Jag har badat!

Så var första arbetsdagen efter min ledighet gjord! Hade inte sagt nej till att vara ledig i några dagar till - hur skönt är det inte att bara gå hemma, göra ingenting och verkligen få vila upp sig? Speciellt när vädret är så underbart som det är just nu... utlandsvärme! Men det var ändå helt okej att vara tillbaka på jobbet.

Vet ni vad jag gjorde igår?
Jag tog årets första dopp i det svenska vattnet. Jag klarade det! Vi låg ju ute vid Stendörren hela dagen och då var det skönt att svalka av sig när solen hettade. Jag var lite fegare idag.. efter jobbet åkte jag, Jenny och Erika dit igen. Jag var den enda som inte badade. Men lixom, nu kan jag ju redan säga att jag har tagit ett dopp i år! Finns ingen anledning till att göra det igen ;)
(Jorå. Tessa du behöver inte oroa dig, det blir säkerligen fler dopp!)
Hur som helst var det mycket trevligt att ligga på klipporna tillsammans med tjejorna idag. Härligt!

Hade lite oflyt när jag kom hem... Tänkte vara en såndär supergullig flickvän och laga lyx middag till en stackars utsvulten pojkvän som kom hem sent (ja, Jimmy fick vara i E-tuna denna vecka med). Så jag satte igång, slängde in laxen (vad annars? :P) på tining i micron och började göra lite annat som hörde till. När jag kom så långt som till att ha i creme freichen märkte jag att jag hade lyckats glömma den hos mamma och pappa när jag lånade deras kyl en stund igår. Var bara att springa iväg till affären för att inhandla... när jag kom tillbaka för att skala potatisen märkte jag att det inte fanns så värst mycket kvar av den. Och det märker man när man just varit till affären, självklart! Var redo att kasta ut kastrullen och hela köret genom fönstret....

...när den stackars utsvultna och utarbetade pojkvännen kommer hem och blir jätte glad över att jag lagat hans favvorätt. Och potatisen räckte faktiskt till gott och väl. Alltid lika kul att överraska någon man tycker om ♥

Nu är det dags att titta på två avsnitt av SATC. Jobbar kväll imorrn, så det blir sovmorgon :)
Puss ♥

Så var helgen slut...

...och nu återstår bara en dag på min lilla minisemester. Kör igång igen på tisdag. Gud vad jag ska ta vara på morgondagen och bara njuta! Tror närmare bestämt att jag ska spendera den på Stendörren.

Gårdagen blev så jävla lyckad, shit vad roligt vi hade! Vi var ett gäng som satt hemma hos Tessa och drack och rökte lite pipa (oväntat va? =P). Senare gick vi till Lotsen men där blev inte jag och Jimmy så långvariga för det var knökfullt med folk. Kände sig som packade sillar och det var svårt att ta sig fram. Så vi gick hem till mig istället och tog några nattmackor, mums! Glömde kameran igår men det gjorde inget, Tessa var inte sen med att ta en massa kort med sin kamera.. snäll som hon är skickade hon dem till mig också. Jag bjuder på några st!




Sov länge idag! Gick inte upp förrns kl 13, vilket var väldigt skönt. Har faktiskt inte haft någon enda riktig sovmorgon på min semester, har alltid haft saker jag ska göra och varit tvungen till att ställa klockan. Så idag var det riktigt skönt att bara få ligga och dra sig. Bakis var jag inte heller, bara lite småseg :) När vi väl hade lyckats pallra oss upp och tagit en skööön dusch åkte jag, Jimmy och Dennis till Stendörren. Stannade på Statoil och köpte en engångsgrill och lite korv också. Så där har vi spendrat vår dag, i solen på Stendörren och mumsat korv. En bättre avslutning på helgen än så kan man nog inte få? Satt och spanade in alla snygga båtar som åkte förbi... Nu är det bestämt, vi SKA gå ihop några st och kirra en båt ;)




Nu ska jag sitta uppe en stund till och njuta av att jag faktiskt kan göra det idag... för nästa vecka blir det svårare.
Puss ♥

Flo Rida - Low



Bara jag som blir festsugen och bara vill dansa när jag hör den här låten?
Den är ett måste på alla fester!

Och fest är just precis vad det blir ikväll. Jag och Jimmy har just varit nere på systemet och inhandlat mycket drickbart. Vi ska vara några st hemma hos Tessa och sen får man se vart kvällen slutar... inte helt uteslutet att det blir på krogen :)
Men innan festligheterna ska jag och Jimmy mysa till det lite genom att gå ut och käka på restaurang.
Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa!
Puss ♥

Fast jobb!

Äntligen.. en tung sten har fallit från hjärtat och allt känns plötsligt så lätt!

Den 31 aug går mitt vikariat på ortvägen ut och jag har självklart hoppats på förlängning. I måndags ringde min chef och talade om att hon tyvärr inte kunde erbjuda fortsatt på ortvägen, men däremot på Rosenkällas hemtjänst. Väldigt tråkigt att behöva lämna alla underbara arbetskamrater som jag har fått lära känna under min tid där, men det är inte mycket att göra åt saken - man behöver ett jobb för att kunna försörja sig. Idag ringde jag tillbaka till chefen för att tala om att jag tackar ja till vikariatet och får då reda på att jag kommer få fast jobb från och med 1 september. Gissa om jag blev glad?
Har gått och längtat efter tryggheten man har med ett fast jobb sedan jag slutade skolan och har varit timvikarie och månadsanställd utan nån direkt trygghet i 2 år nu... så äntligen kan jag pusta ut. Detta är vad jag kallar lycka.

Ullaredstripen blev väldigt rolig! Har handlat hur mycket som helst känns det som, "råkade" bränna över 4 tusen spänn. Men gud vad mycket roligt jag fick för de pengarna också, så det var lätt värt det! Köpte alldeles för mycket saker för att orka rabbla upp allt här, tyvärr. Men fick med mig en hel del smått och gott iaf :) Rätt kul att man träffar på bekanta från nyköping så långt hemifrån - världen är bra liten ibland!


Här ser ni några av de härligt gula G-kås påsarna ;)
(vi hade betydligt många fler kan jag säga)

Idag har jag spenderat största delen av dagen på en klippa vid Femöre tillsammans med familjen. Är ju inte lite rödblommig nu kan jag säga... snyggt (eller inte)! Imorrn blir det Stendörren och sedan är det helg! Vart f*n har den här veckan tagit vägen egentligen? Det går så himla fort när man är ledig, jag hinner inte med. Men jag måste säga att jag prickade nog in den bästa veckan på hela sommaren med min semster, underbart väder.

I helgen blir det nog till att fira att Jimpan är klar med sina 3 helvetes veckor i E-tuna (jobb i stort sett dygnet runt) och mig för att jag fått fast jobb! Det är lätt värt att firas!
Puss ♥




Långledig :)

Äntligen! Den långa jobb-helgen är över och jag har nu 8 dagars ledighet att se fram emot. Det känns så jävla skönt! Kanske inte är så mycket med 8 dagar men iallafall, hinner ju vila upp mig lite. Anledningen till att jag bara är ledig så lite är för att jag var i Thailand i 3 veckor i februari, som ni säkert minns... Men efter den här ledigheten har jag faktiskt 5 semesterdagar kvar att ta ut.. Tänkte spara dem till ett annat tillfälle, man vet aldrig vad som händer efter sommaren :)

Nu är iallafall betondindustri-väskan fullpackad och jag är redo att bege mig av till Ullared imorgonbitti. Där tänker jag stanna till ondag, blir alltså borta i två nätter. Kommer nog bli massa shopping så det kan inte bli annat än superkul!

Nu tänkte jag krypa ner hos en varm älskling, har lite grejer att hinna med innan vi drar imorrn - besöka systemet t.ex!
Skriver igen på onsdag, hej så länge! Puss ♥

Fågelsvärm!

Här om kvällen började jag seriöst att undra vad som pågick utanför när jag såg både Curry och Henry sitta helt galna i ett varsitt fönster och titta ut mot innergården. När jag tittade ut var det enda jag såg - F Å G L A R, och dom var överallt! Hustaket  mitt emot var proppfullt av fåglar och mina kära små katter satt bara och drägglade efter dem...
Kul för dem att bryta den tråkiga vardagen med någonting spännande att titta på tänkte jag och gick och satte mig i soffan framför SATC. Plötsligt såg jag att himlen utanför var alldeles svart - av fåglar...
De lämnade då vår innegård. Curry och Henry blev lessna... men antar att fåglarna bara gjorde en liten mellanlandning.

Det påminde nästan om en skräckfilm...


Henry i köksfönstret
(och det är synd att ett foto inte kan visa hur det verkligen såg ut)

Ge mig måndag, nu.
Puss ♥

Jag och min älskade syster..

.. som är den bästa som finns, har varit ute och gått en sväng ikväll, snackat lite skit och skrattat åt ett stort gäng orienterare som dök upp överallt och från alla håll och kanter. Du och jag syrran ♥ Efter promenaden bar det av till älsklingen som slutade skapligt idag och därför passade på att åka ifrån E-tuna för en kväll. Vi åkte och handlade lite tillsammans och jag och Tessa blev bjudna på en jättegod hemmagjord Milkshake, mumma!

Gårdagen blev för övrigt mycket trevlig. Vi var ett gäng som satt hemma hos Tessa, drack och spelade Nintendo Wii, alltid lika populärt på fester. Och man får sig ju ett gott skratt när killarna svänger på höfterna för att hålla rockringen på plats. Shake that ass! Senare drog vi till Hamnmaggan och där var det fullt med folk, skoj skoj! Blev lite dans och trevligt umgänge även där innan jag, Madde och Jocke begav oss hem till Madde för att käka makaroner och falukorv. Allt för att slippa bakfyllan! Dum som man är går man ensam hem sedan, man tänker att "det är ju inte så långt"... men det kan faktiskt hända mycket saker även på den korta biten. Kom ju iallafall hem helskinnad, och tur var väl det!


Partypeople!


Sötaste tjejerna!


Och så jag och Robin.

Det var lite bilder från gårdagen det. Lyckades få med några roliga videosnuttar också, men dom orkar jag inte lägga upp... inte ikväll iaf! Ska snart sova, klockan rinner iväg... har en härlig jobbhelg framför mig, sen minisemester!
Puss ♥

Ps. Remember, it can only get better... :)


Nu ska jag göra reklam för Betongindustri!

Sitter rödblommig framför  TVn och tittar på "Allsång på skansen" med hårfärg i håret som jag väntar på att få tvätta ur. Rödblommigheten har uppstått efter en härlig dag ute på Femöre. Tog en timme komp idag och lyckades därför komma ifrån jobbet redan 11.30, mamma och pappa hämtade då upp mig och så åkte vi ut till Femöre med lite picknick för att njuta av solen. Det var skönt, att ligga på en klippa i solen och se ut över vattnet är en härlig frihets-känsla. Men idag gick det verkligen upp för mig vilken badkruka jag har blivit med åren. Som mamma brukar säga, när jag var liten såg man bara mina fötter när jag badade - var mer under än över vattnet. Nu kan jag knappt doppa fötterna utan att tro att jag ska få kramp vilken sekund som helst. Men varför pina sig själv i onödan? Jag föredrar utlandshaven, det är mer min stil... :)

Tänkte visa lite saker jag fick av Jimmy i helgen, från hans företag Betongindustri.



En snygg myströja, en miniräknare och en stor väska. Det är ofta han kommer hem med massa olika saker från företaget, tröjor, kepsar, solglasögon osv... julafton varje dag ;) Så nu ska jag göra reklam för fulla muggar. Troligtvis kommer jag och Jimmy se ut som riktiga husvagns-svenssons i likadana kläder snart. Hjälp!

Imorrn lutar det åt partyhållet - igen! Enda dagen på hela sommren som jag och Tessa faktiskt kan festa tillsammans på en onsdag så vi tänkte ta tillfället i akt. Jobbar till 16 imorgon och sen är jag ledig hela torsdagen. Har bjudit med lite fler roligt folk som vi hoppas hänger på. Det är ju bilar i hamnen på onsdagar + semestertider = mycket folk!
Vi kanske ses ute i vimlet!

Nu är det dags att tvätta ur färgen. Blonda slingor, så får det bli..
Puss ♥

Redan söndag..?

Tycker inte att det var länge sedan jag satt här och skrev att det skulle bli så himla skönt med en tredagars ledighet. Nu är den redan över.. varför ska det alltid gå så fort? Men helgen har verkligen varit trevlig, så man får väl vara glad för det iallafall. Gårdagen hemma hos mamma och pappa var verkligen rolig! Vi satt ute på altanen hela kvällen, åt och drack gott, rökte lite pipa och hade allmänt trevligt! Planerade lite resor också, i början av september drar vi alla iväg på en tvådygns Helsingfors-kryssning. Shit, vad kul det ska bli :) Förhoppningsvis följer dem även med oss till fjällen i vinter. Mona som fick hålla sig nykter skjutsade sedan hem mig och Jimmy till mig. Men kvällen var tydligen inte slut där ändå... spontant tog jag, Jimmy och Tessa en taxi till nån fest i ockle.. eller ska vi kalla det knarkarkvart? Jag behöver nog inte nämna att vi inte blev så långvariga där...

Nu sitter jag iaf här, lite små-depp för att denna roliga helg är över, för att jag har en vecka med mkt jobb framför mig och för att älskling åker tillbaka till det där fucking E-tuna imorrn igen och att jag inte vet när vi ses härnäst.

Tänkte trösta mig lite med en färskt avsnitt av One tree hill innan jag somnar in. Ska iallafall bli himla skönt med ännu en sovmorgon.
Puss ♥

Segt dagen efter...

Sitter och försöker få i mig 2 st rågkusar och lite oboy, men det lär ta sin lilla tid. Tessa och jag bestämde oss lite sådär spontant igårkväll för att dricka lite och svänga våra lurviga på krogen. Sagt och gjort, vi satt bara vi två hemma hos Tessa och pimplade och snackade massa härligt tjejsnack. Åh, har verkligen saknat de stunderna! Får bli mer av det Tessa, visst? :) När det var dags att gå till krogen kom Robin och gjorde oss sällskap. Väl på krogen dansade vi och träffade trevligt folk, precis så som en krogkväll ska vara! För att försöka undvika bakfylla tog vi en sväng förbi Cosmos och delade på en pizza. Men den kan inte ha varit till mycket hjälp, den var liten som en smörgås! :-P I och för sig så tycker jag att jag har klarat mig ganska bra från bakfyllan idag, så den kanske gjorde lite nytta ändå. Men varför blir man ändå sådär otroligt seg och känner att man skulle kunna ligga i sängen heeela dagen? Dessutom skiner solen ute och det svider lite i hjärtat att se det, vill så gärna sätta mig på balkongen men är rädd för att illamåendet kanske kommer av värmen. Så jag låter bli, sitter framför min nya bordsfläkt istället :)

Ikväll blir det förmodligen ännu mer dricka, hur ska jag orka det? Men det blir den lite mer lugna varianten. Jag, Jimmy, svärfar och Mona ska hem till mamma och pappa och käka grillat. Ska bli hur mysigt som helst! Och jag och Jimmy är rätt dåliga på att dra ihop våra föräldrar på det här viset, så det blir kul.

Nu ska jag fortsätta äta på min rågkuse, som för övrigt snart är slut... jag lyckades!
Puss ♥

For You.

Det här är en gammal låt, men jag tröttnar aldrig på den.
Texten är den finaste och den får mig att tänka på dig J

Honeyz - Finally Found



Äntligen lite ledigt.

Puh, vilken dag. Har jobbat 7-16 och det har varit hårdkörning i stort sett hela dagen. Har spenderat min tid på Coop och Kvantum typ mellan 10-15. Gissa om det var skönt att sluta när klockan äntligen blev 16? Och nu är jag ledig i hela 3 DAGAR! Guud så skönt! Går inte på´t igen förrns måndag kväll kl 16. Det betyder att jag har 4 st sovmornar framför mig. Det tycker jag om, helt underbart mycket! Det kan jag behöva, var så trött förut att jag var tvungen att lägga mig på sängen en stund.. tänkte sova en halvtimme, behöver jag säga att det blev lite mer än så?

Nu är det bara en vecka kvar till semestern! Eller ja, semester och semester.. jag har 8 dagar ledigt iaf. Pratade med Jenny för en stund sen och hon undrade om jag ville följa med henne, Erika och Marre på en ålandskryssning vecka 31. Typsikt, det var just den dagen min semester slutar. Fuck fuck fuck. Hade varit super kul att hänga med. Men det går fler tåg.. vi ska kolla lite helger i augusti :)

Hur ser helgen ut då? Det återstår att se. Har lite eventuella planer iaf. Och så kommer ju älsklingen hem också, han är efterlängtad!
Puss ♥


Ibland är utsikten från mitt sovrumsfönster riktigt jäkla vacker.. (okej, himlen iaf).

Fy skäms Ellos!

Har jobbat kväll idag och det gick väldigt fort måste jag säga. Men allt går väl mycket lättare när det är sånt här fint väder? Har passat på att sitta lite på balkongen idag i min nya bikini.. som jag för övrigt har glömt att visa här!
Fick ju hem ett kuvert märkt Viktigt från Ellos. I kuvertet står det att jag får 50% på alla kläder och skor med stora bokstäver. Nice tänkte jag och satte mig genast och tittade igenom katalogen för att se om man kunde hitta något fint, och visst gjorde jag det! Bara det att när det var dags att betala märkte jag att de bara dragit av rabatten på två av varorna (de billigaste också såklart). När min kära mor ringde för att ta ett snack med dem sa de att man måste läsa det fiiiinstilta. Jaha, det som står längst ner på sidan med så små bokstäver att till och med jag som har super bra syn behöver gladsögon för att kunna se vad det står? Nej, fy skäms Ellos! Det där tycker jag är att luras, vi var tre som beställde och ingen lade märke till den där extremt finstilta texten, men andra ord, den var omöjlig att se!

Tur var det ju iaf att jag blev nöjd med kläderna, när jag nu fick betala mycket mer än jag räknat med.




Två snygga cardigans och två st bikiniöverdelar. Den svarta är kanon om man vill slippa fula skarver från bikinin när man bär urringat!

Curry morrar och fräser fortfarande åt lille Henry. Känns så tråkigt.. fattar han inte att det är samma underbara katt som alltid? Hur kan det ta sån tid för honom att vänja sig vid att Henry ser lite annorlunda ut. Tråkigt måste jag säga, inte rätt att Henry ska behöva gå och känna sig ovälkommen i sitt eget hem. Fan Curry, skärp till dig nu! :( Gör han inte det skickar jag fan in honom på klippning också så att han får se hur det känns att först bli "naken" och sedan utmobbad... dumma! Inatt är det Henry och jag i min säng, bara!
Puss!

Nyfriserad kissemiss.

Hoppas ni inte blev allt för nyfikna igår när jag skrev att det skulle bli en "skräckens dag" för någon av oss idag. Stackaren som var den utsatta var mina kära prins, Henry.

På grund av tovor i pälsen och ständiga spyor innehållande hårbollar bestämde jag mig för att ta honom till djurfrisören. Päls som tovar sig är ett vanligt och plågsamt problem bland perserkatter, det drar i tovorna och katten kommer inte åt att tvätta sin päls. Något som är väldigt viktigt för katter. Beställde hela paketet, badning + klippning hos Hund och kattvården här i nyköping (www.hundochkattvard.com). Katter och hundar brukar oftast bli gladare och piggare efter ett besök hos dem. De är jätte duktiga med djuren där!

Två och en halv timme senare är det en minst sagt nyfriserad, kortklippt men som vanligt söt Henry som vi får hämta i väntrummet bland alla hundar..


Henry före klippningen.



Henry efter klippningen.

Lite skillnad va? Henry som hatar att bli kammad får helt enkelt vänja sig vid kammen nu, för när pälsen växer ut ska jag se till att kamma honom varje dag för att minska på tovor och allt luggande. Sedan blir det nog så att jag klipper ner han någon gång om året. Det kanske ser lite grymt ut att klippa bort all den där vackra pälsen, men faktum är att det bara är en befrielse för Henry. Och det är det som är det viktigaste, att min prins mår bra ♥

Visst att Henry ser annorlunda ut, men någon som inte alls känner igenom honom är Curry. Så fort vi kom innanför dörren kom han springandes, men när han fick syn på Henry vände han tvärt och gömde sig under sängen. Han verkar helt enkelt tro att det är en ny katt som vi har hämtat hem. Han fräser och slår åt honom fortfarande, efter sex timmar. Jag hoppas att han vänjer sig snart och fattar att det faktiskt fortfarande är vår kära Henry och ingen annan. Knasboll!

Nu ligger Henry i sängen och sover sött efter en hård tag, han har varit så duktig! *stolt matte*

Ikväll får jag väl inte missa Allsången eftersom att Tessa och Madde är på självaste Skansen i direktsändningen. Håller tummarna för att dom kör upp micken i fejjan på dom ;) Så man får se om deras singstar övningar har gett resultat.
Puss ♥

En heldag i Linköping.

Vilken dag... regnet har öst ner i stort sett hela dagen. Kallt, blåsigt, regnigt.. och jag som trodde att sommaren äntligen hade kommit? Det är ju 10 grader för kallt.. minst! Men samtidigt är det lite mysigt. Man kan tända ett ljus och tillåta sig själv att sitta inne och kura. Och hur skönt är det inte att somna till regnets pickande på fönstret?

Jaja, en dag som denna spenderar man bäst i, vaddå? Jo affärer, såklart! Eftersom mamma och pappa har haft sin första semesterdag idag (lyx!) och både jag och Tessa har varit lediga var det en perfekt dag att åka till Linköping för att shoppa lite. Pappa på Biltema och vi tjejer i klädaffärerna. För att sedan avsluta det hela tillsammans på IKEA (för andra gången de här två lediga dagarna). Det här köpte jag;




En koort klänning, en bh, två par trosor och en riktigt snygg dataväska. Fick även bordstabletter, tofflor och en bordsfläkt av mamma. Kan vara bra att ha vid varma dagar när man bor i min lägenhet kan jag säga.. den har en tendens att bli rätt het..

Jimmy sover i Eskilstuna inatt. Han ska jobba där nu tre veckor framöver, så han kommer bara komma hem nån gång i veckan och på helgerna. Han är så duktig och har lyckats så bra, beundrar honom verkligen ♥

Imorgon väntar en "skräckens-dag" för någon av oss... dock inte mig.
Men älskade vännen, det kommer gå bra.
Puss ♥


Hundköp?

Har just kommit hem från Svalsta, jag och Jimmy blev ditbjudna på mat av mina kära föräldrar. Det har varit en ganska jäktig dag, så det var skönt att äntligen få sätta sig ner och koppla av. Har dessutom myst till det lite genom att tända ett doftljus :) Det blev en tidig morgon eftersom att jag och Jimmy skulle iväg till IKEA. Jimmy hittade hur mycket fina möbler som helst till ett jätte bra pris, kommer bli så fint så! Jag har varit med och bestämt lite också, måste ju passa ihop med mina möbler den dagen vi ska flytta ihop. När jag kom hem var det bara att ta tag i städningen här hemma, det var mer än välbehövligt kan jag säga.

Jag och Jimmy har gått i "hund-tankar" ett tag nu.. vi är väldigt sugna på att skaffa våran alldeles egna lilla vovve. Vet att det är mycket ansvar och att man blir låst, men det är vi medvetna om. Dessutom är jag redan lite låst på grund av mina katter, så vad spelar det för roll om kattvakten får vara lite hundvakt samtidigt? :P Och dom som nu tänker "ååh, ska hon skaffa en hel djurfarm eller?", djur har alltid varit min stora passion här i livet och vi alla är intresserade av olika saker! :) Och Jimmy med sitt braiga jobb kan ha med hunden där. Ja, vi är som sagt medvetna om att det är mycket att tänka på.. och vi ska fortsätta tänka. För ingen av oss vill göra något förhastat.  Men tanken är väldigt lockande.

Men valet av hund väldigt svårt, det finns ju en hel djungel - och alla är oemotståndliga!



En söt liten dvärgspets...

...eller kanske en vacker samojedhund?


Dvärgspets har alltid varit en stor favorit för mig, finns det något sötare egentligen? Det första Jimmy sa när jag nämde att vi kan köpa en dvärgspets var "Neeej, gud vad omanligt!". Alltså shiiit, han har verkligen inte fattat grejen. En söt kille som kommer gåendes med en dvärgspets - vilken tjej skulle INTE falla för det?!

Vad säger ni, hund eller inte?



I just loove SATC!

Igår, ääntligen, gick jag och min härliga tvillingsjäl Jenny på bio för att se den efterlängtade filmen, Sex and the City- the movie. Den var helt underbar, se den! Det är inte frågan om, utan när!

Vi hade inte förväntat oss att se några killar i biosalongen så vi blev bra förvånade när det kom in en äldre man i 50-års åldern, ensam. Är inte det rätt coolt? Fanns även en kille till i salongen, som kom i sällskap med sin flickvän. Jag och Jenny funderade både länge och väl på hur f*n hon lyckats fått med honom dit?!

Jag har alltid älskat serien och att filmen liksom var slutet på hela historien kändes lite sorgligt.


Snygga, modemedvetna och coola - kan man annat än att älska dessa tjejer?

Efter bion tog jag och Jenny en promenad i stan och hamnade till sist i hamnen där vi satt och drömde oss bort om våra framtidsplaner i New York... Lär nog stanna vid en dröm dock.

Har jobbat hela dagen och nu tänkte jag fräscha till mig lite för jag och älskling ska ut och käka. Det är mys. Vad vore jag utan dig hjärtat?
Nu har jag helg!
Puss ♥

RSS 2.0