Sälen

Nu har vi spenderat 2 dagar i Sälen och jag stormtrivs! Stugan är jätte mysig och stor, jag och Jimmy bor uppe på loftet :) Snön har fallit varje kväll hittills så vädret är bra, trots att vi inte fått se så mycket sol ännu. Katterna har skött sig jätte bra och det känns som att jag skulle kunna stanna kvar här lääänge!


K
om hem för en liten stund sedan efter en dag i backen. Jimmy har fått stå ut med två blåbär som mig och Tessa idag, stackarn! Imorrn ska vi nog allt vara lite modigare :) fast det gick bra mycket bättre idag än första dagen i Säfsen förra året, så jag antar att lite sitter kvar iaf! Har nog aldrig skrattat så mycket som Tessa och jag gjorde i ankarliften idag, va nära på att pissa på mig av skratt!


I
går var vi på Sälens nya äventyrsbad, skit kul! I slutet av veckan ska vi kanske åka lite snöskoter också. Om jag nu överlever de här kommande dagarna i slalombacken vill säga ^^



N
u ska jag lägga mig och vila en stund hos Jimmy i väntan på tacos. Att man blir så trött av en dag i slalombacken!! Nu vet ni att jag lever iaf :)















En dag i Köping

Imorse åkte jag, Jimmy, Linda och svärmor iväg till Köping för att hälsa på Jimmys gammelmormor och hennes gubbe. Linda som just har tagit körtkort körde och det gick finfint.

Ni kan ju gissa om de blev glada när vi kom - de hade inte sett Jimmy och Linda på 7 år. Gud vilket trevligt och gulligt par! Förstår nu varför Jimmy talat så väl om sin söta gammelmormor. De bjöd oss på mat och fika och timmarna flög iväg. Där får det bli fler besök, för där trivdes man :)

Kom hem vid 19 tiden och då var det bara att sätta igång och packa. Vet inte om jag har kommit så långt med det, det tog liksom stopp.. jag är urdålig på att packa. Sen kom jag på att mycket av det man ska ta med behöver man ju faktiskt imorgonbitti. Så det löser sig nog. Kissekatterna ska följa med, det kan nog bli intressant.. jag och Jimmy ska stanna till på djuraffären innan vi åker och köpa ett rejält och stort selle till Curry så vi kan stanna och rasta på vägen. Han är lite speciell och behöver ett speciallselle för att inte slita sig (han som är så stor och kaxig inomhus blir ganska liten och rädd utomhus).... :)

Tänkte förresten vara duktig ikväll och släcka ner alla lampor med tanke på Earth Hour, men det gick väl sådär. Stod ut med enbart ljus i 20 min ungeför... Nåja, det var väl bättre än ingenting?

Glöm nu inte att ställa om klockan till sommartid innan ni lägger er, och så hoppas jag att ni får en bra vecka! Det tänker jag ha :) Kan hända att jag skriver något litet inlägg för Jimmy tar nog med sig mobilt bredband. Ha det bäst sötnosar ♥














Lejonklippning

Idag har min lilla prins Henry varit hos frisören, var länge sedan nu och det började bli olidligt både för honom och för mig :P Han var iallafall lika duktig som alltid och den här gången testade vi en ny klippning. Klippte svansen och lämnade en liten toffs längst bak. Lejonklippning kallas det visst. Mamma gillade visst den andra versionen bättre men det är trots allt Henry vi pratar om, och han kan inte bli annat än söt ;)

Älskade, fina kisse ♥


Förresten; nu har jag SEMESTER!!! :)












Ben and jerrys

Jag tar för givet att alla glassälskare har provsmakat bästa glassen, nämligen Ben and Jerrys! I söndags hade jag och Jimmy en mysig hemmakväll och glassugna som vi var åkte vi och köpte lite. Vi provade en ny smak, nämligen Fairly Nuts och saaatan vad den var god! Precis så som jag tycker glass ska smaka :) Baked Alaska är också en favorit men tyvärr svår att få tag i... Men den här slog nog dem alla, och som tur är har jag lite kvar i burken, woho!


Inte testat denna? DO IT!


Helgen i övrigt var bra! Lördagen bjöd ju på sol så då passade vi på att åka till Stendörren och grilla lite korv. Helt underbart mysigt att sitta i solskenet och käka på en god korv, vårkänslorna infann sig ;) Kvällen avslutades hos gulliga Fia och Richard som hade fest. En hel del kul folk där, tack för den kvällen!

 

Nu ska jag bara ta det lugnt hela dagen! Kanske unna mig lite glass ;)










Längtar..

..så fruktansvärt mycket till Sälen nu. Ska bli så himla kul. Vi funderar på att ta med Henry och Curry upp om de tillåter djur i stugan. Med all packning som kommer bli lär jag och Jimmy ändå få åka egen bil.. så då får de små liven plats också :) Frågan är bara hur de reagerar på att åka så långt, de har ju inte åkt nån längre sträcka än stan - svalsta. Snart bara en vecka kvar, kommer gå fort!




N
är vi kommer hem sen har jag bara två dagar att jobba innan jag åker iväg med bästaste tjejerna på Kryssning. Wohoo! Vi kommer få så jävla kul. Då ska vi dansa till Arvingarna hela natten lång och ha så kul som bara vi kan ha!

Har alltså lite att se fram emot, och när Sälenresan och Kryssningen är gjorda är våren snart här. Det är sånt man får tänka på och peppa sig själv när dagarna känns lite tröga, som idag till exempel... Jobbar kväll idag och som vanligt när jag ska jobba kväll får jag ingenting gjort. Tar mig liksom inte för någonting. Det enda vettiga jag gjort idag är att beställt klipptid till Henry till nästa vecka. Kommer bli skönt att få det gjort, det är mindre kul att flera gånger i veckan komma hem och hitta spybollar lite överallt (oftast i soffan, sängen eller på någon matta, VARFÖR väljer dom alltid dem ställena?!).

Nåja, ska nog förflytta mig till soffan och titta på Min plats i solen. Får alltid så härliga vibbar av den fina paradis miljön och de mysiga husen. Tänk att ha ett eget hus utomlands att kunna åka till, måste vara härligt!














Solsidan

 

Säger bara en sak... YEEEEES! :)


Ny tavla

Har förgyllt mitt hem lite med en ny canvastavla. Fastnade för den direkt när jag såg den och eftersom det bara fanns en kvar slog jag till på en gång!


Ljuset gör tyvärr att den ser lite konstig ut, men visst är den sööt? Älskar den :)












Söndagkväll, wohoo!

Skönt att slippa den där söndagsångesten som säkert många har just nu. Den där känslan av en lång och härlig jobbvecka framför sig.. eller hur var det nu?? Eftersom jag spenderat största delen av min helg på jobbet ser jag fram emot en ledig och solig dag imorgon :) Om två veckor idag är vi i SÄÄLEN! Guuud vad jag längtar, ska bli så skönt att komma bort även om det så "bara" är för en vecka. Lite miljöombyte, ledighet, slalomåk och bara massa mys med nära och kära.

Spenderade ju som sagt min helg på jobbet vilket innebär att jag missade Melodifestivalen. Det störde mig lite eftersom jag sett en hel del av deltävligarna..och så ska man missa själva händelsen liksom. Jaja, det var väl inte hela världen.. Visst var det väl kul att en nyköpingstjej vann men låten tilltalar inte mig. Den känns så... tråkig! Jag hade velat se Salem Al Fakir vinna och han låg ju tydligen väldigt bra till efter de europeiska ländernas röster.. Attans! Tror det hade gått bra för han i Norge, rädd att det blir ungefär samma fiasko som sist nu. Men vad vet jag, den som lever får se! Får hålla tummarna när det är dags :)

Klockan är mycket och ögonen börjar svika mig nu känner jag. Dags att krypa ner hos mitt ♥ som så snällt har värmt upp sängen..











Vårnytt i garderoben

Var i Norrköping förra veckan för att spendera lönen lite och stilla mitt shoppingsug. När man väl kommer igång är det nästan omöjligt att sluta. Här är lite av det jag hittade, sängen fick inte plats för mer (kan bero på att Curry tar upp en stor del ;):

 

Nu är väl shoppingsuget relativt mättat på ett tag iaf, får vi hoppas.. svårt att hålla fingarana i styr när det börjar komma nya snygga vårnyheter. Men plånkan tillåter inte mer denna månad iaf!

Sist men inte minst får vi inte glömma min nya fina KanDee tröja. Jag älskar hennes motiv, det här är inte den första tröjan jag beställer från henne och definitivt inte den sista heller :)



S
oo long darlings ♥




Dating in the dark

Nån mer än jag som sett det nya programmet Dating in the dark som går på 5an varje tisdag? Ett gäng singlar som ska dejta varandra i totalt mörker, och efter några dejter får dem se varandra i ljuset och därefter välja om de ska fortsätta att dejta eller inte.

Förstår inte riktigt hur man kan ställa upp i ett sånt program.. hur lågt skulle inte självkänslan sjunka om man klickar jätte bra där inne i mörkret, och sen väljer den ena parten att gå efter att ha sett hur man ser ut. Och att det dessutom visas i TV. Programet visar iallafall hur utseendefixerade vi faktiskt är, tragiskt nog. Ska väl inte säga nåt, jag är ganska kräsen jag med.. men det är ändå synd att man inte ger insidan en större chans än så. Fast det är klart, nån attraktion måste man ju känna för sin partner... annars kan man ju lika bra vara vänner, eller? Vad tycker ni? Hade ni kunnat tänka er att ställa upp i programmet? ;)

 

Jag kan helt ärligt säga att det första som drog mig till Jimmy var utseendet, hur skulle jag kunna säga nåt annat.. det var ju det första jag såg! ;) Sen att personligheten visade sig vara helt underbar gjorde ju bara hela saken självklar. Ett fint utseende är trevligt, men det krävs absolut mer än så. Vilken tur att min partner har "hela kitet" och att jag inte ens behöver fundera på att ställa upp i något dylikt ♥


"När man värderar en kvinnas skönhet högre än hennes intelligens är förklaringen att det finns fler dumskallar än blinda på jorden."














RSS 2.0