Tebax i vardagen

Det var alldeles för länge sedan jag uppdaterade här sist *förlåt*

Nu har en vecka gått sedan vi kom hem från Sälen. Veckan där var helt underbar, trots att vi knappt fick någon sol alls och några dagar med halvtaskigt väder. Köpte liftkort för tre dagar men eftersom det regnade den tredje dagen blev det bara två dagar i slalombacken. Men inte deppade vi ihop för det inte, vi hittade på annat skoj istället! Tack fina ni för en härlig vecka, det gör vi om nästa år! Fick med mig ett par slalompjäxor hem, så det behöver jag förhoppningsvis aldrig mer hyra :)

Vad vore jag utan dig underbara människa?!

 

Självklart kändes det bittert att åka ifrån den härliga fjällvärlden. Men i veckan tog jag, Tessa, Madde och Jenny nya tag och for iväg på en dygnskryssning med siljas båt Galaxy. Där bjöds det på många skratt och mycket dans, riktigt roligt! Fyra tjejer i en och samma hytt, jag gillar't ;) Det ska inte dröja länge innan vi åker igen, med de här tre tjejerna har man aldrig tråkigt!

 

 

Dessa två äventyr kan jag leva länge på :) Nu är man ju som sagt tillbaka i vardag och jobb igen. Helgen har bestått av enbart jobb och det känns ikväll, ögonenlocken känns tunga. Min snälla far bytte till sommardäck på min bil idag, och när han sedan provkörde gick bromsröret sönder. Jag blir så förbannad/ledsen/trött på allt strul som varit kring min bil, samtidigt som jag blir väldigt lättad att den gick sönder där den gjorde och inte timmarna innan när jag körde den till svalsta. Återstår att se om de känns värt att laga bilen eller om jag helt enkelt får unna mig att köpa en ny, kunde ju va skönt. Kan hur som helst inte beskriva hur glad jag är att jag har så snälla människor omkring mig, hur hade det annars gått? Mina föräldrar och min Jimmy som verkligen alltid ställer upp, de skjutsar och de erbjuder mig att låna deras bilar. De finns alltid där för mig.. Säger bara en sak; TACK!

 

Nu är det strax läggdags, imorgon unnar jag mig en lång sovmorgon :)












RSS 2.0