kraft*..

Snart är det förövrigt helg på riktigt ;)
Puss ♥//Positiva Emm


Alla Hjärtans Dag..

.. var det igår, jag är lite sent ute :) Visseligen tycker jag att man ska visa sina nära och kära hur mycket de betyder flera gånger om året (varje dag!) och inte bara just den här dagen. Men tanken är ju ändå fin, och det är gulligt med alla söta hjärtan och gosedjur vart man än tittar när man går in i en affär!

Hoppas iallafall att ni alla hade en fin dag med mycket kärlek och värme! ♥


Jag ville vara lite finurlig och överraskade därför Jimmy med ett häfte kärlekscheckar. Tyckte att det var en rolig ideé och jag vet att han kommer få stor användning av dem (är jag rädd).

Häftet bestod av 8 st checkar med olika texter på;
Frukost på sängen (med alla tillbehör...)
Mysig hemmakväll (du bestämmer, jag fixar.)
Din dag när du får göra precis vad du vill (så länge du gör det med mig.)
Helkroppsmassage! (garanterat total avslappning.)
Romantisk middag (jag fixar maten, du väljer desserten!)
Ett biobesök med mig (du väljer filmen och jag fixar popcorn!)
En kväll på krogen (du tar täten och jag betalar.)
En... (valet är ditt.)

Behöver jag nämna att det här häftet var vääldigt uppskattat?! Jag däremot har just börjat undra vad jag gett mig in på.. insåg att jag bland annat kommer att få känna mig som en liten piga som både ska göra frukost OCH en romantisk middag helt efter vad Jimmy önskar (förmodligen blir det någon svår och komplicerad maträtt och en hel del svordomar), få "handträningsvärk" efter typ en hel dags masserande, få genomlida en tråkig krigsfilm på bio, bli luspank och inte kunna shoppa ett enda plagg bara för att jag slösat bort pengarna på ÖL (och inte ens till mig själv!) och få spendera en hel dag framför något tråkigt dataspel... Vill inte ens tänka på vad han hittar på med den sista checken.
Men vad gör man inte för sin lilla älskling?!

F
örresten, da jobbhelg is done! :)
P
uss ♥ //Emm

Fredagen den 13de.

Det har väl knappast undgått någon att det är Fredagen den 13de idag - otursdagen, eller hur är det? Jag har nog såvitt jag kan minnas aldrig haft mer otur just det datumet än något annat (nu kanske det lät som jag ofta har otur - det har jag inte). Än så länge har jag inte känt av någon otur iallafall, skulle väl isåfall vara att jag jobbar kväll idag och tidigt imorgonbitti och att många andra är lediga och dessutom ska på fest ikväll. Jag kommer alltså få sitta framför TV'n i min ensamhet när jag kommer hem ikväll och hur kul är det när alla andra festar egentligen? Men det är sånt man får ta...

Sitter och dricker ett glas mjök med jordgubbssmak, det är smaskens. Har ni testat det, sånna sugrör med olika smak som man bara stoppar ner i ett glas mjölk och så vips får mjölken en god smak. Trevlig grej tycker jag - skulle nog aldrig kommer för mig att testa det om jag inte hade haft en pojkvän som är så otroligt nyfken på att testa allt. Finns i smakerna jordgubb, banan och choklad.

Nu ska jag väl fortsätta vänta ut tiden så man kan åka och jobba snart... lid med mig!




Barnhemmet


Belén Rueda spelar Laura, en kvinna som i vuxen ålder flyttar tillbaka till barnhemmet där hon bodde som barn. Hon tänker använda huset till ett hem för handikappade barn. Allt ser ut att gå bra för Laura, hennes man Carlos och sonen Simón, till dess att föräldrarna upptäcker att Simón har en låtsasvän. Simón försvinner plötsligt spårlöst men Laura vägrar ge upp sökandet efter sin son. Hon kallar in mediumet Aurora för att hitta honom.

Den här filmen har vi tittat på ikväll, har länge velat se den men det har inte blivit av. Hade väntat mig en riktigt bra skräckfilm men blev lite besviken där faktiskt - den var inte riktigt så bra som jag trodde. Kudden jag hade framme beredd att gömma mig bakom kom aldrig till användning :p Den var väl ändå okej, helt klart sevärd.. men som sagt, är man ute efter en riktig skräckis tycker jag nog att man ska välja någon annan film!

På tal om skräckfilmer så är det ju fredagen den 13de imorgon - scary!


Ledig slappardag

Jag och Tessa lyckades hålla oss till en lugn hemmakväll igår trots att Andreas tjatade om fest med obligatorisk närvaro. Det kändes lite lockande ett tag tills vi insåg hur skönt det faktiskt är att bara sitta hemma i skönaste mysbrallan och bara snacka skit. Mer sånt Tessa :) Blev faktiskt inget broderande alls, snacka om att sånt går i perioder :p Tessa har köpt en likadan mini laptop som jag (fast blå) så vi satt mest vid dom om jag ska vara ärlig. Det är ju våra små älsklingar ;)

I
dag tog jag tag i saken och städade igenom lägenheten, är egentligen lite emot att göra sånt på den enda lediga dagen på hela veckan.. då ska man väl egentligen bara göra det som man tycker är roligt? Men samtidigt är det ju roligt att ha fint omkring sig... ja det förstås. Snart kommer Jimmy hit, vi ska till intersport och sen ska vi handla. Inte en så händelserik dag med andra ord - men det är ju rätt skönt det med! Är glad bara så länge man slipper kliva upp tidigt på morgonen när väckarklockan ringer för att försöka ta sig som en zoombie till badrummet..


Säfsen

I april fyller min kära pojkvän år och jag vill verkligen ge honom något speciellt med tanke på allt fint jag har fått av honom. Tycker verkligen att det är jätte svårt det här med presenter och jag måste börja tänka långt i förväg för att slippa den där ångesten dagarna innan.. Så i år var jag duktig och började tänka mycket tidigt och nu har jag det! Vi ska åka till Säfsen! :) Ända sen jag träffade Jimmy för över 3 år sedan har han pratat om hur mycket han saknar att åka till fjällen.. innan hans föräldrar skiljde sig åkte de varje år för att åka slalom. Därför var väl det här en super bra ideé av lilla mig, och gissa om han blev glad?!

Så ikväll har jag bokat och betalat stuga + slalom utrustning och liftkort till oss. Mamma och pappa kommer också följa med och det gör ju det hela lite billigare för mig att ha några som kan hjälpa till att betala på stugan *pjuh* Den 22 mars åker vi och vi blir borta i 4 dagar - jag lääängtar! Eftersom Intersport hade stor rea idag med upp till 75% rabatt på vissa saker åkte jag dit för att se om jag kunde hitta nån schysst skiddress... har ju inte åkt skidor på evigheter och äger därför inga sånna grejer :p Hittade en jätte fin skiddress för 590 kr (ordinarie pris 1500), wohoo, vilket kap! Var där strax innan stängning och hann precis ta den sista i min storlek. Man ska ha lite tur också! Ska dit imorrn igen och se om vi kan hitta nåra skidbrallor till Jimsan också :)

P
ratade med min chef om ledigt idag och det var helt okej - så nu är det bara att börja räkna ner! Ska bli intressant att se hur det här går... jag som inte har åkte slalom på flera år och som knappt tar mig igenom en grön backe och proffset Jimmy som föredrar de svarta backarna ska alltså åka tillsammans. Ja, intressant var ordet...


Onsdag

God Morgon!

Idag är det onsdag och vi är ännu lite närmare helgen (kul för dem som är lediga). Själv får jag en kortis helg den här veckan, är nämligen bara ledig imorrn. Men det är smällar man får ta!

Hur ser dagen ut då?
Jo, jag börjar jobba kl 12 och mellan 13-16 har vi APT-möte. Lite små segt, men får väl trösta mig med att jag och mina jobbarkompisar ska gå ut och käka lite god mat efter mötet. Sen ska jag hem och umgås med min syster faktiskt. Vi kom på att det är alldeles för sällan vi umgås verkligen bara vi två - därför tog vi tag i saken! Vi tänkte ha lite mys-tjejkväll hemma hos mig framför TV'n med massa popcorn, våra mini laptops och kaaaanske lite syjunta om våra broderier åker fram - vilket va en evighet sen (töntvarning på det eller?!) Haha. det skiter vi i isåfall :)

M
en nu är det väl bäst att jag gör mig iordning så att jag inte kommer för sent to the work..
Puss ♥//Emm

Busungen!

Min lilla(?) Currykissemiss är såå himla söt. Speciellt när han leker kurragömma och tror att han hittat världens bästa gömställe... "Ser inte jag henne, ser inte hon mig!".. Om det ändå vore så enkelt :)



Jag fick min välförtjänta sovmorgon idag, så nu har jag bara gosat runt i morgonrocken sen kl 10.30 typ.. Kom faktiskt på att jag har sovmorgon hela veckan fram tills lördag, wuhuu.

Eftersom jag på något konstigt sätt lyckades somna ifrån One Tree Hill igår tänkte jag titta på sista halvan nu..
Have a nice day!
Puss ♥//Emm

Lite nytt i garderoben..

Jag bara ääälskar min nya skinjacka som jag inhandlade förra veckan - våren är räddad! Finns inget bättre än när man gör riktiga fynd och känner att det är rätt på en gång. Nästan lite som kärlek vid första ögonkastet ;) Köpte även en klänning (som nog lär invigas vid nästa fest) och lite annat smått och gott.



Det blev en ganska stressig dag på jobbet idag. Varvade ner med en härlig promenad i solen tillsammans med syrran. Vi åkte till strandstugeviken och gick lite där. Härligt, men ikväll är jag trött i benen. Shit, vad jag är otränad..Kanske dags att börja trimma sig till Beach 2oo9?!

H
ar just käkat två st kokta ägg, smakar alltid riktigt bra såhär på kvällen. Jobbar kväll imorrn vilket betyder sovmorgon. Och den kommer jag att ta vara på ska ni veta. Nu ska jag bädda ner mig i sängen framför ett nytt avsnitt av One Tree Hill, riktigt nice.

Sov Gott! :) Puss ♥//Emm

En riktig hemma-mys-kväll..

..blev det igår! Jag och Jimmy funderade länge på vad vi skulle hitta på, om vi skulle åka och hälsa på någon eller nåt.. Men vi kom till slut fram till ett bra beslut - att bara vara hemma vi två, framför TVn och mysa med lite god mat. Därför åkte vi till Svalsta och lånade Fonduegrytan och sen direkt till Willys för att inhandla lite godsaker att fonduea. Har ni testat det någon gång? Det är såå gott, och dessutom tar det lite tid så man kan sitta länge utan att slänga i sig maten. Lite vitlöksbröd till är pricken över i:et :)

Så här kan det se ut när man fonduear, det är dock inte vår gryta ;)

D
et första programmet vi tittade på var såklart Melodifestivalen. Vet inte vad man ska säga om reslutatet... vi blev helt chockade! Vi var ju typ helt säkra på att killen som sjöng som nr 2 (minns inte namnet), Emilia (hon gick ju visserligen vidare) och Marie var dem som skulle hamna bäst till. Tjiiiii fick vi. Men men, är det inte alltid sådär när man tittar på sånna där program, det blir aldrig riktigt som man själv önskar.

Efter melodifestivalen tyckte vi att det var dags för lite film. Eftersom vi inte kunde välja mellan Wall.E och Amusement fick det bli båda två. Lite tecknat och sen lite skräck, en bra kombinatin :p Wall.E var iallafall sååå söt :)


Vinnarna av första deltävlingen.

Det har varit riktigt skönt med ännu en lugn helg, har faktiskt inte haft något festsug över huvudtaget trots att man var bjuden på fest igår. Man behöver lite vita månader då och då, med kvällar som igår ♥
Det fick bli Heron City i fredags. Känns som jag har varit där ganska mycket på senaste tiden, men det gör inget :) Det var jag, Jimmy, Elin och hennes kompis Dennis som drog dit. Först in på IKEA en snabbis, sen thaibuffé (MUMMA) och sen bio. Vi såg Valkyria, den var bra!

Idag blir det till att gratta pappsen som fyller år på tisdag. Jobbar kväll då så vi tar firandet idag istället :)
P
uss ♥//Emm

If I coluld turn back time..

~ UPDATE kl 20:43 ~

H
ar just varit superduktig och dammsugit hela lägenheten + städat toaletten, det måste ju vara fint till helgen, visst? :) Så nu unnade jag mig en good ostfralla med lite kräm, mjölk och flingor till. Gottigott! Framför datorn såklart, all mat smakar bäst framför datorn!

Idag är det exakt ett år sedan vi åkte till Thailand! Åhh, om det ändå fanns någon slags tidsmaskin så att man kunde spola tillbaka tiden... Jag saknar verkligen solen, värmen, stränderna, den goda maten, alla sena festkvällar... Thailand är verkligen ett underbart land (om man bortser från alla prostituerade...)!
Brukar ni se programet Semestersvenskar som går varje onsdag kl 20.00 på 4an? Det handlar om ett gäng reseledare som jobbar i Thailand, jätte roligt att se - speciellt när man varit där själv och känner igen många ställen! Men vare sig man har varit där eller inte är det ett program jag rekomenderar att se, det gör att man får ännu mer sommarlängtan om inte annat... Hade jag inte haft något som höll mig kvar här hemma hade jag definitivt satsat på att bli reseledare i Thailand! :)


Reseledarna i Semestersvenskar!

Tänkte dessutom passa på att lägga in lite bilder från när vi var i Thailand såhär ett år efter, vilka minnen... Se och dröm er bort till paradiset.. :p


Första kvällen i Thailand. Vad glada vi var :)

Hotellrummet.

Transvestiter i mängder... ja, det är faktiskt endast killar på denna bild.

Goda och färgglada drinkar.

God frukt och en extremt söt och glad liten thailändare :) och en liten Emelie förstås.

Två partysugna tjejer.

Karon.

Svärfar åkte gummiring bakom båten, helt crazy..

..själv valde jag att sitta i båten och titta på :)

Varför har vi inte sånna roliga skyltar här i Sverige?!

På Bangla Bar (Jerrys bar) blev det många besök!

Jag och älskling på Alla Hjärtans Dag.

Innan den berömda båtutflykten.

Häärligt!

Patong Beach.

Lite strandkäk på Freedom Beach.

Har aldrig sett Jimmy så full som här!! Gillar hans stadiga grepp om min handväska :p

Poolen vid hotellet.


Nu orkar jag tyvärr inte lägga upp fler bilder, har flera hundra.. det där var bara ett liiiiiten del av dem :) Men nu längtar jag om möjligt ännu mer till thailand... suck.

Fick ett litet avbrott i inlägget (därav uppdateringen) eftersom att jag fick oväntat besök av Elin :) Har snackat lite skit. Vi funderar på att hitta på nåt skoj imorrn men frågan är bara vad?! Fest? Bio? Myskväll? Bowling?
Ja förslagen är många och beslutsångesten är stor. Ska ringa Jimsan och höra om han vill hänga på, han kommer ju hem imorrn. Sweetie.

Puss ♥ //Emm





Slitet hår?

Det gick nydligen upp för mig att mitt hår blir mer och mer slitet av all färgning, värmeverktyg, hårtvättar osv.. och något jag verkligen inte vill är att ha ett hår som liknar en risbuske! Kände därför att det var dags att göra någonting åt saken och beställde därför hem lite olika produkter som ska vara väldigt bra för håret.


Loreal Absolute Repair, shampoo, balsam och hårinpackning.
Djupverkande vård för mycket skadat hår.
Reparerar på djupet och ger näring till försvagade hårfibrer. Håret blir mjukt, spänstigt och glänsande.


Redken, Smooth Down, värmeskydd.
Värmeskyddande leave-in serum tämjer, kontrollerar och slätar ut svårformat hår, vid användning av värmeverktyg. Ger en högglansig finish.


När man är van att köpa sådana här produkter till håret i mataffärer eller på typ åhlens för nån hundring kan jag säga att det sved ganska rejält i plånboken när jag valde det här alternativet istället. Men vad gör man inte för ett vackert hårsvall?! Nu väntar jag på att min buske snart ska förvändlas till ett härligt hollywoodsvall ;)



A
nnars då? Det är äntligen fredag för mig vilket betyder att jag är ledig måndag och tisdag efter en helg beståendes av jobbelijobb. Det känns riktigt skönt :) ibland är jag glad att ha ett jobb där man ibland är ledig mitt i veckorna - man får så mycket mer gjort då. Har spenderat kvällen tillsammans med Jimmy. Vi käkade mat nere på kina restaurangen och tittade sen på Beck. Han åker ju tillbaka på kurs i Sthlm imorrn och stannar där tills på fredag, då måste man ju passa på att mysa till det lite :)

F
ick hem ett brev i veckan från fritidsresor där de meddelade att det tyvärr inte kommer att gå några resor från skavsta till mallorca under sommaren. Istället hade de bokat om oss till Arlanda där flyget till mallis skulle gå 06.45.. hallå, 06.45, från arlanda?! Vi har ingen lust att gå upp mitt i natten för att åka upp till sthlm så vi bokade istället om till Norrköping, mycket bättre tid också.. Tråkigt att det inte blev från skavsta, tyckte ju att det kändes så skönt. Är ju inte så långt till Norrköping visserligen men tappade ändå lite förtroende för fritidsresor nu.. efter denna resa ska jag aldrig mer svika Ving!

Nu ska jag snart krypa ner i en uppvärmd säng - härligt!
Puss godnatt ♥//Emm

RSS 2.0