Hjäälp..

...jag ska tatuera mig imorgon! Sitter här och funderar på vad jag gett mig in i. Vill jätte gärna ha tatueringen, no doubts about it, men hur ont kommer det att göra? Har flera stycken tatuerade vänner och alla tycker olika. En del tycker bara att det kittlas lite, andra tycker att det är tortyr...typ.

Antar att det är individuellt hur ont det gör men en sak är iallafall säker.. jag kommer klara det! :) Och kommer förhoppningsvis känna mig sjukt stolt och nöjd efteråt!

Resultatet får ni se när den är färdig, såklart. Kan avslöja så mycket som att det är en text som ska sitta på vänstra skuldran.

 

Wish me good luck och tänk på mig imorron kl 13 ♥











Kort vs Lång

Jag lever faktiskt, tro det eller ej! Och än så länge har året bara varit bra, för er som undrar ;)

K
olla in det här klippet, tänk att det kan bli sån skillnad på människor! Den lilla snubben är ju så söööt, hehe :) svårt att tro att det är en vuxen man dock.

Nu blir det hemmagjord pizza och sen back to work...













2010

GOTT NYTT ÅR allesammans! Jag hoppas att ni alla fick en fin nyårsafton med mycket fyrverkerier. Själv spenderade jag min nyårsafton i Maddes föräldrars hus tillsammans med några av de bästa. Vi åt god mat och tittade när Jimmy smällde av sina fyrverkerier. Jätte fint. En sväng ner till hamnen vid 12-slaget och tillbaka blev det också, puh! Gick lite sämre när jag och Jimmy skulle pallra oss hem till mig och jag halkade i en stentrappa, aj aj aj. Trodde först jag brutit handleden så ont som jag hade... har fortfarande ont men jag klarade mig nog med en liten stukning. Kunde ha blivit en bra mycket sämre start på året om jag hade haft otur :)

H
ar hunnit fylla år också.. så nu är jag hela 23 år! När jag var yngre så hade jag bestämt mig för att skaffa barn när jag var 23, tyckte det kändes helt perfekt och lagom. Här sitter jag nu, 23 år och utan barn.. och känner att jag med gott samvete kan höja den ribban några år, haha.

Hur som helst.. lämnar ett mycket bra år bakom mig och ser fram emot ett som jag tror kommer bli ännu bättre. Ser fram emot mycket saker som ska hända under året! Welcome 2010!












RSS 2.0