Blogginlägg från mobilen

Hej i värmen! Sitter i solen på min balkong och kom då på den smarta idén att jag skulle testa att skriva ett inlägg från mobilen. Mest för att se om det funkar :) hoppas ni njuter av solen riktigt ordentligt nu! Puss //emm

Cinderellakryssningen nr 1.

Ja, vad ska man säga, jag är mållös - det kunde inte ha blivit bättre! :) Hade tokkul från det att jag satte min fot på båten tills det att jag steg av. Det har jag väl min syster att tacka mycket för också, var länge sedan jag skrattade så mycket! Att Arvingarna var där och spelade i stort sett hela kvällen gjorde knappast saken sämre, med tanke på att de är mina gamla idoler kan jag i stort sett varje låt. Roligt att de festade lite efteråt också med alla andra, riktigt trevliga!  Kimsan är min nya favorit ;) hihi.

Har tagit sjukt mycket bilder men kommer bara dela med mig av 4 st här :p






På fredag är det dags igen, men då är vi 12 st som åker. Vet att det kommer bli super kul det också men den kan aldrig slå min och Tessas kryssning, för det går inte! ♥ Detta var en kryssning jag sent kommer att glömma!

Nog om kryssningen. Har jobbat till 14 idag och därefter har jag spenderat dagen i Svalsta. Settat i solen och blivit bjuden på god mat :) Har även hunnit med att tvätta mina fönster och satt upp nya gardiner i kök och sovrum. Jag är jätte nöjd med resultatet, nu ser man faktiskt ut och gardinerna gjorde det hela lite ljusare och mer somrigt!

Nu är det snart dags att titta på Robinson och njuta av en kväll alldeles för mig själv i soffan! Jimmy jobbar åt Bosse hela kvällen och katterna är på semester i Svalsta.
Puss ♥ //Emm

Imorrn smäller det!

Som jag sett fram emot det här, ska bli så mysigt att åka på kryssning med min syster, vi har alltid så roligt ihop ♥ Ser det här mer som en myskryssning, ta det lite (ja, liiite) lugnt, snacka skit och självklart lyssna på våra gamla idoler Arvingarna :) kan inte bli så mycket bättre. Med tanke på vilket galet gäng jag hamnat i kan jag tänka mig att det blir lite mer röjigt på nästa kryssning, den 1 maj.

Antar att de flesta av er sett Färjan som går på 5an. Nu är det ju så att de ska filma just imorrn...... jag kommer hålla mig undan kan jag säga! Vore ju helt underbart att skämma ut sig inför hela sveriges befolkning, eller hur ;) inte för att jag hade tänkt skämma ut mig, men iaf. Kan ju bli lite kul att se alla "kändisar" från färjan iaf!


Jag har lite fobi för mörka, djupa vatten... usch *ryser* Det blir till att hålla sig inomhus. Vilket skräck att bli slängd över bord! Hoppas jag inte får sånna mardrömmar inatt så jag inte vågar åka imorrn.



F

örresten, min älskling blev skit snygg i nya frillan. Jammi, älskar dig!

Dags att packa kanske? Har inte packat ett jota. Alltid jag!
V
i hörs när jag kommer hem :) håll ställningarna här hemma nu.
Puss ♥ //Emm

Fias fest.

Då var det måndag igen och dags för en nya vecka. Själv kör jag en mjukstart, slutade kl 15 idag och jobbar till kl 13 imorrn. Sen är jag ledig i hela 3 dagar (igen!) och då drar ju systra och jag på Kryssning. Härligt. Ska lämna katterna i Svalsta senare idag och låna mammas lilla resväska. Kanske att det kan bli en liten promenad också :) Jimmy ska klippa sig, färga och slinga idag.. Wohoo, äntligen ;) lär få en chock nästa gång han visar sig.

I lördags hade ju Fia fest, den blev mycket lyckad måste jag säga. Tack ännu en gång! Självklart knäppte vi nåra (eller en hel del) bilder under kvällen.









Fler bilder från festen finns att se på min facebook för den som är intresserad.

Idag kom förresten mitt packet från hm, ska hämta ut det lite senare. Spännande!
Puss ♥ //Emm

Mys på min balkong.

Det har varit en bra fredag. Började ju som sagt dagen med en bra bok på balkongen... fram tills det att molnen kom, då började det bli kallt. Åkte med syrran till Svalsta istället för att avnjuta en fet pizza tillsammans med henne och mammsen (som för övrigt åkte till Skottland ikväll, hoppas hon får det roligt!).

Har haft beslutsångest hela dagen över vad man skulle hitta på, var inne på bowling en stund men det blev inte riktigt så. Istället kom Tessa och Jasmin hit och vi bestämde oss för att starta igång pipan på min balkong och knäcka en varsinn cider. Vad mysigt det var! Det är verkligen guld värt att ha en balkong på sommaren, det var riktigt skönt där ute. Blev lite kallt efter en stund med vi värmde oss med en varsinn filt :) roade oss lite med att kasta popcorn på folk på gatan oxå, haha lite busig måste man få vara!

Efter en stund kom även Niclas, Häggen o deras kompis förbi. Dom hade däremot druckit och var lite smått berusade, men det var trevligt ändå. När de sen drog till Rockbaren satte jag, Tessa och Jasmin oss på en bänk istället och tittade på folk.  En bra dag och jag ser fram emot den som komma skall.. då ska Fia ha fest. Kan nog bli riktigt kul :)

Lite bilder från kvällen!






Klockan går - snart dags för sängen. Vill ju vakna upp utvilad och pigg imorrn!
Sov gott små stjärnor! Puss ♥ //Emm

Älskade Fredag

Äntligen :) Och vilken underbar dag att vakna upp till, skinande sol!

Kikade nyss in på Blondinbellas blogg och fick genast en grym längtan till slutet av augusti, då vi åker till Mallorca, Alcudia. Det är verkligen paradiset, ge mig nu!

Sitter här och tycker i mig en rågkuse med makrill på, bättre start på dagen kan man inte få - bästa frullen!
Nu ska jag bege mig till balkongen med en bra bok sen får vi se vad fredagen har att erbjuda, hörs säkert senare!

S
oliga pussar ♥ //Emm

Barnbantning

S
itter just nu och tittar på en dokumentär på 3an som handlar om barnbantning. Ungarna är inte äldre än 10 år och mår redan dåligt och har ångest över sina små kroppar. Trots att de i stort sett bara består av skinn och ben tycker dem att de är tjocka och tanken på att äta är mer skrämmande än tanken på att dö. Jag tycker att det är helt förskräckligt!

Vart är världen på väg egentligen?
När en annan var 10 år skulle man aldrig ens kommit på tanken att tänka så om sin kropp. Jag var en liten knubbis men jag var lika lycklig för det! Nej, detta är skrämmande. Man undrar hur det ska sluta. Jag vill inte att mina framtida barn ska sitta och ha ångest och räkna kalorier.

Det är synd att barn inte bara kan få vara just barn nu för tiden...




Lyckorus

Jag tror inte att det har ungått någon av er att  rosa är en färg jag gillar :) Därför tänkte jag att jag skulle piffa till min facebook lite och göra den lite mer mej. Såhär blev resultatet:




Visst blev det bra mycket roligare än den vanliga standard sidan? Nu blir det om möjligt ännu roligare att surfa runt på fejjan, tänk vad lite färg kan göra ;)

F
ör övrigt känner jag mig sådär hopplöst glad just nu. Solen skiner, livet leker, jag har två roliga kryssningar att se fram emot och nu är jag dessutom ledig i hela tre dagar! Just nu vill jag inte ändra på något i mitt liv, jag känner mig nöjd. Sjukt nöjd. ♥

3D-bio

Har ju faktiskt inte berättat så mycket om min påskhelg, har ju visserligen jobbat största delen av den.. men iaf. Efter jobbet i lördags var jag och Jimmy bjudna på påskmat hemma hos mamma och pappa. Det smakade riktigt bra! Drog vidare till Madde lite senare där det var full fart. Jätte kul ända tills det att jag lyckades krossa en glasruta med handen (tog emot en dörr med glasfönster som var på väg att slå igen med handflatan) *aj* Upptäckte igår att det fanns en liten glasbit kvar i handen. Jag lyckas då med allt.

Söndagen var ju som sagt då min lediga dag och självklart måsta man hitta på nåt roligt då. Jag och Jimmy bestämde oss för att åka upp till Heron City och testa på 3D-bio! Vägen dit var ganska jobbig, var massa kö i sthlm.. alla påskfirare som var på väg hem till storstaden igen antar jag. Fy för att bo i Stockholm med alla jobbiga bilköer. Det är lätt att tappa tålamodet när man tvingas åka i snigelfart, men till sist kom vi fram iaf!
Filmen vi såg hette Monsters vs Aliens, och det var rätt bra faktiskt. Har ni inte testat på 3D-bio ännu så gör det, det är riktigt häftigt! Känns mycket mer verkligt och ibland känns det t.o.m som att figurerna är på väg ut i biosalongen. Lyckades till och med ducka för saker ibland, haha!



Ha en bra tisdag, snart är det helg igen! Puss ♥//Emm

Ballar av stål

Guuud, vad trött jag är! Det känns att man började jobba kl 7 imorse.. det är ett under att jag fortfarande är vaken! Har jobbat hela påskhelgen förutom igår.. money money.

Kom nydligen hem från Putte. Jag, Tessa och Jasmin bestämde oss för att våldgästa honom i hans nya lägenhet. Sen kom även lilla Niclas. Kvällen har vi spenderat i soffan framför TV'n och höjdpunkten under kvällen var självklart Ballar av stål! Haha, klockrent program - precis min humor ;)


Tack för att man fick garva sig igenom ännu en kväll med er... jag behövde det ♥

Snart är det dags för sängen och jag kan lova er att det blir inga som helst problem att somna!
Puss och Godnatt ♥ //Emm

Ny header!

Fick något ryck igår och bestämde mig för att göra om designen lite på min blogg, hade verkligen börjat tröttna på den gamla. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med reslutatet! Det är inga stora förändringar, påminner mkt om den förra och jag orkar inte avancera mig allt för mycket, men lite tillfräschad blev den allt och det känns kul med något nytt :)



Nå, vad tycker ni? :)

Idag är jag förresten ledig. Hade ju förstås föredragit att vara det när alla andra är det, men ska det tjänas pengar så ska det. Påsk är ju inte direkt som att jobba över jul. Har hunnit med lite idag iaf.. Gick upp redan kl 8 eftersom jag var tvungen att ringa om en tid för receptförnyelse, men lade mig i sängen och sov en stund till efter det! Tessa och jag har sprungit runt på stan också.. borde verkligen inte handla mer men det är så svåååårt när det kliar i mina shoppingfingrar! Fick med mig ett vitt linne (likadant som jag beställde från hm i rosa) och ett par svarta snygga byxor. Kunde inte motså, vem vet, de kanske kommer upp i bloggen senare ;) Nu får det iaf vara slutshoppat för den här månaden, måste ju ha lite pengar över till kryssningen!!

Tvättstugan kallar på mig igen. Slit och släng!
Ha en härlig dag och en underbar påsk!
Påskpussar ♥// Emm

Kläder från h&m

Hej på er!

Tänk så underbart skönt det är att få sluta kl 12, som jag gjorde idag. Man har ju i stort sett hela dagen kvar när man kommer hem. Synd bara att det inte var lika fint ute idag som det har varit det senaste dagarna - strålande solsken och vaaarmt! Då hade jag utan tvekan satt mig en stund på balkogen som jag nu så fint har inrett med mina utemöbler :)

Eftersom att jag är medlem i h&m-club får jag ofta hem bra erbjudanden och rabatter. Fram tills idag hade jag 20% rabatt på hela sortimentet i vårkatalogen så igår passade jag på att klicka hem lite grejer. Ångest bara över att jag måste rensa ur garderoben och byrån innan jag får in ett enda plagg till... Här är iaf lite av det jag hittade!



Snart är det påsk och allt vad det innebär. För mig innebär det tyvärr inte så mycket mer än jobb jobb jobb, jag tänkte nämligen tjäna storkosan denna helg! Fast jag unnade mig iaf en ledig dag på söndag, så på lördagkvällen blir det god mat och piprökning. Dags att inviga den nu - vattenpipssäsongen är här! (Invigde även Nathalies pipa i helgen som var ;) )

Nu ni gott folk blir det sängen en liten stund, jag är slutkörd efter 3 tidiga mornar på raken. Så mycket mer än så orkar jag inte med, tur att man jobbar kvällar och är ledig mitt i veckorna ibland, undrar om jag skulle klara av ett vanligt dagtidsjobb :p
Pusss ♥ //Emm

Bilder från Säfsen

Nu äntligen ska jag visa er lite bilder från vår Säfsenresa! Enjoy :)














När man tittar på bilderna längtar man tillbaka grymt mycket.. Men ändå, nu har ju våren äntligen kommit hit! Tog fram mina utemöbler idag på balkongen och har settat där ute i solen i typ 2 timmar - det kändes som sommar! Har fått en hel del färg redan.. det bådar gott till sommaren ;)

H
ann njuta lite av solen i helgen också men inte fullt så mycket, har haft fullt upp. I fredags umgicks jag med några av världens bästa vänner hemma hos Tessa. Alltid så sjukt kul med er ♥
Lördagen spenaderades i Hölö för att gratta Mona som fyllde 50 år. God dricka och en hel hög med nya ansikten, trevligt.

Räknar dagarna nu till den 21 april då jag och syrran drar på kryssning. Arvingarna ska ju spela ;) mindre kul är dock att kamerorna är där då och spelar in till Färjan. Jag ska allt hålla mig borta från dem!
Veckan efter, 1 maj, bär det av på kryssning igen! Denna gången är det jag, Jimmy, Tessa, Dennis, Madde, Jonas, Putte, Niclas och Andreas som drar iväg (än så länge..boka boka!). L ä n g t a r!

U
t i solen med er nu och njut!!
Pusss ♥// Emm

Inaktiv!

Tänkte just skriva ett långt och roligt inlägg här med mycket bilder, men då blogg.se oftast ska krångla för min del finner jag varken lust eller ork.

Där har ni anledningen till att jag för tillfället är väldigt inaktiv här. Fortsätter det på det sättet lär ni inte få se många inlägg i fortsättningen heller...

SUCK!

RSS 2.0