God Jul!

Tänkte passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL! Själv har jag inte riktigt förstått att det faktiskt är julafton imorgon. Tänk vad speciell den här dagen är för så många barn.. hur de kommer ligga sömnlösa av spänning ikväll. Hur många gånger man själv gjort det. Saknar den känslan lite.. Julen är verkligen barnens högtid ♥

Har haft fullt upp med att slå in alla julklappar, julstädat och fixat allt annat nu inför morgondagen och även juldagen. Men nu tror jag allt ska vara klart.. vilken skön känsla! Imorgon kommer jag befinna mig i Harg för att fira julafton med min släkt. På juldagen (som sägs vara den bästa festdagen på hela året) ska jag passa på att ha min födelsedagsfest och det verkar som vi blir ett riktigt bra gäng!

Som sagt, mycket att stå i just nu. Men jag önskar er ännu en gång en GOD JUL! :)











Vinter!

Kan börja med att tala om att ni kan sluta hålla era tummar (och tår) nu, jag och Jimmy ringde precis mäklaren och talade om att vi hoppar av budgivningen. Den har redan stigit med snart 300 tusen sedan igår eftermiddag. Tråkigt att ge upp, vi var 3 st kvar som fajtades i slutändan.. men vi känner att vi inte vill ge hur mycket pengar som helst. Dessutom kommer det fler chanser, det är bara att hålla ögonen öppna :)

Igår var det julfest med jobbet. Vi åt först julmat och så bowlade vi sista timmen. Det var trevligt och maten var helt okej. Första julmaten för mig i år faktiskt... bowlingen gick väl okej den med. På min bana var vi dock bara två st och otränade som vi var kände vi oss helt slut efter en halvtimme... spenderade resten av tiden med att snacka skit istället!

Nu har verkligen vintern kommit, vet inte när jag såg så mycket snö senast. Vägarna är dåligt plogade och det är svårt att ta sig fram. Glad att jag är ledig imorgon så att jag slipper gå ner och sopa bil och skrapa rutor. Jag hatar det. Det är jätte fint ute och man får en härlig julstämning men jag hatar bil + vinter. Lyckades iallafall ta mig både till jobbet och hem och nu sitter jag här hemma, lite smått insnöad.. Snön täcker snart hälften av mina fönster, ärligt talat. Och jag fick väl lite av en chock när jag tittade ut på balkongen.

Oooops, glömde visst ta in balkongmöblerna....

Min solstol... ser inte så inbjudande ut, trots att den ser ut som en vit fluffig fåtölj..

 

Som sagt, insnöad - jaaa! Termometern visar -6 grader och jag känner mig lite ruggig.. Men det känns som jag har allt jag behöver här hemma:

 

Skulle faktiskt kunna vara insnöad ett bra tag, har ju resurser.. ;)

 

Ärligt talat ska jag faktiskt ge mig ut ännu en gång idag. Ska dricka glögg och mysa i goda vänners sällskap :) Ha en fortsatt bra dag och slira lugnt!











Håller tummar och tår

Mycket har hänt sedan sist. En av de bättre sakerna är att jag är frisk! Äntligen, det var inte en dag för tidigt. Skulle ha börjat jobba idag efter att ha varit hemma i över en vecka, men igår ringde dem från jobbet där det tydligen var kaos. Snäll som man är hoppade jag in och jobbade kvällen. Bra, kan behövas lite pengar när man varit sjuk i en vecka.

Helgen var lugn och bestod enbart av att vila upp sig. Jag och Jimmy tog en sväng upp till Heron City. Åt god thaibuffé och gick på bio. Mys ♥ Vi såg filmen "2012" som handlade om jordens undergång. Jag tycker den var rätt bra, Jimmy tyckte den var lite överdriven. Men absolut sevärd! Kommer jordens undergång gå till på det sättet hoppas jag verkligen att jag (och mina anhöriga) hinner dö innan ;)

P
å söndagen gick jag och Jimmy på visning av en lägenhet (radhus). Det var superfint! Renoverat från topp till tå, superfräscht. Nu har vi fixat lånelöfte och tänkte vara med på budgivningen som förmodligen börjar vilken dag som helst. Håll alla tummar och tår för oss! Dock rädd att den kommer stiga bra mycket i pris...

...och just det - snön har kommit också! Nu är äntligen julstämningen här!! :)

H
ar haft tvättstugan idag, ska snart ner och hämta tvätten... förut när jag kom upp från tvättstugan fick jag en riktig chock när jag klev innanför dörren. Blooood överallt! Det var stackars Curry som hade skurit sig på min trasiga spegel... Paniken var nog total med tanke på att han hade varit över hela lägenheten med sina blodiga tassar. Nu verkar såret slutat blöda och han visar inga tecken på att ha ont, pjuh :) spegeln åkte ut fortare än kvickt!

Imorrn är det julfest med jobbet - bowling och julmat. Kan nog bli bra!













Idolvinnaren 2009

..blev såklart ERIK! Jag visste det, han har varit bäst hela tiden och var en självklar och värdig vinnare enligt mig :) Nu väntar vi med spänning på att få höra mer från honom, hell yeah! Kalle kom på en välförtjänt andra plats, han sjunger bra men förtjänade andra platsen mest för att han har utvecklats så mycket under idoltiden!


Annars då.. min förkylning är på väg mot sitt slut, äntligen! Har varit borta från jobbet en hel vecka nu och det tycker jag inte om... men är man sjuk så är man. Nu är det mest hostan som stör mig, iallafall när jag ska sova.. fick order från Jimmy inatt att lägga mig på soffan. Stackaren, skulle upp innan kl 6 och får ligga och höra på mitt rosslande... ingen höjdare kanske ;)


Är ledig till tisdag nu. Jag och Jimmy tänkte gå på bio på Heron imorrn, går mycket bra nu så det blir svårt att välja film.. är det självplågeri att sätta sig i en biosalong med hosta kanske?! Hm, ja vi får se imorgon hur vi gör. Åker vi dit tänker jag passa på att gå in på IKEA iallafall, behöver inhandla en ny hallspegel eftersom den jag hade for i golvet för ca en vecka sedan.. vad är det första som händer? Jag blir sjuk såklart. Tror stenhårt på det här med 7 års olycka, så nu får vi se vad som väntar bakom nästa hörn. Nej, skämtosido.. jag saknar bara min hallspegel ;)

Sweet Dreams mina vänner, nu är det läggdags! ♥

 

 

 

 

 

 

 

 


Julkalendern

Har just tittat på ett avsnitt av årets julkalender "Superhjältejul" för första gången. Hade ärligt talat lust att stänga av TV'n flera gånger men jag led mig igenom hela den långa kvarten.. Efter ett avsnitt kan jag nu konstatera - det var bättre förr!

Min favorit julkalender genom åren är "Sunes Jul"! Den har verkligen allt, speciellt humor, och den är lika rolig att titta på både för vuxna och barn :) Har alla avsnitt på en skiva så jag får väl kolla på dem varje år nu istället, eftersom det aldrig går att ens jämföra dagens julkalendrar med den. En annan favorit är "Mysteriet på Greveholm".



Vilken julkalender är er favorit?












En spelälskares paradis

När man är sjuk och sitter hemma är det ju inte så svårt att bli rastlös. Speciellt inte efter att man läst igenom alla favoritbloggar typ 3 ggr, bläddrat igenom en och samma tidning lika många ggr och zappat igenom alla kanaler ännu fler ggr utan att hitta något roligt att titta på.

Då har jag räddningen till alla er sjuklingar där ute (och alla er andra rastlösa själar också för den delen!) - spelparadiset King såklart! Där finns alla möjliga spel för alla olika smaker och tiden bara flyyyger iväg när man sätter igång. Sidan är så bra att man till och med glömmer bort att man är sjuk.

Spelen som spelas flitigast av mig just nu är allas favorit Bejewled 2 och Yatzy (att spela mot syrran).


Så.. nu kan ni ju försöka lista ut vad jag ska sysselsätta mig med nu.. ;)











Att pyssla om sig själv..

..är viktigt! Alla behöver vi bli lite ompysslade ibland, om inte av någon annan - så av dig själv! Nu har ju jag haft turen att blivit ompysslad och bjuden på god mat av min familj idag, men tyckte ändå jag var värd lite mys nu på kvällen.. är man sjuk så är man! Vad kan då vara bättre än mammas nybakade julvörtslimpa? Lite tända adventsljus på det så är saken biff.

Ps. Det är inte kaffe i muggen!











Sjuk

I förrgår började jag känna små tendenser till halsont. Igår blev det värre och det började kännas som att rösten inte skulle hänga med så länge till... imorse när jag vaknade hade rösten svikit mig helt och hållet. Attans, jag som nästan aldrig är sjuk (det är väl iofs tur det!). Fick därför sjukanmäla mig idag och snällt stanna kvar i sängen. Hatar att sjukanmäla mig, får så himla dåligt samvete av nån konstig anledning. Plikttrogen? Jag? No shit!

Nu får vi se vart detta leder men jag hoppas att jag klarar mig från en dunderförkylning iaf. Än så länge är det iaf bara halsen som jävlas med mig. Tänker trotsa den och åka hem och äta i Svalsta senare. Tur att man har så gulliga föräldrar som vill pyssla om en trots att man är sjuk ♥

En bra sak med att ha ont i halsen är att man får äta jätte mycket glass och att man faktiskt har en riktigt vettig anledning till att göra det! Man måste ju tänka positivt ;)

Hittade Curry nedkrupen i min säng.. ser lite kall och frusen ut?

Kanske har han också ont i halsen. Plutten :)











Julbroderiet

Kom på idag att jag ju är klar med mina två små broderade jultavlor! Skyndade ju på med dem just för att hinna klart till jul, men hade helt glömt bort att jag hade dem när jag började julstöka. Men idag slog det mig som sagt :)

 

Valde att hänga dem i köket, fint va? :) Nu ser ni mina julgardiner där också (vet att jag borde byta till en "juligare" blomma :P). Curry tycker också om att få julfint i sitt egna fönster, hihi.

 

Har haft fullt upp hela dagen idag. Slutade visserligen redan kl 12, men sen har jag städat, handlat, tvättat osv osv. Sen när jag äntligen satte mig ner i soffan ikväll och pustade ut märkte jag att mina favoritkanaler bara var borta. WTF! Har sökt om kanaler och haft mig i en evighet nu men det tycks inte funka, jag hoppas att det bara beror på lite frost på parabolen eller något liknande..

 

..på tal om frost - visste är det vackert ute? :) Äntligen börjar julstämningen infinna sig även utanför fönstret. Hatar dock känslan av att varje morgon behöva vara orolig för att inte komma in i bilen... bil och vinter är ingen bra kombination. Men vackert är det, som sagt!











RSS 2.0