Slutjobbat på Ortvägen :(

Sitter och halvtittar lite på When in Rome där the Olsen-twins är med. Tänkte titta på den i förrgår eftersom jag har den inspelad på min DVD men jag lyckades somna ifrån.. så det var ju passande att den gick på TV idag.

Tittade runt lite bland mina bilder idag och hittade en söt bild på syrran från förra sommaren när vi var på badhuset..



Hihi aww, förlååt ! Blir så rastlös av att bara gå hemma så jag måste bara få retas lite med någon ;)
Love you Sis ♥

Jag är på bättringsvägen nu, men eftersom jag inte är helt återställd ännu har jag bestämt mig för att stanna hemma hela helgen. Vill verkligen vara frisk tills jag börjar på mitt nya jobb på tisdag. Det känns sorligt nu, kommer inte jobba något mer på mitt jobb! :( Så typsikt att man ska bli sjuk sista veckan då man bara vill ta adjö av alla.. men men. Ska lämna min nyckel i veckan så då får jag väl träffa några av dem iaf. Börjar bli lite nervös nu - och ännu värre lär det väl vara på måndag kväll. Det är inte bara nya jobbarkompisar att lära känna, det är även en hel massa pensinärer.. och hur jag ska hitta hem till alla vet jag inte.. har bara två inskolningsdagar och Rosenkälla/Bryngan/Brandholmen är totalt okänt för mig. Vet att man kommer in i det fort, men just nu vet jag inte hur det ska gå till..

Mamma och pappa har varit här med lite skvallerblaskor, kakor, nyponsoppa, ost och andra grejer som jag ska kurera mig med. Jag älskar verkligen mina föräldrar, kunde inte ha några bättre! Lite senare kommer Jimmy hit med Kinamat och en film - lika underbar han! Har dock förbjudit honom att sova här, vill att han ska hålla sig frisker :)

Håll tummarna för att jag kommer iväg till Stockholm på Måndag!
Puss ♥/Emm

En segdragen jävla förkylning!

Ja, skojja inte.. är så extremt trött på det här nu. Tänkte igår att jag ska vara hemma idag med (skulle ha jobbat kväll), att då borde jag väl fan bli frisker. Men så enkelt ska det väl inte vara? Nej, näsan rinner lika mycket fortfarande, hostan sitter i och huvudvärken kommer till och från. Detta betyder att jag måste vara hemma imorrn med.. ännu en dag som en ensam, isolerad enstöring i den här lägenheten. Om jag börjar tröttna? En aning...

Det enda positiva är väl att den där totala orkeslösheten (febern? har ingen termometer..) har börjat ge med sig - ett tillfriskningstecken, snälla?

Vill inte veta hur min lönespec kommer se ut nästa månad, men vad ska man göra.. man kan ju inte hjälpa att man är sjuk. Så enkelt är det.

Hoppas att alla ni andra mår bra iaf, fredag och allt som det är .. :) Kanske skriver lite senare, lär ju ha tid iaf...
Puss ♥/Emm

Shoppingen i Norrköping

När man är sjuk så finns det ju inte så värst mycket att göra förutom att ligga i sängen och tycka synd om sig själv (något jag har börjat tröttna på). Därför tog jag ta i de få krafter jag har, gick upp och fotade lite kläder som inhandlades förra veckan när jag och Tessa var i Norrköping. Jag älskar att åka iväg och shoppa, tanken på att jag och Jenny nu skulle ha gått runt i solskenet i Stockholm gör mig riktigt bitter..



Två linnen och en mysig kofta att ha i höst. Blev även lite smink, hårspännen och sånna småsaker.. Sminket köpte jag på Yves Rocher, älskar deras smink + att det är billigt!

Mamma kommer hit efter jobbet med lite nyponsoppa - precis vad jag behöver. Näsan vägrar att sluta rinna när jag sitter uppe, och när jag lägger mig blir jag istället så täppt att jag knappt kan andas. Jag börjar undra vart jag ska ta vägen.. Blir hemma imorrn med, faan, jag vill bli friiiisk!!!!!!
Puss ♥/Emm

Tatto - ja eller nej?

Har under en tid funderat på att göra en tatuering. Frågan är bara när, var och VAD?!

Det är så himla svårt, och man vill ju gärna göra ett bra val - den ska ju trots allt sitta där i resten av livet. Jag får fundera vidare.. nån liten tatuering som är lätt att dölja är nog det bästa. Sen är det jävligt snyggt med en i svanken också. Vill inte vara helt täckt av stora tatoosar som vissa är.. vart ser man det snygga i det?

Jaja, den stora frågan är ändå om man ska märka sig för resten av livet eller inte?



Angående min förkylning så är den knappast bättre.. vilket betyder att det inte blir något Stockholm imorrn :( så som jag längtat! Vi tar det på måndag istället, den som väntar på nåt gott...
Puss ♥ /Emm

Sjuklings aktiviteter, någon?

Jag sitter här hemma, fortfarande sjuk. När jag vaknade imorse kändes det som att benen knappt skulle bära mig, och snoret forsade ner ur näsan som värsta niagarafallet (okej, det där lät äcklig..). Efter mycket om och men stannade jag hemma, något som egentligen borde varit en självklarhet. Och efter lite sökande på nätet hittade jag en sida som talade om att om man är sjuk, sen blir frisk och går tillbaka till jobbet, för att sedan bli sjuk igenom inom 5 st kalenderdagar klarar man sig ändå bara med 1 karensdag. Jippie! Det betyder alltså att jag får 80% av lönen fast att jag gick och jobbade igår. Ibland ska man ha tur i oturen också..

Hur som helst så känner jag mig iaf fortfarande halvdöd, huvudet är tyngre än någonsinn. Vad hittar man på när man är sjuk egentligen? Jag har bara legat i soffan hela dagen och tittat på film och serier, fantasin flödar inte direkt.. Kände ändå att jag var tvungen att slänga bort till jobbet för att lämna tårtan som jag hämtade ut igår. De blev jätte glada, och det blev jag med, för jag fick en present av mina arbetskamrater! En jätte fin liten ljuslyckta från Orrefors och ett kort. Vilka fina jobbarkompisar man har.. och nästa vecka måste jag lämna dem. Det suger ganska hårt. Kommer verkligen att sakna alla!

Tänk att man blir så uppassad när man är sjuk. Jimmy ringde nyss och frågade om jag ville ha något från Willys, så gullig :)

Imorrn var det ju tänkt att jag och Jenny skulle åka till Stockholm för att shoppa. Vill inte missa det för allt i världen.. men mår jag såhär imorrn så går det bara inte helt enkelt. Då får vi ta det på måndag istället. Ska känna efter hur jag mår senare ikväll...

Puss ♥ /Sick.-me

Det håller i sig..

Och här tänkte man vara duktig och pallra sig till jobbet trots en natt av jobbig hosta.. "det klarar jag väl", tänkte jag. Och visst klarade jag det, men hur kul är det att behöva gå ifrån hela tiden för att dricka vatten o käka halstabletter (som ändå inte hjälper?). Våra pensionärer är så söta - "Har du inget munskydd?" haha, kommer sakna dem!
Jag förstår dem, skulle inte heller vilja ha en hostande människa springandes hemma hos mig.

Och imorrn är det dags för ett 3 timmar långt möte, hur ska det gå? Smarta jag som gick till jobbet idag, blir jag hemma imorrn förlorar jag mer pengar än om jag hade stannat hemma idag med. Jag vill fan inte ha två karensdagar på min nästa lön, den lönen vill man ju köpa massa mysiga höstkläder för. Nej, det går inte - jag måste vara frisk imorrn!

Dessutom ska jag bjuda på tårta...

Vilken tur att jag har både naturgodis och glass hemma. Ska lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv och jag ska inte öppna en enda skolbok, sådeså!
Krya på mej! Puss ♥

Sjukling

Jag har sagt det förut men jag säger det igen; jag är hemskt dålig på att uppdatera den här bloggen. Vi får väl se om jag klarar av att förbättra mig.

Iallafall så har jag varit sjuk idag, förkyld och rethosta som bara den! Har hostat hela natten och hållt älsklingen vaken - förlåt! Så det blev till att vara hemma, missade ett möte om privatiseringen som ska bli i höst. Känns inte bra alls, men hur kul är det att sitta i en sal full med folk och ha rethosta? Nej tack!

Tröjan jag fick av Jimmy från betondindustri är den perfekta tröjan att mysa runt i när man är sjuk!

Har känt mig sådär deppig idag ni vet , då verkligen allt känns piss. Tur att man inte har sådana dagar allt för ofta, men när de väl kommer är de fan hemskt alltså... Men det är bara för att det är så mycket just nu; idag var jag sjuk och missade en viktig grej, det är sista veckan på mitt jobb och nästa vecka blir allt nytt + att från och med nästa vecka ska jag börja plugga dubbelt så fort som nu... vilket lär bli tufft. Allt bara snurrar i huvudet just nu.

Men nu ska jag inte vara sån, livet går upp och ned ibland.. det är som värsta berg-och dalbanan. Och tur är väl det egentligen, då uppskattar man verkligen de roliga stunderna i livet :) Jag vet att hostan kommer sitta i imorrn med , men jag vet att jag kommer må bättre i övrigt.

Helgen var iaf bra. Fredagen spenderades tillsammans med familj, släkt och en Madde hemma hos Tessa som blivit stor nu :) Det var mycket trevligt, drack lite cider, tittade på kort och var sociala.
Lördagen var kul den med, då var det polarnas tur att gratta söta Tessan. En massa fina presenter blev det! Dock blev det hemgång för mig och Jimmy när de andra skulle till krogen.. han hade nämligen glömt sitt legg hemma och vakten var riktigt retsam och ville bara se hans legg bara för det (han visste att han glömt det). Jaja, sånna är vakter (många iaf), ska utnyttja sin makt.. Men vi hade trevligt ändå, gick hem och tittade lite på serier innan vi till slut somnade..

För er som är sugna på lite bilder från helgens fest hänvisar jag till Facebook,
tänkte lägga in några av dem där snart.. Bjuder bara på en bild här idag!

I veckan väntar en tur till Sthlm med lite shopping tillsammans med Jenny, me like!
Puss! ♥ /EmpiZ

UPDATE!
På grund av att Facebook krånglar som aldrig förr för mig just nu väntar jag med att lägga in bilderna från helgen. De kommer förmodligen upp imorrn eller i övermorgon istället.. håll ut! ;)

Halsont

Nej nej nej!! Borde väl fattat att jag skulle bli smittad med tanke på att jag pussade på en hostande Jimmy i förrgår. Hur dum får man bli? Men en del saker är ju helt enkelt för svårt att motså. Sitter iaf nu med ett glas varm choklad och har just lyckats proppa i mig en skål med glass och lite alvedon.. Jag ska göra allt jag kan för att bli av med den här skiten. Vill inte bli sjuk lagom till min 3 dagars ledighet, som dessutom bara består av en massa roligt... nej, det får inte hända.

Jag undrar varför jag alltid råkar ut för folk som behöver en vägbeskrivning. Jag överdriver inte, det händer väldigt ofta. Och på senare tid har det blivit mer och mer engelskmän... jag som knappt kan beskriva vägen på svenska, liksom! När jag, Jimmy och Dennis var på stendörren kom det fram en engelskman och frågade vart han kunde hitta en strand, och nu ikväll när jag gick de få stegen mellan min bil till min trappuppgång blev jag stoppad av ännu en, som ville veta vägen till en restaurang (tur att det ligger en precis vid mig;). Nu undrar jag bara; ser jag ut att vara så bra på att snacka engelska?!

Nu ska ja se om ja hittar nåt mer gott att käka på (bäst att passa på när man känner att man förtjänar det) och bara tycka synd om mig själv!

Nattinatti! Puss ♥

En rolig kväll!

Idag vaknade jag upp med ett leende på läpparna för att:
  1. jag inte var ett dugg bakis
  2. det är som lördag för mig idag
  3. det regnade ute och jag kunde ligga kvar i sängen utan stress och krav
  4. jag hade så himla roligt igår...
  5. ...tillsammans med helt underbart folk!
Ja, som ni säkert förstår blev det som planerat igår, och det ångrar jag inte. Efter jobbet åkte jag hem och tog en snabb dusch och fixade till mig, sen gick jag, Tessa och Madde till den nya thairestaurangen här i stan. Gott var det, och personalen var jätte bra. Söta och trevliga tjejer som är sådär härligt glada som jag tror bara thailändskor kan vara. Det är helt klart värt ett besök!

När vi var mätta och belåtna drog vi till Madde och festen kunde börja! Vettifan vem som varit på min kamera men den är full med kort, sånt är alltid roligt :)


Jocke, Andreas, Humla och Patrik.

Haha fan vad vi skrattade åt detta, så klockrent! Det där var det enda ragget
Andreas fick.

Systrarna Ringdahl.

Det här börjar bli ett måste på alla fester :) Och för er som tror att vi brudar
måste ha skit stora fötter - det är Andreas som har SMÅ!

Madde, Andreas, Patrik och lilla trötta Tino.

Johannes, jag och Christoffer.

Jag, Andreas, Madde och Patrik.

Jonas och Humla.

Som sagt.. vi hade riktigt roligt, som alltid! Denins kom senare också och var med på krogen, kuligt! Blir nya tag nästa helg för då fyller systeryster 25 år. Känns som man blir lite av en alkis när det är sommar... det blir så mycket roligare att festa då. Men vi ska nog kunna hålla igång i höst också :)

Har hunnit med att färga min utväxt idag, känns alltid lika skönt när man har det gjort! Det är rätt jobbigt och tar tid.. när jag stod i duschen märkte jag att min shower gel var slut och den nya stod ute i städskåpet så jag tog till min nödlösning, har nämligen en liten flaska med duschcreme från ett hotell. Så vet nu vad, nu luktar jag fan AXE! Hur kul är det liksom?! Ska de göra en duschcreme som ska passa både för kvinnor och män borde de fan välja en bättre lukt, hm..

Idag ska jag nog åka och hälsa på världens bästa föräldrar, bli bjuden på lite mat  ;) Har inget annat planerat och det känns fan jätte skönt. En hel dag utan krav! Ska passa på att njuta som bara den. Imorrn ska jag och Tessa till Norrköping och eventuellt Linköping för att shoppa lite.. se om man hittar nåt snyggt till nästa helg!

Puss på er! ♥ /EmpiZ

Fredag..so?

Kul för dem som är jätte glada och förväntansfulla inför fredagskvällen, för jag är det inte.. Sitter hemma helt ensam och gör inte ett jota. Har varit duktig och pluggat en stund iofs.. låter det som en rolig fredagskväll? Njaa.. Men finns inte så mycket att göra åt saken, jag jobbar 7-16 imorrn och behöver därför lägga mig skapligt ikväll för att orka.. Blir till att slå på ett avsnitt av Andra Avenyn sen som jag nu så troget har börjat följa, hihi.

Morgondagen blir förhoppningsvis roligare (efter kl 16 då vill säga) för då funderar jag på att hänga med Tessa, Madde och kanske Jocke ut och äta på den nya Thairestaurangen här i stan. Kan vara kul att testa, se om det lever upp till den goda maten vi åt i Thailand :) Därefter blir det isf till att sitta hos Madde och dricka lite innan vi drar ut på krogen.. Tanken är ju lite lockande (förutom när jag tänker på min bakis-söndag förra helgen), men jag har som sagt inte bestämt mig ännu.. Älsklingen ska förmodligen hjälpa sin moster hela helgen med att köra grus och grejer till deras sommarstuga, så då kan det ju passa bra med en kväll med brudarna ;)

Var by the way nere på stan idag och inhandlade lite nödvändiga grejer;



För det är jag värd...

Tiden förändras och vi med den.

När jag var yngre var jag världens slarvigaste unge. Jag brydde mig inte ett skit om hur det såg ut runt omkring mig, bäddade aldrig sängen (trots mammas eviga tjat) och städade i princip aldrig mitt rum. Gjorde jag det var det efter att jag i stort sett blivit tvingad av mina föräldrar och knappast för min egen skull.

Skillnad var det på min syster. Hon var alltid den som hade sängen bäddad och sakerna på rätt ställe i sitt rum. Jag fattade verkligen inte varför och hur hon orkade?!

Idag är situationen en helt annan. Jag är näst intill pedantisk (näästan sa jag) och hatar att ha stökigt omkring mig. Jag tål det inte. Sängen måste absolut bäddas så fort jag stigit upp och disken efter frukosten ska helst vara borta innan jag drar till jobbet. Vad hände med mig? Hos syrran däremot finns ofta ett stort berg av disk när man kommer och hälsar på :) (förlåt, men det var faktiskt mamma som sa det först...). Nu menar jag inte kära syster att du har en stökig lägenhet, men tror ändå att jag har åtagit mig rollen som mest pedantisk av oss två.



Som sagt, tiden förändras och vi med den.

Slutade kl 13 idag, men lyckades smita iväg redan 12.20. Var klar med mina jobb och man har väl bra arbetskamrater :) Åkte direkt hem för att träffa Surri som för övrigt flyttar till Malmö nästa vecka. Känns jätte tråkigt, blir ett himla långt avstånd och man lär förmodligen inte kunna ses alls ofta.. but we will keep in touch
Blir en fika på stan imorrn med henne och Emilie så jag får ge henne en sista kram innan hon flyttar!

Puss ♥

Duvhök på vift.

Imorse vaknade jag upp i mitt gamla barndomsrum.. det var ganska mysigt. Tycker om att sova hos mina föräldrar, känner mig verkligen hemma där... Kanske inte så konstigt med tanke på att jag har bott där i nästan hela mitt liv :) Så nu är iaf min toalett fixad och jag kan äntligen utföra mina behov hemma igen. Tack för det!

När jag satt ute i Svalsta vid datorn på övervåningen tidigare på förmiddagen hörde jag plötsligt en stor jävla smäll.. och jag överdriver inte, det var en jäkla smäll! Blev så rädd att jag höll på att flyga upp i taket. När jag tittade upp såg jag en fläck + en fjäder på fönstret.. Oh no, tänkte jag och sprang ner för att titta ut genom fönstret (rädd för vilken syn jag skulle mötas av!). Där låg en stor fågel med vingarna utbredda och såg allmänt död ut. Usch, sånt där är det värsta jag vet... får panik. Någon timme senare började fågeln att öppna ögonen och några timmar efter det drog han/hon ihop vingarna. Tyckte så himla synd om fågeln, sann djurvänn som man är. 7 timmar efter smällen fick jag ett sms från mamma som berättade att den äntligen hade lyckats flyga därifrån. Det är lycka när det går bra för djur! :)

Mamma och pappa tittade igenom sin fågelbok och kom fram till att det var en duvhök (möjligtvis en unge). Såg ut som en liten örn. Jag blev själv lite nyfiken när jag kom hem och sökte på duvhök jag med.. där fanns bilder på ett krossat tvåglasfönster efter att en duvhök lyckats pricka det och sedan hamnat bakom gardinen i lägenheten. Gud vad glad jag är att fönstret höll, annars hade jag fan dött!


Duvhök.

Glad att det inte slutade såhär...

(Lägg märke till höken som skymtar bakom gardinen)


Imorrn ska jag träffa Surri som är här i Nyköping och hälsar på. Ska bli skoj!
Puss ♥

"Jag ska aaaldrig mer dricka sprit..." Yeh right :)

Gosh, vilken dag! Att vakna upp med en hemsk bakfylla är fan det värsta jag vet. Huvudvärk, illamående och svettningar typ... usch! Som vanligt säger man att man ALDRIG mer ska dricka sprit, hur ofta håller man det? Det tråkiga är att jag faktiskt inte behöver dricka alls speciellt mycket för att bli bakfull. Och när jag hade spytt i toan märkte jag till min förskräckelse att någon har råkat spola ner min "toalettgrej" som jag brukar kalla det (en sån som sitter i toan o släpper ut reningsmedel när man spolar), med andra ord var det i princip stopp i toan. Kan dagen bli så mycket värre? Man kan ju inte direkt utföra sina behov heller, därför packade jag väskan och åkte till Svalsta, sover här inatt.. Vill inte sova hos Jimmy när han ska lägga sig tidigt ikväll, bättre att han får sova ifred med tanke på även hans bakfylla som aldrig tycks vilja försvinna - Jimmy bakfull för första gången, YEEH! Fick bli en stor plusmeny på donken för vår del, perfekta bakfyllematen...

Som ni kanske hör blev det rätt hårt igår, men gud vad roligt vi hade :) Satt först i Maddes föräldrars hus eftersom hon var hundvakt, sen åkte vi vidare till Birgers. Träffade massa roligt folk man inte träffat på länge och hade bara allmänt roligt.


Jimmy fick en ny bästis.

Humla och hennes polare..

Andreas och Johannes.

Så jävla sexigt, haha!

Tessa, Pernilla och Madde.

Jocke, my back och Humla.

Inte mycket bilder på mig jag vet, men det blir lätt så när man själv håller i kameran. Rolig kväll iallafall, och sånt straffar sig ofta dagen efter!

För övrigt har jag fått värsta brännsåret på låret... råkade tappa min plattång i knät. AJ säger jag bara! Det är inte så snyggt, så jag hoppas att det inte kommer finnas kvar för alltid... Jimmy vill få det till sina initialer så att det ska kunna betyda "Jimmy was here".. tsssss.
Puss ♥





Ibland ska man ha tur också..

För några minuter sedan var det 080808 (måste ju nämna det eftersom alla andra gör det) och man får väl ta och säga grattis eller nåt(?) till alla stockholmare. Vilken fin inledning på blogg-inlägget, hm..

Har iaf just kommit hem, har varit hos mamma och pappa och käkat tacos och spelat Med andra ord. Har ni inte spelat det så gör det, bland det roligaste spelet som finns. Blev även några glas cider/vin där.. Mycket trevligt. På hemvägen åkte vi förbi den nyöppnade krogen, ClubTellus, för att se om det var något drag. Det såg det ut att vara, så nu när jag kom hem kikade jag in på deras hemsida och såg att det (som vanligt) var 23 år på lördagar och 20 år på fredagar. Suck, när ska den här staden bli som andra städer. Vad tycker dom att vi under 23 år ska göra på en lördag? Eller ska vi behöva vara så begränsade att vi bara ska kunna gå ut på fredagar? För att inte tala om 18 åringarna i denna stad.. som knappt har någonstans att gå. Jag vet hur det är, att gå och längta i fleera år på att bli myndig och få gå på krogen...och sen när man väl blir det är man ändå för ung för att komma in någonstans..  dåligt, Nyköping!!

Vi som hade tänkt besöka den nya krogen imorrn, men nej nej... får väl bli Lotsen eller nåt då då (innan de stänger inför hösten).

Nåja, slut på klagandet. Jag var på en shoppingrunda igår och hittade lite grejer. Jag hade tur också :) Köpte nämligen ett par stövlar.. tittade hastigt på prislappen i butiken och såg att de kostade 700 kr. Gick till kassan och betalade och gick nöjt därifrån. Igårkväll när jag tittade på kvittot såg jag att det var 50 % rabatt, jag hade alltså bara betalat 350 kr för stövlarna... lite skillnad, aha? Snacka om att jag gjorde ett kap där då. Köpte även en t-shirt, smink och en badrumsvåg.. Så nu har jag blivit besatt av att väga mig, vilket inte är så bra. Vikten är bara en nuffra, huvudsaken att man är nöjd och trivs med sig själv! Kom ihåg det. Här är lite av det jag inhandlade igår;




Man kanske skulle lägga sig och titta på någon serie nu innan man somnar. Måste vara pigg imorrn för då ska vi gratta svärmor och Jimmys kusin Christoffer - sen blir det fest på kvällen :)

Visst är det underbart med helg förresten? :) Sov gott. Puss ♥

Andra Avenyn

Så börjar min lediga dag gå mot sitt slut och det är snart dags att krypa ner i sängen igen.. Har lyckats få lite gjort idag iaf, både städning och plugg. Det känns bra!

Jimmy blev jättefin i håret, sötnosen :) han ligger och sussar i min säng och jag ska snart lägga mig där och störa och titta på en serie som min jobbarkompis tipsade mig om. Andra Avenyn heter den, ni har säkert hört talas om den. Den gick på ettan förut. Har sett 21 avsnitt än så länge och nu tänkte jag titta på ännu ett. Den är helt okej faktiskt, och när jag har gett mig in i en ny serie är jag ju fast... så jag har en hel del avsnitt till att se framöver.


När vi var på Öland över Midsommar i år såg jag den andra killen från vänster där.
Det tyckte jag var lite kul, hihi :-P

Godnatt och sov gott :) Puss ♥

Min lediga dag!

Godmorgon!
Hur skönt är det inte att få sova ut hur länge man vill på morgonen och bara ligga och dra sig? Wonderful! Vaknade för sisådär en halvtimme sedan så jag kan ju inte påstå att jag passade på att sova länge på min lediga dag.. jag är väl skadad? Men i vilket fall som helst är jag fortfarande kvar i sängen och det är det som är så himla skönt. Ligga i sängen, läsa lite bloggar, ladda ner lite musik/filmer.. slappis-me :) Tyckte verkligen synd om älsklingen när klockan ringde kl 05.45 imorse och han var tvungen att gå upp, vet ju själv hur det känns..

Igårkväll när vi just var redo för sängen (smink borttaget, tänderna borstade osv :-P) och var inställda på att somna in till regnets smattrande kom Jimmy på att han hade glömt att stänga någora luckor i marken på jobbet... och igår jobbade han i vagnhärad.. gahh, översvämning? Han var bara tvungen att gå upp för att åka de typ 5 milen eeenkel resa och stänga de där jäkla luckorna och jag var inte sen att hänga med, vad gör man inte för sin älskade lixom? :) Det vart ju en ganska mysig men ändå läskig åktur, har nästan aldrig varit med om så mycket regn.. trodde att vi skulle få vattenplaning hela tiden. Ska jag vara ärlig så föredrar jag att åka med tjejer när det regnar sådär jäkligt, killar har en tendens att trycka lite mer på gasen...

.. hur som helst så kom vi fram levande iaf *pust*. Det blev en liten åktur med nån traktor av nåt slag där mitt i natten. Men det var ju trevligt, inte varje dag man gör det, haha. När vi väl kom hem igen var det inga problem att somna iaf, vi somnade som två stockar.. skönt var det.

Så vad ska jag hitta på på min lediga dag då? Jo, idag ska jag nog faktiskt försöka vara lite effektiv. Ska duscha o äta lite frulle strax, sen ska ja fasiken ta mig tid att både städa och plugga. Jag måste, så enkelt är det.
Jimmy ska klippa sig idag, så det resultatet ska jag också vänta på att få se... spännande *grrrr* ;)
Puss ♥

Mysväder.



Som säkert många av er har märkt så är jag en tjej som älskar att vara ute i solen och ta vara på de härliga sommardagarna. Men ibland kan de där stekande solstrålarna få mig att känna lite "press"...

"Idag kan jag ju inte städa, jag måste ta en promenad i solen!" eller "Jag hinner absolut inte plugga idag, jag ska sola!".

Bara för att nämna några exempel på hur det brukar kunna låta hos mig. Därför kändes det otroligt skönt när jag började höra hur spöregnet tog fart utanför. Äntligen! Hata mig om ni vill, jag vet att man inte ska klaga när det har varit fint väder så länge. Men det kändes bara så skönt att kunna lägga sig i sängen, lyssna på regnet, få slappna av och inte känna någon ångest över att jag inte behöver vara ute...

Därav inte sagt att jag vill ha regn varenda dag framöver nu. Det vill jag inte, men det var skönt med ett avbrott.

Då tänker ni säkert nu att vad bra, då får Emelie både plugg och städning gjort idag. Men det lär jag inte få, för en dag som denna vill jag spendera med Jimmy i soffan framför någon bra film...

...tänk att jag alltid ska ha mina undanflykter!

*gäsp*

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen, men har helt enkelt inte haft någon ork. Man har så mycket annat man måste orka med också.. Sitter här och gäspar och väntar på att mamma och pappa ska komma förbi med mina sötnosar, dvs katterna. De har bott i Svalsta i 2 veckor nu så det är på tiden att de kommer hem... Har saknat dom grymt mycket - dock har det varit underbart skönt att kunna ha balkongdörren öppen i denna värmbölja som varit.

I helgen har det varit karneval, och vet ni vad, jag missade den totalt. Finns visserligen en anledning till det - jag har jobbat hela helgen! Men det gör mig inte så värst mycket, karnevalen är egentligen som vilken annan festkväll som helst, bara det att det är bra mycket mer fjortisar ute och ränner. Så det är inget jag gråter över..

Men nu är jag så t r ö t t. Har inte blivit så mycket sömn den här helgen. I fredags myste jag med älsklingen och kom inte i säng förrns halv 12.. lika sent blev det igår för då var vi + mamma och pappa på Sailor och käkade. Jobbade igår 7-16, och idag jobbar jag delat (det suger), så det kanske inte är så konstigt att man börjar känna sig trött... Får inte sova ut förrns på tisdag, skit också!

Sitter nu iallafall och väntar på att åka tillbaka till jobbet igen.. Men kvällen är väldigt lugn, så jag och Isabelle ska gå tillsammans till alla... Det gör det hela mycket roligare :)


RSS 2.0